עבור לתוכן

בעייה בעת התחברות לאינטרנט עם חייגן ידני מיד לאחר הפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם

אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט:

נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף).

האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן.

מה הסיבה לבעייה, ואיך פותרים אותה.

פורסם

תן לו זמן לעלות. תתחבר בחייגן רק אחרי שאתה מקבל אייפי תקין מהמודם בכרטיס הרשת

פורסם
  • מחבר

גיליתי בעייה נוספת שדומה לזאת שתיארתי בתר'ד זה: כאשר המודם שלי מאבד את הסינכרון עם הוט (מתנתק), במקום שהחייגן יתנתק מעצמו גם הוא, וינסה להתחבר מחדש ללא הצלחה (כפי שהיה קורה בחלונות XP), הוא מגיע למצב של "ללא גישה לרשת" לצמיתות, כפי שקורה בבעיה שתיארתי בתחילת התר'ד, כך שאני צריך להתנתק ממנו ידנית ולהתחבר מחדש אליו לאחר שהמודם שלי חוזר מסנכרון. כנ"ל, כאשר אני מכבה את המודם ידנית על מנת להפעילו מחדש או על מנת לחסוך בחשמל במקרה שאני משאיר את המחשב דלוק בעת שאני יוצא מהבית.

כלומר הבעייה יותר מורכבת ממה שחשבתי.

למה הבעייה הזאת קורית? (היא קשור לבעייה הקודמת)

פורסם

זו ההתנהגות של ווינדוס 7 אין הרבה מה לעשות בנידון עד כמה שאני יודע.

הבעיה האמיתית היא למה המודם שלך יוצא מסנכרון? תטפל בזה מול הוט.

פורסם
  • מחבר

כאשר ניתקתי אתמול את המודם שלי מהחשמל וחיברתי אותו מחדש, גיליתי כי אם אני ממתין למשך פרק זמן מסויים (דקה אם אני לא טועה) שבו החייגן נמצא במצב של "ללא גישה לרשת", לאחר שהמודם מקבל את כתובת ה-IP מהתשתית, החייגן מתנתק מעצמו ומתחבר מחדש, ואז הוא כן מקבל גישה לרשת.

השאלה שלי עכשיו היא: איך מקצרים את משך הזמן שחולף מהרגע שהחייגן עובר למצב של "ללא גישה לרשת" ועד שהוא מתנתק ומתחבר מחדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים