עבור לתוכן

מחשב גיימינג 3300 (גמיש) כולל מסך

Featured Replies

פורסם

יש צורך להוסיף עוד מחשב, שיחליף את המפרט שכתוב לי בפרופיל, אני נשאר עם הכ.מ שיש לי כרגע ואקנה אחד ממש פשוט שיעבור עם המחשב שבפרופיל.

התקציב 3300, גמיש במקרים שזה שווה את זה.

השימוש הוא בעיקר גיימינג, כמעט ובלי עריכה גראפית או דברים כאלה.

הרזו' של המסך תיהיה ככל הנראה של המסך שאני אבחר (מעדיף 22-23) בקניית המחשב אולם קיימת אופציה שאני אשאר עם המסך הנוכחי שהוא 1680*1050.

צריך ציוד היקפי הכי פשוט שיש, יש לי העדפה חזקה מאוד לסט הסטנדרטי של מיקרוסופט, אתם יכולים גם להשאיר לזה איזה 100-150 ולא להכניס את זה למפרט.

המחשב צריך להיות דיי שקט.

OC יהיה רק אם החומרה תאפשר וזה יהיה משתלם, אני לא מתכוון לקנות רכיבים במיוחד בשביל זה.

לא צריך מ"ה וכאלה.

בלי הרכבה.

אין בקשות כלליות מיוחדות חוץ מהעדפה חזקה מאוד לIQPC, המחשב ייקנה שם אלא במקרים חריגים של הפרש גדול במחיר.

לגבי הרכיבים, מעבד ולוח אני ממש לא בטוח מה אני רוצה, תנו הצעה ונדבר, עם כ"מ הכי פשוט שתמצאו(אני נשאר עם 4850), לגבי HD, פה יש בעיה, המחירים בשוק מטורפים ולמרות שאני לא מחפש משהו גדול(כנראה שהמחשב החדש יהיה עם ה320 שיש לי כרגע) יוצא ש20% מהתקציב הולך על HD, חשבתי לקנות את המחשב לא כולל HD, ולהוסיף אליו HD שייקנה מהמקום הכי זול שאני אמצה, יש אופציה להזמין מחו"ל למרות שעדיף שלא.

תודה :)

פורסם

מחינת גיימינג אני לא חושב שתקציב כזה יכול לממש את זה כי מדובר פה תקציב כלל מסך.

O.C יש צורך בקירור טוב ומיקר את המחשב.

אפשר להרכיב לך מחשב נוח אבל לא לדרישות שאתה מכוון אליהם.

פורסם
  • מחבר

ערכתי מ2500-3000 ל3300, גם אני לא כל כך הצלחתי להכניס מסך נורמלי ומחשב שלם לתקציב הזה, אז החריגה שווה את זה.

עשיתי קצת בדיקות ברשת, הבנתי שיש דגם מאוד מומלץ של דל כרגע, (2333T) מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר הגבוה? מישהו שראה יכול לספר?

פורסם

לי יש את המסך Dell U2311H LCD

DELL מאוד טובים מסכי מחשב מה שגם יש לו פנאל שונה מאחרים IPS

פורסם

התקציב נמוך מידי לכל הדרישות

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1027

מעבד:

[..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪524

לוח אם:

[..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪391

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪944

מארז:

[..] ANTEC ONE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪245

ספק כוח:

[..] HEC COUGAR RS 400W - RETAIL ₪222

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 PRO ₪86

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪82

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3644

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

- ללא צורב

- אם רוצים לחסוך 100 ש"ח ניתן לקחת לוח ללא USB3 ו SATA3 ומארז יותר פשוט

אם המטרה היא רק משחקים אתה יכול לקנות רק כ.מסך כמו 6850 ולסגור סיפור

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪789

קירור למעבד:

Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪117

לוח אם:

Gigabyte GA-H61M-USB3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪383

מארז:

SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪480

קירור למארז:

Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ₪65

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 1 - מחיר: ₪106

כרטיס מסך:

SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪789

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL

כמות: 1 - מחיר: ₪980

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

₪3709

חריגה ב50 שקל מהמפרט של שניצקי אבל עם מעבד I5, מפרט דומה ב IQPC עולה ב250 שקלים יותר לשיקולך.

אתה יכול גם לרדת למסך Samsung T2333 שעולה 200 שקלים פחות ולהיכנס בתקציב של 3500

פורסם
  • מחבר

אני אעביר את הכ.מ הנוכחי למחשב הבא, כלומר שתשימו במפרט הזה את הכ.מ הזול ביותר שתמצאו(לא OB).

תודה רבה על המפרטים בנתיים, עזרתם לי לגבש החלטה.

מה אתם אומרים על 965 של AMD? הוא עולה רק 600 ולפי באנצ'ים הוא דיי חזק, למה לא ללכת עליו?

פורסם

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H -REV A03 ₪1102

מעבד:

[..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪524

לוח אם:

[..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪391

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123

כרטיס מסך:

[..] PALIT GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪752

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪112

מארז:

[..] COMPUCASE 6T10 + ANTEC VP450 - באנדל איכותי של מארז + ספק ! ₪338

סט מקלדת ועכבר:

[..] MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 - USB - זמין במלאי ₪91

קרור למעבד:

[..] ZALMAN CNPS7000C-AL OEM ₪49

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3482

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

כמו ששניצקי אמר, התקציב שלך לא מספיק, אבל יש משהו מספיק קרוב.

סט מקלדת ועכבר - כמו שאמרת, אתה יכול להתייחס לזה כמו משהו בתקציב או לא, בכל מקרה, הכנסתי את זה.

כרטיס מסך אנווידיה, כמו שבקשת, מדור קודם אומנם, אבל במחיר שלו (לעומת אנווידיה אחרים) הוא בסדר.

המסך הוא אותו אחד ששניצקי כתב, אבל הוא עולה יותר מכיוון שהמפרט הכללי לא עובר 4000 ש"ח ולכן אין מבצע ולכן תקפיץ את המפרט של שניצקי בעוד 75 ש"ח...מצד שני, מאחר ואתה לא רוצה הרכבה - תפחית 82 ש"ח... ;D

פורסם

למה לקנות מחשב חדש לגיימינג אם אתה נשאר עם אותו כ.מסך?

פורסם
  • מחבר

תקראו את מה שאני כותב..

אני לא קונה מחשב כדי לשפר ביצועים אני קונה מחשב כי אני צריך עוד יחידה בבית, על הדרך אני מחליף את הכול חוץ מהכ.מ במחשב החזק יותר בבית, שזה זה שבפרופיל.

ותשאירו מהתקציב לHD.

תודה.

פורסם

דוגרי, אני אישית לא הבנתי מה אתה רוצה - את זה אתה מחליף, את ההוא אתה מעביר, את השלישי אתה לא רוצה להכניס למפרט כי הוא יקר אבל אולי תזמין מחו"ל אבל אתה לא רוצה להזמין מחו"ל ועכשיו כן להכניס אותו למפרט (HD)...

בתכלס, הכונן הקשיח הכי זול ב-IQPC עולה 500 וכך גם כרטיס מסך זול יותר (GTS450) שעדיין יתן עבודה נורמלית, בסה"כ 1000 ש"ח.

עכשיו, אם אתה רוצה כ.מסך יותר זול, יש GEFORCE 210 שעולה בערך 200 ש"ח.

את הסידורים והמתמטיקה אני משאיר לך.

פורסם

הכרטיס שיש לך אפילו לא תומך ב-DX11. שלא נדבר על זה שבעוד שנה היה DX12(אם יציאת מערכת הפעלה חדשה של Microsoft שבמקרה זאת (8)Windows.

פורסם
  • מחבר

חבר, אתה לא חייב לעזור, גם ככה חלק מהמפרטים ששמו לי פה לא טובים.

אני אסביר בקצרה, יחידה שלמה, בלי HD (שאני כבר אראה מה אני אעשה עם זה), עם כ.מ הפשוט ביותר ועם מסך.

אם אתם לא מבינים ב100% מה אתם עושים אל תעזרו לאנשים, אני לא מדבר עליי, אני מבין מה הולך פחות או יותר, בנאדם אחר היה ממש מפסיד אם היה קונה את אחד המפרטים פה, הם פשוט לא לפי הבקשה שבהודעה הראשית (בלי HD בכלל, עם כ.מ ממש חזק של ATI בלי הסבר וכו'), אתם דוחפים מפרטים בלי לחשוב יותר מידי, חבל על הכסף של האנשים שקונים ועל הזמן שלכם.

לזה שמעליי - אני יודע. השיקול הוא שאני לא יודע כמה אני עוד אשתמש במחשב למשחקים, בנוסף, כרגע הכרטיס הזה מספיק לי ולהוסיף\להחליף כרטיס אפשר תמיד.

פורסם

גם ככה חלק מהמפרטים ששמו לי פה לא טובים.

אני אסביר בקצרה, יחידה שלמה, בלי HD (שאני כבר אראה מה אני אעשה עם זה), עם כ.מ הפשוט ביותר ועם מסך.

לפי דעתי, מה שרשמתי הכי קרוב לדרישות שלך.

לגבי כ.מסך, כמו שרשמתי, הנורמלי והזול הוא GTS450 שעולה 500 ש"ח. הפשוטים ביותר הם GEFORCE210 שעולים כ-200 ש"ח. שאר הדגמים שביניהם הם...ביניהם (מחיר \ ביצועים). תוריד את הכרטיס מסך מכל מפרט שתבחר ותקח משהו מכאן.

ודרך אגב, אם היית ממלא את השאלות שבסטיקי כמו שנדרש וצריך, לא היו שאלות \ בעיות \ חוסר הבנה \ מפרטים לא מתאימים וכו'...

פורסם

מהכותרת ומגוף ההודעה מובן שהשימוש העיקרי הוא גיימינג + התנסחות מבולגנת הביאה למפרטים שקיבלת, לו היית עונה על השאלון בצורה מסודרת

כמו כולם, איש לא היה מבזבז זמן בלפענח מה כן בתקציב\מה לא\מה אולי\מה מחול\מה נשאר\מה הולך ומה התפקיד של כל מחשב

אל תסתכל רחוק מידי בחיפוש אשמים, אם אחד לא הבין ניחא, אם כולם אז...

תענה על השאלון ונתחיל מחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים