עבור לתוכן

שמתם לב? יש אינטרנט 30 מגה ב110 ש"ח בישראל!

Featured Replies

פורסם

אני על חבילה של 20 מגה ב-VDSL ולצערי התשתית של בזק באיזור לא מסוגלת לספק לי 30 מגה.

אני שוקל מעבר להוט ומקווה שהתשתית שלהם באיזור אמינה יותר משהייתה לפני עשור.

ובהחלט יהיה לי שימוש ב-30 מגה, אמנם לא 24/7 אבל עם 4 בני בית טכנולוגיים, 8 מחשבים, 2 סמארטפונים, טבלט, קונסולת משחקים, וסטרימר הקו מנוצל.

ואל תתחילו עם איטיות לחו"ל, אני מקבל מעל 2MByte/s באופן די קבוע.

לגלישה וצפייה ב-youtube אפשר להסתפק בעשירית מזה אבל זה שימוש של העשור הקודם, היום זה לא מספיק למשפחה שצורכת תוכן מהאינטרנט.

כמובן שאין בכלל מה לדבר על מהירות העלאה, זה פשוט פשע.

ומה בדיוק לא חוקי? מערכות ההפעלה שלי ברישיון, האפליקציות, התוכנות והמשחקים נקנו כולם על ידי.

כמעט כל הסרטים והתוכניות נקנו/הושכרו או שפורסמו בחינם.

אני לא צורך הרבה יותר תוכן לא חוקי מהשחקנים, במאים, מפיקים של אותם סרטים.

וגם אתה צרכת תוכן לא חוקי בחייך אלא אם היית באי בודד עד היום.

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ישנו פה בחור שמתלהב על כך שהוא בטורנטל'ץ . כזכור לי בטורנט ליץ' אין חומר חוקי.

אגב במקרה כמו שלך צריך חיבור עם פינגים יותר גבוהים לחו"ל לאו דווקא אינטרנט יותר מהיר.

ההערה שלי בנוגע לחוקיות באה מכך שעל פי חוקי הפורום אסור לדבר פה בצורה ישירה או עקיפה על דברים לא חוקיים :)

וכן אני מודה ומתוודה בתור נער הייתי מוריד אך מעל גיל 18 כל החומר שלי שנצרך הוא חוקי. כיף?

פורסם
  • מחבר

אני על חבילה של 20 מגה ב-VDSL ולצערי התשתית של בזק באיזור לא מסוגלת לספק לי 30 מגה.

אני שוקל מעבר להוט ומקווה שהתשתית שלהם באיזור אמינה יותר משהייתה לפני עשור.

ובהחלט יהיה לי שימוש ב-30 מגה, אמנם לא 24/7 אבל עם 4 בני בית טכנולוגיים, 8 מחשבים, 2 סמארטפונים, טבלט, קונסולת משחקים, וסטרימר הקו מנוצל.

ואל תתחילו עם איטיות לחו"ל, אני מקבל מעל 2MByte/s באופן די קבוע.

לגלישה וצפייה ב-youtube אפשר להסתפק בעשירית מזה אבל זה שימוש של העשור הקודם, היום זה לא מספיק למשפחה שצורכת תוכן מהאינטרנט.

כמובן שאין בכלל מה לדבר על מהירות העלאה, זה פשוט פשע.

ומה בדיוק לא חוקי? מערכות ההפעלה שלי ברישיון, האפליקציות, התוכנות והמשחקים נקנו כולם על ידי.

כמעט כל הסרטים והתוכניות נקנו/הושכרו או שפורסמו בחינם.

אני לא צורך הרבה יותר תוכן לא חוקי מהשחקנים, במאים, מפיקים של אותם סרטים.

וגם אתה צרכת תוכן לא חוקי בחייך אלא אם היית באי בודד עד היום.

מסכים עם כל מה שאמרת, חוץ מהקטע של החוקיות. מי קונה ווינדוס?

טוב, הגיעה הזמן להתקשר להוט.

פורסם

אני :bash:

פורסם
  • מחבר

ישנו פה בחור שמתלהב על כך שהוא בטורנטל'ץ . כזכור לי בטורנט ליץ' אין חומר חוקי.

אגב במקרה כמו שלך צריך חיבור עם פינגים יותר גבוהים לחו"ל לאו דווקא אינטרנט יותר מהיר.

ההערה שלי בנוגע לחוקיות באה מכך שעל פי חוקי הפורום אסור לדבר פה בצורה ישירה או עקיפה על דברים לא חוקיים :)

וכן אני מודה ומתוודה בתור נער הייתי מוריד אך מעל גיל 18 כל החומר שלי שנצרך הוא חוקי. כיף?

בונא, יש לנו גורו בת'רד :lol:

דווקא מצחיק שכתבת "כיף" ו"חוקי" באותו משפט.

פורסם
  • מחבר

אני :bash:

:nono:

פורסם

כל אחד שיעשה מה שמתאים לו, אני קונה מערכות הפעלה, זה לא כזה סיפור, המחשבים הניידים בכל מקרה מגיעים איתן, רישיון אחד קניתי מהעבודה בהנחה, יש גם מבצעים לסטודנטים והשאר Linux.

בנוגע לפינגים אין לי מה לעשות, בנוגע לנפח תעבורה יש מקום לשיפור בשעות שכל בני המשפחה בבית.

פורסם

כיף= kif בערבית, לא בכוונה של להינות.

אני לא יכול לנקד מהמחשב הזה.

פורסם

אני לא יודע איפה אתם רואים את המחירים האלה. ??? ?

אני השבוע פניתי להוט בשביל לקבל הצעת מחיר לתשתית בלבד! הנציגה ענתה לי אין בעיה אדוני המחיר הוא 79 שקל לתשתית 12 מגה

קבלתי חום... מה??? מאיפה המחיר הזה?

למחיר הזה צריך להוסיף ספק במהירות של 12 מגה.. זה עוד 40-50 שקח...

ואם אתה הולך על הזול יותר - 120 שקל אתה מקבל את האינטרנט ש"מתערבים" לך בו ואתה לא יכול להוריד טרונטים/רפידשר/מגהפלוד/what ever כמו בן אדם

במחיר של 130 תקבל את האפשרות להוריד כמו בן אדם...

ברוח החרם והמח(ר)אה החברתית הייתי אומר לעשות על כל החברות האלה חרם ולהתנתק מהספק ומבזק/הוט בצורה גורפת (לפחות 100000 איש)

וככה תראו שפתאום המחירים חוזרים לרף השפויי

פורסם

ובחזרה לנושא, אני מברר כמה יעלה לי להתנתק מבזק (עדיין יש לי שנה לשלם על המודם נתב) ומתקשר להוט.

פורסם

(יש לי תשתית חינם, אינטרנט 12 מגה בתיאוריה ב-45 ש"ח, אינטרנט בפועל 56K)

איך עשיתי זאת?

קסם אישי ושימור לקוחות

פורסם
  • מחבר

fuuuuuuuuuuuuu__by_irkenzimxoxo-d345fah.jpg

טריפל C רוצים 170 ש"ח ל30 מגה! פאאאאאאאאק!

עכשיו אני צריך להחליט אם אני רוצה 20 מגה או לעבור לספק גרוע...

כבר אמרתי פאאאאאאאאאאאק?

פורסם

ל- Track- מאיפה אתה מביא את התמונות האלה... חחח

בהמשך לנושא המרכזי...

אם אני לא טועה כיום אפשר להתנתק מכולם ללא בעיה תשלם 8 אחוז מהסכום החודשי X מספר החודשים שנשאר לך בהתחייבות וסיימת את העסקים עם החברה...

לפחות שר התקשורת שלנו עובד בממשלה הזאת..

פורסם
  • מחבר

ל- Track- מאיפה אתה מביא את התמונות האלה... חחח

בהמשך לנושא המרכזי...

אם אני לא טועה כיום אפשר להתנתק מכולם ללא בעיה תשלם 8 אחוז מהסכום החודשי X מספר החודשים שנשאר לך בהתחייבות וסיימת את העסקים עם החברה...

לפחות שר התקשורת שלנו עובד בממשלה הזאת..

דיברתי עם הוט. הם אמרו שיש לי התחייבות עד אוגוסט אבל שאני יכול פשוט לשדרג את המהירות מ12 ל30 בלי שום קנס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים