עבור לתוכן

חיבור HD לPS3 - מסך מחשב VS מסך טלויזיה?

Featured Replies

פורסם

הי,

נכון לעכשיו אני משחק בPS3 שלי כאשר הוא מחובר לטלויזיה LCD 32 אינטש (לא באיכות HD),

אני רוצה לקנות מסך חדש שיחובר מצד אחד לPS3 ומצד שני למחשב נייח. הגודל הרצוי הוא 24 אינטש, שיתמוך בHD 1920X1080P

האם תוכלו להמליץ מה לקנות? חשוב לי שהמסך יחובר למחשב נייח ושיהיה נוח להשתמש בו לשימושים המחשב הרגילים גם כן (גלישה באינטרנט ואופיס)

האם יש לכם דגם מומלץ? (התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח)

תודה מראש,

פורסם

לדעתי לא שווה להשקיע במסך נוסף מאחר ורוב המשחקים לPS3 ממילא לא תומכים בFULL HD, אין שום הבדל בעבודה על אופיס (בשבילי זה אפילו כיף להקליד מסמכים מרחוק עם מקלדת אלחוטית), אתרי אינטרנט ייראו אותו דבר רק קטנים יותר... ההבדל היחיד שתראה זה בסרטים ברזולוציית FULL HD.

אבל אם אתה בכל זאת מתעקש, יש את המסך הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790110

פורסם
  • מחבר

הי, תודה על התשובה

יש לי שתי שאלות:

האם ניתן לעבוד גם מקרוב במחשב על מסך הטלויזיה (כאשר היא 24 אינטש) ולא רק מרחוק - האם איכות התמונה, פיקסל גדול יחסית, תפריע לעבודה כזו?

בהנחה ואני קונה מסך מחשב, איך חווית המשחק בPS3 על גבי המסך, האם 5ms (במסך שציינת) לא יגרום למריחות הנראות לעין, לא שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים כדי לרכוש מסך 2ms?

תודה

פורסם

רוב המדידות של 2 ו5 MS במסכי מחשב (זולים) הם חרטא גם ככה כי אין סטנדרט מדידה אחיד.

(אני מבטיח לך שמסך EIZO ב4 אלף ש"ח שהוא 5 או אפילו 7 MS הרבה יותר מהיר ואיכותי ממסך אסוס ב700 ש"ח שמתהדר ב2MS).

לגבי ההבדל בין טלוויזיה למסך מחשב באותו גודל ורזולוציה זה בערך רמקולים וטיונר.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים