עבור לתוכן

קירור מיוגן 2 עם זיכרונות יחסית גבוהים..

Featured Replies

פורסם

שלום.. אני מרכיב מחשב עכשיו וחיברתי את הקירור מיוגן 2.. הזיכרונות הם קורסאיר וונג'נס.. קיט של 8 גיגה. יש לי בעיה כי נראה כי המאוורר לא יאפשר את חיבור הסלוט השני של הזיכרון.. האם יש משהו שאני לא שם לב אליו?..

חיברתי את המיוגן כך שלא יהיה לרוחב אלא לגובה.. (הצלע הארוכה יותר היא אנכית וקרובה יותר לחריצי ה - PCI).

האם יש לי אפשרויות כלשהן? או שעלי פשוט לקנות זיכרונות נמוכים יותר.. (הוונג'נס ממש גבוהים)..

הלוח אם הוא gigabyte z68x ud3h.

תודה

עריכה - כאשר המאוורר פועל - אני מניח יד לידו ומרגיש זרימת אוויר.. זה הגיוני? אני לא אמור להרגיש אוויר מהצד של ההיטסינק? האוויר אמור לעבור מכיוון הזכרונות לעבר הפאנל האחורי לפי מה שאני מבין.. וכרגע נראה כאילו הוא דוחף אוויר לכיוון הזכרונות וחיבור ה - 24 ..

פורסם

אתה לא חייב להתיקן אותו בצמוד לזיכרון..אתה יכול להתקין אותו גם בצמוד למאוורר האחורי..או בכל כיוון שתרצה..

כמובן שידחף אוויר לבחוץ..

לגבי האוויר..אם לא התקנת אותו הפוך..ואז הזרימת אוויר ברורה..מה שאתה מרגיש זה חלק המאוויר שחוזר חזה מההתנגדות של הגוף קירור..

בכל מקרה יש לך חצים על גבי המאוורר (המסגרת) תבדוק ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.. זאת אומרת שאני יכול לבחור לשים את המאוורר בצמוד למאוורר האחורי, כאשר כיוון זרימת האוויר נשאר כלפי המאוורר האחורי..?

בנוסף - לא הבנתי מה זה "יש לך חים על גבהי המאוורר (המסגרת)" ? מה הכוונה?

המון תודה על העזרה.

פורסם

כן, אתה גם יכול להתקין אותו בחלק התחתון אם אין לך כרטיס PCI-E בחריץ הראשון שחוסם אותו..

ותיקנתי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים