עבור לתוכן

שדרוג למחשב תקציב עד 2000 שקל מפרט בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אני רוצה לשדרג את המחשב כי בסך הכל יש לו פוטנציאל דיי טוב (הכל יחסי)

אז ככה, (המחשב לפני 3 שנים)

מעבד : Intel i5 750 2.6 עבר OC , מגיע ל3.2 אחרי הOC הוא על 30~36 מעלות!

זיכרון : Kingstone 4GB ddr3 1600

כרטיס מסך : Nvidia 260GTX 1GB Leadtek Extreme

לוח אם : DP55WB של אינטל הוא דיי בסיסי.

עכשיו מה שאני רוצה לשדרג כמובן זה כרטיס מסך מה מומלץ למערכת שלי ?

האם יש עוד חומרה שכדאי לשפר ?

אם יש אפשרות להמלצה לכרטיס קול טוב , במחיר סביר , חיצוני עדיף!

תודה :)

פורסם

המעבד סך הכל הוא אחלה מעבד! ביצועים דומים לX4 של AMD (הם לא בדיוק אותו דבר אז לא לרדת למילה) ככה שמבחינת מעבד אתה מסודר ,

סך הכל קנה איזה 560ti או 570 או את 6950\6970 מהבית האדום ואתנ מסודר לכל המשחקים שבשוק כיום (וגם בעתיד הקרוב).

וסתם בגלל שנשאר לך תקציב והמחירים של ראם זה גרושים הייתי אומר להוסיף עוד 4 ג'יגה ראם.

פורסם
  • מחבר

עכשיו יש לי שאלה מאוד חשובה , לגבי הכרטיסי מסך ........

מה עדיף ATI ? Nvidia ?

כי אני יודע שבדרך כלל מי שמשתמש בAMD מעדיף לקחת ATI

ומי שINTEL מעדיף NVIDIA .........

לגבי הזיכרון , אם אני רוצה להוסיף עדיף מאותה חברה ?

ואם זה בסדר לקנות באותה מהירות ? או עדיף מהיר יותר.

פורסם

החברות הם לא באמת משנות כי סך הכל החומרה מאוד דומה .

יש משחקים שונים שמעדיפים את אחת החברות יותר מאשר את השניה(כמו BF3 שכרגע זורם מעולה עם כרטיסי AMD וקצת מקרטע עם כרטיסים מסוימים מNVIDIA)

AMD קצת יותר יעילים מבחינת חום ואנרגיה(לא משהו דרסטי) אבל NVIDIA מציעים כל מיני טכנולוגיות ייעודיות לכרטסים שלהם (כמו physX ו CUDA CORES)

אז זה בסך הכל עניין של בחירה אישית (אני בחרתי AMD אבל זה רק בגלל שזה היה הכרטיס הכי טוב בתקציב שלי)

ובקשר לעניין של AMD עם AMD וINTEL עם NVIDIA שמעתי איפשהוא שהם עובדים יותר טוב ככה אבל אף פעם לא ראיתי ביסוס לשמועה הזאת.

בקשר לזיכרון עדיף שזה יהיה מאותו דגם כדאי שיהיה יותר סיכוי של תאימות כי לפעמים סוגים שוננים לא תואמים אז תמיד עדיף לקחת את אותו סוג ואת אותה מהירות(יותר מ1600 זה סתם אוברקיל השיפור כלכך קטן שהוא בכלל לא ניתן לשים לב,בטח לא לגיימרים או כאלה שלא עושים אוברקלוק רציני)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי , עזרת לי מאוד ! מה שנשאר זה להחליט על מה אני הולך!

;D

פורסם

בכיף גבר ;D

אני יכול רק לשאול משהו בקשר למחשב שלך??

פורסם

-אתה לא יכול לבחור כ.מסך בלי לומר איזה ספק יש לך !!! אז בבקשה תבדוק ותחזיר תשובה

-הלוח אם שיש לך תומך ב DDR3 1333 /1066 MHz אז תבדוק שוב אם הסטיק שלך הוא 1600

-חשוב לדעת איזה מסך יש לך ועל איזה רזולוציה אתה משחק

פורסם

-אתה לא יכול לבחור כ.מסך בלי לומר איזה ספק יש לך !!! אז בבקשה תבדוק ותחזיר תשובה

-הלוח אם שיש לך תומך ב DDR3 1333 /1066 MHz אז תבדוק שוב אם הסטיק שלך הוא 1600

-חשוב לדעת איזה מסך יש לך ועל איזה רזולוציה אתה משחק

ספק שמריץ את הGTX 260 למשך תקופה כזאת ארוכה לא נראה לי שיהיה לו בעיה להריץ את אחד מהכרטיסים שהצעתי לו (ל560 TI ולכרטיסים של ATI יש אפילו צריכת חשמל נמוכה יותר משל הכרטיס הנוכחי שלו אז ככה שלא צריך לדעת תשם של הספק) ,

בקשר לזכרון ראם ,לא שמתי לב לענין הזה.

והרזולוציה לא משנה כי כשקונים כרטיס מסך קונים משהו חזק שיספיק לך לעתיד ולא רק למשחקים שכיום ו570\560TI או 6950\6970 בהחלט מספיקים למשחקים של היום וגם למשחקים שיצאו בעתיד .

הייתי יכול להציע את כל ה560 \6870\6850 וכו' שהם כרטיסים טובים מאוד אבל רציתי להביא לו את הכרטיסים הכי טובים שהוא יכול להביא בתקציב שלו

פורסם

הצריכה של 260GTX היא 182W מה שאומר שהספק שלו באמת יחזיק נגיד 560TI אבל כרטיסים כמו 6970 ו570 שהצריכה שלהם היא 207/213 לא בטוח כי יכול להיותר שהספק שלו כבר עכשיו מגרד את המקסימום.

פורסם

^זה לא קשור. אם הספק גנרי זה יכול לפגוע ברכיבי חומרה אחרים לטווח הארוך ולא ברגע(לטווח הקצר). גם יכול להיות שכבר נגרם נזק שעדיין לא מורגש.

פורסם

מה שאמרת יכול להיות נכון אבל בוא תסביר לי מה לא קשור בדיוק בצריכת הW גם אם הספק לא ג'נרי יש גבול ליכולות שלו

פורסם

מה שאמרת יכול להיות נכון אבל בוא תסביר לי מה לא קשור בדיוק בצריכת הW גם אם הספק לא ג'נרי יש גבול ליכולות שלו

לא סתרתי את זה כל ספק והיכולות שלו. רק תזכור שבדרך כלל ספקים גנריים לא נותנים את כמות ה-W שרשומה עליהם(בהרבה מאוד ספקים ג'נריים היא חצי מהכמות הכתובה) והספק ה-A במסילת ה-12V נמוך מהמצוין. ספקים איכותיים(מחברה מוכרת) בדרך כלל לא פוגעים בחומרה(לפחות לא בצורה שתורגש גם בעשור) אבל אני מזכיר שספקים מאבדים מאיכותם אם הזמן והיכולות שלהם יורדות.

פורסם
  • מחבר

ספק של Ezcool 450W

כמה צריך זה מספיק ?

ולגבי הזיכרון טעיתי אתם צודקים בדקתי ויש 1333

יש לי תחושה שאני צריך להחליף אותו , הוא עובד מצוין אחרי הכל 3 שנים ברציפות ללא תקלה אחת!

אבל 450W לפי מה שקראתי שכתבתי את הדגם בגוגל מראה לי שאני אצטרך חזק יותר .... נכון ?

פורסם

דבר ראשון לשים זיכרון בתדר גבוה יותר לא יעזור מכיוון שהמערכת משתמשת בתדר הנמוך מבין השניים.

הספק גנרי ומומלץ להחליפו לפני שהוא יפגע ברכיבים(אם זה עדיין לא התרחש).

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון לשים זיכרון בתדר גבוה יותר לא יעזור מכיוון שהמערכת משתמשת בתדר הנמוך מבין השניים.

הספק גנרי ומומלץ להחליפו לפני שהוא יפגע ברכיבים(אם זה עדיין לא התרחש).

עדיין לא הבנתי כל כך מה הבדל בין גנרי לספק אחר , אם אפשר הסבר

ואם אפשר המלצה לספק שיספק את החומרה שלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים