עבור לתוכן

2 קירורים למעבד I5 2400. תקציב עד 200 והשני עד 120 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני צריך 2 קירורים למעבדי I5 2400.

למעבד 1:

* קירור שקט מאוד.

* שהיה פלטה מאחורי הלוח אם לחיזוק, אני רואה הרבה קירורים שמוחזקים על פלסטיק וזה די מפחיד אותי. במיוחד בקירורים גדולים וכבדים.

* תקציב עד 200 ש"ח.

אני מתלבט בין (מדורג לפי רצון לקנות):

2 MUGEN

FREEZER 13\PRO (מלחיץ אותי ההרכבה שלו, אין פלטת חיזוק)

YASYA

למעבד 2:

* קירור שקט מהסטוק.

* תקציב עד 120 ש"ח.

חשבתי על FREEZER 7, אבל אני רואה שכולם ממליצים על 3 KATANA? למה? הצורה שלו קצת הזויה, הוא לא זורק אוויר חם מחוץ למארז וגם לא כל כך מקרר את לוח אם.

מה גם לגבי ה TX3?

פורסם

הדרישה של פלטה לא קשורה..זה לא מדד לרכישה של קירור..תהיה בטוח שחברה לא תסתכן בהשקה של קירור שיתלוש את הלוח אם שלך.

בכל מקרה חיפוש יענה לך על השאלות !

הTX3 רועש ברמות..הKATANA 3 כמו שכבר הבנת מומלץ..שקט וזול..וכל עוד יש לך סירקולציה נורמלית במארז אין ממה לחשוש..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אחרי קריאה של ביקורות ונסיון עם הMUGEN 2. למעבד ראשון אני הולך עליו. נראה לי בחירה טובה מבחינת שקט\ביצועים\מחיר.

למעבד השני:

TX3 פסול.

KATANA 3 אופציה (במארז ELITE 370 יהיה מאוורר קידמי מכניס ואחורי מוציא (120 מ"מ)) על לוח אם של intel cold lake dh67cl.

אם הוא מתאים מבחינת סרקולציה אז מצויין. (כל שאר החורים\יציאות אני סוגר עם פלסטיק שקוף).

מה עם FREEZER 7? אם הוא עדיף על KATANA 3 מבחינת שקט\ביצועים אני יעדיף להוסיף עוד כמה שקלים בשבילו.

ראיתי הרבה ביקורות שאומרות שהוא מצויין ועדיף על הקטנה 3, וביקורות אחרות שאומרות ההפך. אז אני קצת מבולבל :nixweiss:

וחשבתי לעצמי אם כבר FREEZER 7 אז בתוספת קטנה אפשר לקבל את ה FREEZER 13, אם צריך בכלל לדרישה שלי, שהיה שקט במהלך עבודה ולא חירשי.

בתודה מראש.

פורסם

הKATANA 3 שקט יותק ובעל אותם ביצועים כמו הFREEZER 7 ככהש אין סיבה לא ללכת עליו..

פורסם
  • מחבר

אחלה, ככל הנראה אני אזמין את הKATANA.

רק עוד שאלה קטנה שמטרידה אותי קצת, בKATANA הגימור לא ממש חלק, ויש חריצים בין הצינורות לפלטה שנוגעת במעבד, זה לא בעייתי? כנראה שלא אם כולם ממליצים עליו, אבל מבחינת הולכת חום במקומות האלו הטמפ' תהיה יותר גבוה בגלל שכבה עבה יותר של משחה או שאני סתם פראנויד.

פורסם

יש לי את הפריזר 7 על Q8200.

במאמץ מלא הקירור שקט לחלוטין, ואין לי מארז מיוחד.

אלא ג'נרי פשוט.

הייתי הולך על הפריזר 13 כבר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על התגובות.

בשבוע הבא אני הולך על הKATANA בלב שלם אחרי ההסברים של taotao.

פורסם

אתה לא יכול לבצע OC למעבד הזה (לפחות לא עם לוח H67, וגם עם לוח Z68/P67 ה-OC הוא יחסית נמוך ולא דורש העלאת מתח או מגדיל באופן משמעותי את פליטת החום, אם בכלל) לכן אני לא מבין למה לבחור בקירור כמו Mugen II כאשר קירור כמו KATANA III שקל ונוח יותר להרכבה ותחזוקה במארז צפוף יחסית הוא בעצמו יותר ממספיק למערכת שכזאת.

אני באופן אישי לא הייתי בוחר במשהו יותר מה-Alpine 11 אם יש העדפה לשקט. קירור גדול ו"טוב" יותר לא יקרר לך את המערכת טוב יותר במנוחה וכנראה שגם לא במאמץ כי ללא OC אתה לא חורג מהמעטפת התרמית שבה מתוכנן המעבד לעבוד. אם בכל זאת אתה "מתעקש" אז באמת שאין צורך בשום דבר יותר מה-KATANA III.

פורסם
  • מחבר

^

קירור MUGEN 2 ישב במארז 690 BASIC, הוא נחשב צפוף? רציתי אותו בשביל שקט מוחלט.

את KATANA 3 אני מרכיב ב ELITE 370 שאני רוצה מערכת שקטה וקרירה.

פורסם

CM 690 לא צפוף, לא הבנתי אותך נכון וחשבתי שמדובר ב-Elite 370, אך אני עדיין מחזיק בדעה שה-Mugen II קצת מיותר. יש קירורים שקטים באותה מידה (פחות או יותר) שהם גם קטנים יותר ונוחים יותר להרכבה. רגישות לרעש היא משהו סובייקטיבי אז קשה מאוד לדעת מה מבחינתך נחשב מרעיש ומה פחות, אבל לדעתי ה-KATANA III אינו גוף קירור שמרעיש יותר מה-Mugen II וה-Alpine הוא גם שקט מאוד.

החלטה שלך כמובן, זאת גם לא טעות לקנות Mugen II מבחינת זה שהוא יקרר את המערכת ויהיה שקט, רק שלדעתי הוא לא גוף הקירור שצריך לבחור עבור מערכת שלא מתוכננת לעבור OC.

פורסם
  • מחבר

השיקול שלי לMUGEN 2 לא רק שהוא שקט וקריר, זה פשוט משאיר לי את האופציה לעשות קירור פסיבי.

ההרכבה שלו לא מסובכת במיוחד, רק שצריך לציין שמרכיבים את לוח אם לקירור ולא ההפך :lol: . (יש לי אותו ל E8400).

פורסם

אוקיי, לגיטימי. רק שלדעתי ה-Mugen II לא בנוי לשמש כקירור פסיבי, וגם אם בפועל יכול לשמש ככזה במערכות מסוימות, אם מתוכנן קירור פסיבי אולי עדיף לבחור מראש בגוף קירור שבנוי לכך כגון ה-Ninja III שאמור להיות זמין באותו סדר גודל של מחיר אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

אופציה, אני אקרא קצת ביקורות עליו. תודה על רעיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים