פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים כשאני נכנס למחשב שלי לא מופיע אף כונן וכשנכנסים למנהל התקנים אז הם מופיעים כשלידם סימן קריאה. מה עושים? תודה לעוזרים
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים האם אתה מתייחס לכוננים קשיחים או לאופטייםהאם הכוננים מחוברים כיאות (כבל מידע וכבל הזנת מתח)
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים איזו מערכת הפעלה והאם זה קרה לאחר ניקוי וירוס או שהוירוס עדיין קיים ??לפני שאתה מפעיל את התוכנה McAfee Rootkit Detective קרא מה כתב gomez8
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר אני משתמש בווינדוס 7 וכשניסיתי לפתוח זה אמר שהתכנה לא תומכת בויסטה...אחרי שניסיתי לפתוח במצב תאימות של XP היה מסך כחול והמחשב אתחל.
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים תאר בבקשה כמה דיסקים פיזיים מורכבים במחשב ותאור של חלוקת הדיסקים.כמה כוננים אופטיים והאם יש גם כוננים וירטואליים. תעלה צילום של המחשב שלי עם כל הכוננים.
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים מחבר יש לי שני כוננים פיזיים- f ו- e ואחד וירטואלי- gאני לא יודע אם צילום מסך יתן משהו כי הם נעלמו ככה שאין מה לראות...
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים במנהל הדיסקים אתה רואה את הדיסקים ? ראה אם הפתרון של מיקרוסופט מתאים לך ->http://support.microsoft.com/kb/330140
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים מה קדם לכל זה?יש לי הרגשה שיש כאן משהו שאתה לא מספר.זה קרה סתם כך ביום בהיר ? ללא שום סיבה ?
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים מחבר לא זכור לי צעד כלשהו שאחריו הכוננים נעלמו. הנה התמונה: (כונן A זה דיסקטים ) [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים לא "ראיתי" שניסית כי לא הזכרת זאת בכל הפתיל. אז אשאל אותך שאלה, כדי לא להטריח את עצמי מלחפש לך פתרונות שכבר ניסית, מה עוד ניסית ? שאלות נוספות מה זה הכונן LML שמופיע בתמונה ממה נוצר ? האם ניסית למחוק אותו ? אם לא זה הזמן - אם כן אני מניח שאיזו אפליקציה מייצרת אותו.איזה קוד שגיאה מופיע בכוננים שבתמונה ?
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על העזרה וסליחה על האי הבנה.מה שכן ניסיתי זה חיזוק של החיבורים בתוך המחשב ובדיקה מקיפה של פתרונות באנטרנט.היום אחרי ניסיון שני של חיזוק החיבורים ולמרות שלא הרגשתי שום דבר זז זה הסתדר אחרי הפעלה של המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.