פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:איןמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):עדיף מהארץתקציב:5 וחצי 6יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500יד ראשונה\שניה:ראשונהזמן אחריות רצוי:כמה שיותרחברת המחשב הניד המועדפת:איןמערכת הפעלה מועדפת:איןגודל כונן קשיח מועדף:750+משקל הנייד המועדף:לא חשובגודל הצג:כמה שיותר גדולזמן סוללה רצוי:כמה שיותרצבע המחשב הרצוי:לא משנהאפשרויות נוספות במחשב:שיהיה מחשב אמין וטוב ושיחזיק לי כמה שנים טובות לפני שאני יצתרך להחליף מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום- אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו:כל מה שאני רושם אני מצפה שיריץ על הכי גבוה לא בינוני אלא הכי גבוה! AC:R/the elder scrolls 5 skyrim/crysis 2/COD:MW3 וכל המשחקים החדשים חוץ מבאטלפילד שהבנתי שזה 10 אלף פלוס כדי שיעבוד הכי טוב אבל גם משחקי רשת כבדים שזה aion/wow/cabal/blade and soul ועוד..עם אפשר תשובה היום כי מחר אני כבר הולך ליקנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.