עבור לתוכן

שמתם לב? יש אינטרנט 30 מגה ב110 ש"ח בישראל!

Featured Replies

פורסם

טוב, אני כבר הרבה זמן מחכה למהירות גבוה ממה שיש לי כרגע - 12 מגה.

NGN לא פרוס אצלי והוט החליטו ש12 מגה זה המקסימום..

עכשיו אנ בודק.. ויש להם 30 מגה! ועוד ב30 ש"ח יותר מה12 מגה לחודש..

http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/internetoffers/

אני רואה נכון, כן?

אני רק פוחד שהספק שלי (טריפל C) לא יעבדו עם ה30 מגה (מי יודע), כי אני לא מחליף את טריפל C. מעדיף 12 מגה מאשר לחזור לבזק בינלאומי.

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה בדיוק ייתן לך או לכל אחד אחר?

פורסם

רק ש... שמת לב שזה מחיר התשתית בלבד?

תצתרך להוסיף מחיר דומה אצל הספק!

ולא שום דבר לא חדש, להוט יש כבר אפשרות להציע מבחינת תשתית 100 מגה כבר יותר משנה וחצי .

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק ייתן לך או לכל אחד אחר?

אפשרות להוריד פרק בFull-HD ב4 וחצי דקות - יענו אני רוצה לראות משהו לא צריך VOD.

וגם שזה נורא נורא נחמד לראות משהו שעד עכשיו היה יורד ב2 דקות.. יורד בחצי דקה.

רק ש... שמת לב שזה מחיר התשתית בלבד?

תצתרך להוסיף מחיר דומה אצל הספק!

ולא שום דבר לא חדש, להוט יש כבר אפשרות להציע מבחינת תשתית 100 מגה כבר יותר משנה וחצי .

כן, נו? 30 ש"ח על התשתית פלוס 15-20 ש"ח ספק (כרגע זה 80 + 50). ועם זה אני מכפיל את המהירות!

ה100 מגה זה סתם גימיק. זה עולה בדיוק כמו הקו העסקי.

פורסם

אפשרות להוריד פרק בFull-HD ב4 וחצי דקות - יענו אני רוצה לראות משהו לא צריך VOD.

תלוי מה אתה מוריד ומאיפה. להוריד מחו"ל ב30 מגה תוכל להמשיך רק לחלום (כמו כמעט כל אדם בכדור הארץ אגב).

פורסם

אם לדעתך פרק של 336 מגה זה FHD אז...

כי זה מה שאתה יכול להוריד על 12 מגה ב 4 דקות במיגה ואתה מוריד על 1.4 קבוע, שדרך אגב, מאיפה בדיוק אתה מוריד על מהירות כזאת ועוד באמצע היום? מעניין מאוד.

כי פרק של TOP GEAR 720P שוקל כ 1.3 גי'גה בממוצע ופרק של FHD שוקל כ 3.3 בערך. סתם לידע כללי.

אני בספק רב מאוד שאתה באמצע היום, דרך טורנט מוריד על 1.4 קבוע כל הזמן וכל היום.

ממליץ לך להתקשר קודם כל לספק ולתשתית, כי אם עוד לא דיברת איתם, ואתה בהתחייבות , ממש לא תקבל "בעוד 30 שקל ועוד 15 לספק"

המחירים שתצתרך להוסיף יהיו כנראה גבוהים יותר, אלה אם כן כבר בדקת מראש עם הספק והתשתית.

*** הכי מצחיק שבארץ, גם אם יש לך 30 מגה או 12 מגה, אפילו קליפים או סרטונים ב YOUTUBE נטענים בקצב מזוויע ונוראי וזה ממש לא משנה אם יש לך 100 או 12. עצוב.

פורסם

מי שמוריד קבוע כל הזמן וכל היום וכל יום לא צריך מהירות של 30 מגה, כי גם ברבע מזה אפשר להוריד הרבה יותר ממה שאפשר לצרוך.

פורסם

תלוי מה אתה מוריד ומאיפה. להוריד מחו"ל ב30 מגה תוכל להמשיך רק לחלום (כמו כמעט כל אדם בכדור הארץ אגב).

אני מוריד המון, בטורנט ובהורדות ישירות

בהחלט מקבל את כל המהירות

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי. כרגע אני מוריד 1.5MB רב הזמן - שזה בדיוק 12Mbps.

מכך, ניתן להסיק שעם מהירות של 30Mbps, אוריד ב3.75MB.

הבנת?

אם לדעתך פרק של 336 מגה זה FHD אז...

כי פרק של TOP GEAR 720P שוקל כ 1.3 גי'גה בממוצע ופרק של FHD שוקל כ 3.3 בערך. סתם לידע כללי.

כי זה מה שאתה יכול להוריד על 12 מגה ב 4 דקות במיגה ואתה מוריד על 1.4 קבוע, שדרך אגב, מאיפה בדיוק אתה מוריד על מהירות כזאת ועוד באמצע היום? מעניין מאוד.

ממליץ לך להתקשר קודם כל לספק ולתשתית, כי אם עוד לא דיברת איתם, ואתה בהתחייבות , ממש לא תקבל "בעוד 30 שקל ועוד 15 לספק"

המחירים שתצתרך להוסיף יהיו כנראה גבוהים יותר, אלה אם כן כבר בדקת מראש עם הספק והתשתית.

קודם כל, אם אתה חבר באתר טורנט בעל כבוד, זה 1GB ל720p ו2GB 1080p -איך שילשת את הגודל בעבור כפול הפיסקלים לא הבנתי.

שנית, ועוד איך אני מוריד ב1.4-1.5MB. כן, כשהייתי עם בזק בינלאומי זה היה פחות, אבל לא עם טריפל C. ומעולם לא ראיתי הבדל בין היום ללילה - זה משתנה גם אם יורד גשם? ;D

לבסוף, בטריפל C אין התחייבות ואין לי שום התחייבות בהוט.

פורסם
  • מחבר

מי שמוריד קבוע כל הזמן וכל היום וכל יום לא צריך מהירות של 30 מגה, כי גם ברבע מזה אפשר להוריד הרבה יותר ממה שאפשר לצרוך.

כמו שאומרים - דבר בשם עצמך :xyxthumbs:

פורסם

אני לא יכול לדבר בשם עצמי כי אני לא מאלה. אבל אני מכיר כמה וכמה כאלה, וזה בערך המצב.

פורסם

באתר של טריפל סי אין חבילות מעל 15Mb.

ממש עצוב שבחבילת 30Mb נותנים 1.5Mb אפלוד (אפילו יותר גרוע במקרה של בזק - 1Mb)...

פורסם
  • מחבר

באתר של טריפל סי אין חבילות מעל 15Mb.

ממש עצוב שבחבילת 30Mb נותנים 1.5Mb אפלוד (אפילו יותר גרוע במקרה של בזק - 1Mb)...

אני למדתי להפסיק להתבכיין על האפלוד. בארץ זה מגה וככה זה יהיה.

1.5 זה ממש משהו :D

פורסם

איך ערבבתם פה אלף נושאים. ניתן לקחת פרק 720P ולגרום לו להיות קטן בהרבה או גדול בהרבה, הכל עניין של משחק.

אין שום צורך באינטרנט מהיר, לא שתקבל אותו גם כן (אני מוריד בשיא המהירות בדיוק ל-5 דקות בשלוש וחצי לפנות בוקר)

כפי שכבר נאמר לפניי גם במהירויות הנמוכות בארץ ניתן להוריד הרבה יותר ממה שניתן לצרוך

ונקודה אחרונה כל מה שאתם מדברים פה הוא לא מוסרי ולא חוקי. ישראלי למדי.

פורסם
  • מחבר

איך ערבבתם פה אלף נושאים. ניתן לקחת פרק 720P ולגרום לו להיות קטן בהרבה או גדול בהרבה, הכל עניין של משחק.

אין שום צורך באינטרנט מהיר, לא שתקבל אותו גם כן (אני מוריד בשיא המהירות בדיוק ל-5 דקות בשלוש וחצי לפנות בוקר)

כפי שכבר נאמר לפניי גם במהירויות הנמוכות בארץ ניתן להוריד הרבה יותר ממה שניתן לצרוך

ונקודה אחרונה כל מה שאתם מדברים פה הוא לא מוסרי ולא חוקי. ישראלי למדי.

מה היינו עושים בלעדיך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים