עבור לתוכן

דחוף! צריך עזרה בבחירת שני מחשבים

Featured Replies

פורסם

(הסיבה שזה דחוף היא כי פרצו לי לבית וגנבו את המחשב שלי ושל אחותי ואני סטודנט בסמסטר האחרון לתואר ויש לי שני סמינריונים לכתוב....) :silly:

אני צריך שני מחשבים:

א (בשבילי): מחשב נייד למטרת גיימיניג (ולימודים...). (כ"מ, מעבד, זיכרון... וכו') 15-16 אינץ'. רצוי כמה שיותר קל אני צריך להתנייד איתי הרבה. דרוש שלוש שנים ביטוח. רצוי מאוד numpad. תקציב 4000 ש"ח אך אפשר לסטות מעט אם יש איזו מציאה.

לשם המחשה, הלטפופ הקודם שהיה לי היה toshiba l655-121. למקרה שאתם שואלים, הביטוח גניבה נגמר לפני חודש. :facepalm: אם אתם רואים משהו חשוד (כמו הבחור הזה לדוג' --> :hat: ) אתם מוזמנים להתקשר למשטרה.

ב (בשביל אחותי): מחשב נייד למטרת לימודים בלבד. 15-16 אינץ'. אין תקציב מוגדר. רצוי מאוד numpad. רצוי שלוש שנים ביטוח. עדיף כמה שיותר עמיד וזול.

לשם השוואה המחשב הקודם שהיה לה היה compaq שהוא לא היה עמיד כ"כ... חח

תודה רבה מראש

:xyxthumbs:

פורסם

אז בשבילך מחשב חזק וקל זה רק מחשבי MAC והם קצת יקרים

או אם אתה מוכן להתפשר אז תקנה מחשב שלASUS מאחד הסידרות היותר חדשות עמיד ונוח

לאחותך תקנה מחשב מדגם I3 בגודל של15-16 אני ממליץ או DELL או ASUS

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה מה...

אני צריך את קישור לדגמים ספציפיים והמחיר הכי זול בו הם נמצאים

אוריין

פורסם
  • מחבר

לא, המחשב שאני כותב איתו לא מאפשר לכתוב עבודה כבדה.

פורסם

לא, המחשב שאני כותב איתו לא מאפשר לכתוב עבודה כבדה.

איזה מחשב יש לך ????

אני יודע מה זה מה...

אני צריך את קישור לדגמים ספציפיים והמחיר הכי זול בו הם נמצאים

אוריין

אץה מתכוון לקנות בארץ או שיש לך דרך להביא מחול??

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני אמצא דרך להביא מחו"ל. זה בבירורים (יש לי חבר בארה"ב שעוד לא הצלחתי ליצור איתו קשר).

בכל מצב, אני צריך דגם מומלץ מחו"ל ודגם מומלץ בארץ עבור שני מחשבים שצוינו בהודעה הראשונה:

1. לגיימינג - תקציב 4000. 15-16 אינץ'. רצוי שיהיה קל. חשוב שיהיה נאמפד.

2. ללימודים בלבד - תקציב כמה שיותר נמוך.

חשוב ששני המחשבים יהיו נוחים ועמידים. חשוב גם שיהיה לשניהם שלוש שנים אחריות.

אם המחשב שאתה מציע מחו"ל זול משמעותית, אני מוכן להתפשר על האחריות.

בבקשה תגיב מהר.

תודה רבה מראש.

*כפי שציינתי בהודעה הראשונה, גנבו את המחשב שלי (שהיה L655-121 של טושיבה, ומחשב 1 נועד להחליף אותו), ושל אחותי (2...).

אני משתמש כרגע ב-HP שנקנה לפני כשש שנים שאי אפשר להתנייד איתו כי המסך חצי שבור. גם אי אפשר אפילו להשמתמש באינטרנט ווורד תוך כדי כי אין מספיק RAM... :-(

פורסם

המחיר בחול משמעותית יותר זול שמדובר על מחשבים ניידים לפעמים גם בחצי מחיר

המחשב הראשון אני ממליץ על הסדרה שלASUS N53SV-H71 זנ מחשב חדש שמגיע יפ צעבד חזק וכרטיס חזק מסך 15.6 יש לי אותו חודש ואמני ממש מרוצה ונמחיר שלו בארהב נע בסביבות ה900 דולר יש לו בטריה עמידה היחס לדרישות אבל הוא קצת כבד אבל מתרגלים

המחשב השני אפשר לקחת משהו בסדר גודל של 400 דולר לI3 גם ASUS לא זוכר את הדגם

בארץ המחשבים עולים פי 2 בערך מבארה"ב אם תרצה אני יתן לך הצעה מענינת לשני ניידים בארת במידה ולא תצליח להביא מחול אבל גם המחיר יהיה בהתאם

פורסם
  • מחבר

הסיבה שהמלצת עליהם זה כי הם עמידים מאוד? (הם מצופים באלומיניום במקום בפלסטיק... חח :-)

בכל מצב, אני אשמח אם תמליץ על משהו גם בארץ.

שוב תודה (בתקציב זהה~)

פורסם

כן כי הם עמידים ועושים את העבודה ביעיולות

בארץ יש אופציה למצוא מחשבים בזול באיחוד בתקופה האחרונה המחירים משתנים בקצב שיא ככה שאני לא יודע להמליץ על משהו שפציפי אני יודע שהמחשבים שלDELL וACER וASUS עמידים מאודלHP אני לא מתקרב יש להם צלא תקלות חומרה ככה ששוב הכי טוב שתחפש בעצמך מחשב בZAP או בכל אתר אחר ואם יש לך התלבתות לגבי מפרט שצפיצי אני יעזור בכייף

פורסם
  • מחבר

זה משנה באיזה תקופה של השנה אני קונה?

או שזה רק עניין של המחיר יותר זול ככל שיש יותר דברים חדשים יותר?

בכל מקרה...

אני עדיין אשמח למפרט אחד למחשב חזק למשחקים בסביבות 4000... אני משער שאני באמת ילך על אסוס. הכרטיסי מסך והאיכות של המחשב נראית הכי טוב בתקופה הזאת. פעם אחרונה שקניתי זה היה אצל אייסר וטושיבה חח... אני מניח פשוט שהאנשים בפורום מבינים יותר ממני... ולסקור את כל השוק לוקח שנה. חח

אני מתלבט אם שווה להשקיע באלו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788687

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804425

הסתכלתי גם על זה באי-ביי

http://www.ebay.com/itm/HP-dv6t-Quad-Edition-Core-i7-2630QM-ATI-6770M-6G-DDR3-750G-HD-Blu-ray-/300624256377?pt=Laptops_Nov05&hash=item45fe9a1d79#ht_602wt_1139

אני לא יודע אם זה שווה את הטרחה... עם המשלוח, המע"מ, בעיות הביטוח, החריטה של האותיות... אבל אחלה מפרט בכל מקרה

ולמפרט נוסף למחשב ללימודים בלבד. ראיתי לפטופים גם ב-1700 שקל... אני לא יודע אם משתלם לקנות את ההכי זול (של פוג'יטסו לדוג') או להשקיע קצת יותר... של איזה חברה לקנות?

שניהם 15-16 אינץ'...

פורסם

ההבדל בין שני המחשבים זה סוג המעבד והגודל של ההרדיסק 500 גיגה זה מספיק חות מזה שתמיד יש חיצוי שאפשר להוסיף

יש לי את הדגם היותר מתקדם של ASUS עם I7 ואני מאוד מרוצה ממנו

לHP אני לא מתקרב יש לי רק בעיות עם הלפטופים האלה

בשביל לימודים בסיסיים המחשב הכי פשוט בשוק מספיק אני ממליץ ACER או DELL יעשו את העבודה יופי

האבדל הין I7 לI5 הוא כשמבצעים מספר פעולות בו זמנית I7 פועל יותר טוב בכמות משתנים גכולה לאומת הI5 והם מחזיקים יופי מעמד אבל כל עוד אתה לא הולך להריץ את המשחקים הכי חדשים בשוק כל מחשב יעשה לך יופי שלעבודה

פורסם
  • מחבר

גודל ההארד דיסק והמעבד הם זניחים פספסת את ההבדל המרכזי

הכרטיס מסך הכי חשוב נראה לי

באחד יש GT555 (עם 2GB זיכרון כרטיס מסך), מעבד i5 2430, סל"ד 7200, 6 ג"ב ראם, רזולוציה 1920X1080

מחיר 4949 ש"ח

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1221321&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

בשני יש GT540 (עם 1BG), מעבד i7 2630, סל"ד 5400, 4 ג"ב ראם, רזולוציה 1366*768.

מחיר 4496 ש"ח

http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=545&category_id=43&manufacturer_id=37

אני מתלבט עם המחשב הראשון שווה את ההפרש.

מה אתה חושב?

שמתי לב הרגע שיש סתירה לגבי המידע על הרזולוציה בתוך האתר... צריך להתקשר לשאול... אני חושב ששניהם 1366*768 (נערך)

פורסם

לשניהם יש רזולוציה זאה תראה אני לא חושב שיש צרך להשקיע עוד 500 שקל על כרטיס מסך 1 גיגה מספיק טוב אלה אם אתה מתכוון לשחק עכשיו משחקים מאוד כבדים גם ככה על לפטופ זה לא הכי נוח וערך שלהם דיי דומה את מקבל על המעבד היותר חזק מפרט יותר נמוך ועל מעבד חלש מפרט יותר טוב אבל בסופו של דבר הם דיי זהים אני הייתי משקיע בI7 כי אני מבצע יותר פעולות בו זמנית אבל זה הכל תלוי מה אתה הולך לעשות איתו

פורסם

אבל יש הבדל במהירות הדיסק קשיח, רזולוציית FHD (!) ביקר יותר.

פה המפרט יותר טוב ב-4,400:

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=5152135&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

תלוי מה חשוב בביצועי המחשב. מעבד/כ.מסך.

כי משחקים יפיקו יותר מכרטיס מסך חזק יותר ולא בהבדל בין I5\I7. אבל, במידה ואתה משחק ב-FHD את המשחקים ולא ברזולוציה רגילה תתיכן דווקא הרעה ב-FPS במשחקים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אקנה את זה.... תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים