פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים שמתי לב שטמפרטורת הSYSTIN שלי היא בסביבות ה85-90 מעלות צלסיוס: אין לי מושג מה זה הSYSTIN הזה בכלל, והאם הטמפרטורה נורמאלית או לא.
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים http://slickdeals.net/forums/showthread.php?t=2589605תסתכל על התגובה החמישית
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים גם המתחים לא נכונים והמחשב פועל כשורה - מסקנה - תוכנת הניטור מדווחת נתונים שגויים.כדי לבדוק נכונה - כנס לביוס - ובדוק את הנתונים ב- pc health.
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר עדכנתי את הBIOS ועכשיו הטמפ' של הSYSTIN היא 34-37 מעלות, אבל עכשיו רשום לי שהטמפ' של הCPUTIN היא 75 מעלות, שגם נראית לי גבוהה למדי.
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מתי איבקת את המחשב לאחרונה ?בדוק מה מצב האבק בין מאוורר גוף הקירור ליחידת הקירור.
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר כן, היום תכננתי לקנות את האוויר הדחוס הזה לניקוי האבק. נראלי שעברו כמה חודשים מאז הפעם האחרונה שעשיתי את זה. אגב, תודה על התגובות, אנשים
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים לא ממליץ להשתמש במיכלי אויר דחוס.אויר דחוס בגלל היותו דחוס מעבה את האויר ועלול להזרים גם אויר לח שאינו מומלץ לרכיבים אלקטרוניים.עדיף להשתמש בפאן (על קירור) או ב"פטנט" שמצאתי בזמנו - שימוש בשואב קטן כמו זה - שימוש בחלק המנועי שלו ובעזרת האויר הנפלט. לחץ האויר היוצא מספיק גבוה לניקוי תוכן המחשב מאבק שהצטבר בתוכו.יש המשתמשים במפוח אויר לגינה.
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר אוקיי, אז אני מניח שאני אשתמש בפן, שזה הדבר היחידי מאלה שהזכרת שיש לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.