פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים שלום לכם,אני צריך לקשר שני סניפים של חנות תחת אותו דומיין, שהמחשבים בסניף המרוחק יוכלו לבצע רישום בשרת ה AD בסניף הראשון.בנוסף - החיבור צריך להיות יציב מספיק עבור 5 משתמשים בסניף המרוחק שיבצעו חיבור RDP לשרת טרמינל בסניף הראשון.כל העבודה של הסניף המרוחק היא דרך הטרמינל...איזה פתרון הייתם מציעים בכדי לתת מענה טוב ויציב, וכמובן לא הכי יקר....תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים תרשה לי לחדד כדי לראות אם הבנתי נכוןישנה רשת א ורשת בברשת א קיים DC וגם שרתי טרמינלברשת ב קיימים רק תחנותנדרש כי התחנות מרשת ב יהיו חברות בדומיין של רשת אנדרש כי התחנות מרשת ב יבצעו RDP לשרת הטרמינל על רשת אעד לפה הבנה שלי נכונה?באם כן- IPVPNhttp://www.bezeq.co.il/Business/Data/Ipvpn/Pages/IPVPNIntranet.aspxיעיל ומאוד יציב - אני לא יודע לגבי עלות תועלת - אבל מבחינתי כאשר מדובר בעסק נושא עלות הקו מקבל חשיבות פחותה (תבצע פעם חישוב של PDT ותבין על מה אני מדבר).
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים אפשרות נוספת:ברשת א' להשאיר את השרת.בסניף ב' לעבוד רק על Terminal Serverוהחיבור יבוצע דרך האינטרנט על בסיס CheckPoint.
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים מה שאתה צריך ייבוא מקצה לקצה vpn site to site זה נקרא. אתה רק צריך ששני הראוטרים שלך יתמכו בזה יש כאלה שמאפשרים לחבר יותר מסוג אלא לעשות רשת MASH בין הראוטרים
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים המלצה שלי תשים RODC בסניף המרוחק ככה תוכל לעשות לוגאין גם שאין חיבור. בנוסף תשתמש בVPN בשביל שרת הטרמינל
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים אם יש לך ראוטרים של סיסקו בשני הקצוות תשתמש בVPN כדי לחבר את הרשתות בצורה מאובטחת דרך האינטרנט מבלי השירות היקר של בזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.