פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים מחבר אני יודע. לא איכפת לי שיראו את אותו הדבר במצב הזהתודה לכולם על העזרה
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים עד כמה שזה נשמע לי מוזר לאבד FPS כשמסך שני מחובר ומציג סתם את שולחן העבודה,למה לא לעשות START+P ולכבות את המסך השני בקליק ,אלה אם כן אתה עוקב אחרי הבורסה במסך השני ..זה סתם בזבוז חשמל (גם אם לא גדול) והקטנת חיי התאורה של המסך.
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים מחבר כיבוי המסך לא עוזר רק ניתוק שלו מהמחשב או ביטול שלו בהגדרות בווינדוסוכן אני יודע שזה נשמע מוזר אבל ככה זהאגב, לא הכרתי את ה windows+pתודה, נבדוק בהזדמנות
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים האמת היא שבאמת אף פעם לא שמעתי על זה .. בקשר לכיבוי המסך ,לא התכוותי לכיבוי פיזי של המסך ,למרות שעם תקנים דיגיטליים כמו HDMI כשאתה מנתק את המסך מערכת ההפעלה ישר מרעננת את המסך בהתאם לתצורה ה"חדשה".בWIN KEY+P אתה יכול לנתק את המסכים מהמערכת ,בשתי לחיצות אתה עובר ממצב של מסך יחיד , לשני מסכים , להשתמש רק במסך מס' שניים ,זה מאוד נוח אפילו שזה בעיקרון נועד לשימוש עם ניידים.
פורסם 2011 בנובמבר 2313 שנים מחבר כן הבנתישוב תודה - לא הכרתי את זהלא יצא לי ממש לשחק בינתיים אבל בסופ"ש הקרוב אבדוק את זהואולי גם אנסה לעשות כמה בדיקות יותר מעמיקות ואדווח כאןבכל מקרה, החלטתי לוותר על המסך לפחות זמנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.