פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים שלוםפעם ראשונה שסרט HD מקרטע לי, זהו סרט בפורמט MKVלמרות שיש לי כרטיס מסך מובנה intel 945 gma הכל עבד עד היום חלקיש למישהו רעיונות למה?עדכנתי קודקים klite ודרייברים של הכרטיס מסךמצאתי גם איזשהי תוכנה GMABooster שמאפשרת לקבוע את התדר של הכרטיס מסך, לא ממש עזרה .תודה לעוזרים
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים מחבר טוב משום מה הסרט עובד כמו שצריך ב windows media player אבל לא בשאר הנגנים( KMP ו VLC )משהו?
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים לVLC הבנתי שיש קודקים משלו.KMP לא לגמרי בטוח מה הסיפור שלו, אולי רק בחלק מהפורמטים.זה לא הכרטיס גראפי שגורם לקרטוע זה הקודקים.קודק יעיל לוקח פחות משאבים או לחילופין יודע לנצל משאבים.אולי זה נגרם ע"י גורם משני אחר ולא הקודק עצמו.נסה לעדכן את התוכנות.נסה לראות אם יש הגדרות שמשפיעות על זה.במידה ותוכנה כן עושה שימוש חיצוני בקודקים, בK-LITE שמגיע עם FFDSHOW אתה יכול להגדיר איזה קודקים הוא ישתמש לכל פורמט ופורמט.ולהרבה מהפורמטים יש יותר מאפשרות אחת.חלק מהקודקים יותר יעילים, חלק יודעים לנצל ריבוי ליבות.אם יש לך משחק שיש לו בעית קרטועים בלהציג סרטונים (קדימונים או מובנים) שם תמצא את הפיתרון (בFFDSHOW).אבל כל זה לא ממש משנה לעובדה שSPLASH PRO הוא הנגן המועדף (עלי).הוא לא צריך קודקים, הוא יודע לנצל את כל הליבות במחשב כולל הגראפיות, והוא זורם.וזה חוץ מהאפקטים משפרי התמונה המדהימים שלו. (שאינם פועלים כברירת מחדל)הסיבה היחידה להשתמש בKMP היא כדי לעבור על ספרית סרטים ולמחוק תוך כדי צפיה.לBS PLAYER יש מוריד כתוביות שלא תמיד מוצא גם כשאמור להיות, אבל הוא מציג כתוביות באיכות נמוכה כך שלהצגת הסרטים עצמם הוא לא עומד אפילו בסטנדרטים של MPC.בVLC אני לא רואה שום סיבה טובה להשתמש.יש לי את כל התוכנות האלו (ויותר) וחוץ מKMP לעיתים נדירות ואולי תוכנה אחרת בשביל פורמטים נדירים ומוזרים, אני משתמש רק בSPLASH PRO EX כי היא זורמת ומוציאה את התמונה הכי טובה.
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים ארט ידידי איך גורמים לספלאש להציג כתוביות באותו אופן/גופן כמו directvobsub?וקרא לי עצלן, אבל אם כבר אתה מגיב לי, תוכל לרשום לי את ההמלצות שלך להגדרות של 3 משפרי בתמונה של ספלאש?בתודה.
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים לגבי פורמטים תגלה שהתוכנה לא תומכת (עדיין ככל הידוע לי) בפורמט SUB/IDX.אולי זה יגיע בגרסאות הבאות.בכל מקרה חוץ מהאתרים הישראלים שמוציאים בלעדית בפורמט הזה בימים הראשונים אחרי שהם יוצאים בגלל רדיפת ממון יריבות ואיבה (ובהמשך גם בSRT), יש כמעט תמיד כתוביות באנגלית באתרי כתוביות יוניברסלים.לשאלה הראשונה:בהגדרות התוכנה אפשר לשנות את הפונט וגודלם.לשאלה השניה:מקסימום1-51-5לפי העדפה.ואל תשכח לסמן בהגדרות VIDEO (בתפריט אחר) לסמן MOTION2 ULTRA 1080P במידה ויש לך חומרה עם קצת כוח.אם יש לך מעבד חלש וכרטיס גראפי עם יכולת משחקים אתה תמיד יכול להפעיל את האופציה לשימוש בו להאצה (היעשה ביעילות מופלאה כראוי לתוכנה שמפתחים בה את כל הקודקים לשלב גם את האפקטים של התוכנה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.