עבור לתוכן

כלים למתחיל במודינג

Featured Replies

פורסם

היי,

התחלתי להתעניין במודינג למחשב, והחלתתי לשפצר אותו קצת.

הבנתי שעם מסור ברזל לא יהיה ממש נוח לחתוך מארז ( או שכן ?) אז אני צריך דרמל.

מאיפה אני יכול לקנות אחת כזה ? כמה בערך זה צריך לעלות ? יש מותגים וחברות ? או שקונים משהו סיני מחנות חומרי בנייה ?

ואני גם צריך פרספקט. מאיפה אני יכול לקנות ? חנויות יצירה אולי ? (פשוט אין לי מושג איפה לחפש...)

תודה רבה !

פורסם

לא סביר שיהיה לך נוח עם מסור ברזל(בעיקר כי זה ייקח שנייייייים). אתה יכול להתחיל עם מספרי פח(בחיים לא עבדתי עם זה אבל לפי מה שהבנתי זה התחלי הלא חשמלי לדרמל הכי פופולרי),או באמת לקנות דרמל או ג'קסון.

בקשר לדרמל-דרמל זה מותג(בבעלות בוש) של הכלי מולטיטול(יש לו שם רשמי ששכחתי, משחזת ציר או משהו בסגנון), בד"כ אם תבקש דרמל סיני יביאו לך את מה שאתה רוצה. זה עולה כ200 שקל(בניגוד למקורי, שיכול להגיע גם לאלפי שקלים) מחנויות חומרי בנייה(או רשתות כמו קנה ובנה או אייס)

פרספקס ניתן לרכוש מכל חנות(מפעל) זכוכית שמכבדת את עצמה, תגיד באיזה איזור אתה נמצא ואני בטוח שיהיה מישהו בפורום שמכיר(אם אתה בירושלים, יש בתלפיות 2 חנויות-אחת מול הביגשופ שהיא זולה יחסית ואחת באזור(אני לא בטוח איפה, קוראים להם קרמר) שהם יקרים אבל יעשו לך עבודה יותר טובה(ללמודינג זה פחות רלוונטי, הכוונה היא לגימור וכו'))

פורסם
  • מחבר

תודה,

אני יחפש באזור אצל זגגים...נתנו לי שם של אחד שאולי יש לו...

מה זה גקסון ? התכוונת לJIGSAW ? אם כן יש לי...צריך להב מיוחד כדי לחתוך פח וכדי לחתוך או הפרספקט ?

ובקשר למסור ברזל, אני דיי בטוח שאפשר לחתוך איתו בלי בעייה...חתחתי איתו כבר דברים יותר רציניים מפח של מחשב, אבל זה לא יוצא ממש אסטטי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים