פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים (הסיבה שזה דחוף היא כי פרצו לי לבית וגנבו את המחשב שלי ושל אחותי ואני סטודנט בסמסטר האחרון לתואר ויש לי שני סמינריונים לכתוב....) אני צריך שני מחשבים: א (בשבילי): מחשב נייד למטרת גיימיניג (ולימודים...). (כ"מ, מעבד, זיכרון... וכו') 15-16 אינץ'. רצוי כמה שיותר קל אני צריך להתנייד איתי הרבה. דרוש שלוש שנים ביטוח. רצוי מאוד numpad. תקציב 4000 ש"ח אך אפשר לסטות מעט אם יש איזו מציאה. לשם המחשה, הלטפופ הקודם שהיה לי היה toshiba l655-121. למקרה שאתם שואלים, הביטוח גניבה נגמר לפני חודש. אם אתם רואים משהו חשוד (כמו הבחור הזה לדוג' --> ) אתם מוזמנים להתקשר למשטרה. ב (בשביל אחותי): מחשב נייד למטרת לימודים בלבד. 15-16 אינץ'. אין תקציב מוגדר. רצוי מאוד numpad. רצוי שלוש שנים ביטוח. עדיף כמה שיותר עמיד וזול. לשם השוואה המחשב הקודם שהיה לה היה compaq שהוא לא היה עמיד כ"כ... חח תודה רבה מראש
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים אז בשבילך מחשב חזק וקל זה רק מחשבי MAC והם קצת יקריםאו אם אתה מוכן להתפשר אז תקנה מחשב שלASUS מאחד הסידרות היותר חדשות עמיד ונוחלאחותך תקנה מחשב מדגם I3 בגודל של15-16 אני ממליץ או DELL או ASUS
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים מחבר אני יודע מה זה מה...אני צריך את קישור לדגמים ספציפיים והמחיר הכי זול בו הם נמצאיםאוריין
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים לא, המחשב שאני כותב איתו לא מאפשר לכתוב עבודה כבדה. איזה מחשב יש לך ????אני יודע מה זה מה...אני צריך את קישור לדגמים ספציפיים והמחיר הכי זול בו הם נמצאיםאורייןאץה מתכוון לקנות בארץ או שיש לך דרך להביא מחול??
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים מחבר יכול להיות שאני אמצא דרך להביא מחו"ל. זה בבירורים (יש לי חבר בארה"ב שעוד לא הצלחתי ליצור איתו קשר).בכל מצב, אני צריך דגם מומלץ מחו"ל ודגם מומלץ בארץ עבור שני מחשבים שצוינו בהודעה הראשונה:1. לגיימינג - תקציב 4000. 15-16 אינץ'. רצוי שיהיה קל. חשוב שיהיה נאמפד.2. ללימודים בלבד - תקציב כמה שיותר נמוך.חשוב ששני המחשבים יהיו נוחים ועמידים. חשוב גם שיהיה לשניהם שלוש שנים אחריות.אם המחשב שאתה מציע מחו"ל זול משמעותית, אני מוכן להתפשר על האחריות.בבקשה תגיב מהר.תודה רבה מראש.*כפי שציינתי בהודעה הראשונה, גנבו את המחשב שלי (שהיה L655-121 של טושיבה, ומחשב 1 נועד להחליף אותו), ושל אחותי (2...).אני משתמש כרגע ב-HP שנקנה לפני כשש שנים שאי אפשר להתנייד איתו כי המסך חצי שבור. גם אי אפשר אפילו להשמתמש באינטרנט ווורד תוך כדי כי אין מספיק RAM... :-(
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים המחיר בחול משמעותית יותר זול שמדובר על מחשבים ניידים לפעמים גם בחצי מחירהמחשב הראשון אני ממליץ על הסדרה שלASUS N53SV-H71 זנ מחשב חדש שמגיע יפ צעבד חזק וכרטיס חזק מסך 15.6 יש לי אותו חודש ואמני ממש מרוצה ונמחיר שלו בארהב נע בסביבות ה900 דולר יש לו בטריה עמידה היחס לדרישות אבל הוא קצת כבד אבל מתרגליםהמחשב השני אפשר לקחת משהו בסדר גודל של 400 דולר לI3 גם ASUS לא זוכר את הדגםבארץ המחשבים עולים פי 2 בערך מבארה"ב אם תרצה אני יתן לך הצעה מענינת לשני ניידים בארת במידה ולא תצליח להביא מחול אבל גם המחיר יהיה בהתאם
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים מחבר הסיבה שהמלצת עליהם זה כי הם עמידים מאוד? (הם מצופים באלומיניום במקום בפלסטיק... חח :-)בכל מצב, אני אשמח אם תמליץ על משהו גם בארץ.שוב תודה (בתקציב זהה~)
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים כן כי הם עמידים ועושים את העבודה ביעיולות בארץ יש אופציה למצוא מחשבים בזול באיחוד בתקופה האחרונה המחירים משתנים בקצב שיא ככה שאני לא יודע להמליץ על משהו שפציפי אני יודע שהמחשבים שלDELL וACER וASUS עמידים מאודלHP אני לא מתקרב יש להם צלא תקלות חומרה ככה ששוב הכי טוב שתחפש בעצמך מחשב בZAP או בכל אתר אחר ואם יש לך התלבתות לגבי מפרט שצפיצי אני יעזור בכייף
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים מחבר זה משנה באיזה תקופה של השנה אני קונה?או שזה רק עניין של המחיר יותר זול ככל שיש יותר דברים חדשים יותר?בכל מקרה...אני עדיין אשמח למפרט אחד למחשב חזק למשחקים בסביבות 4000... אני משער שאני באמת ילך על אסוס. הכרטיסי מסך והאיכות של המחשב נראית הכי טוב בתקופה הזאת. פעם אחרונה שקניתי זה היה אצל אייסר וטושיבה חח... אני מניח פשוט שהאנשים בפורום מבינים יותר ממני... ולסקור את כל השוק לוקח שנה. חחאני מתלבט אם שווה להשקיע באלו:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788687http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804425הסתכלתי גם על זה באי-בייhttp://www.ebay.com/itm/HP-dv6t-Quad-Edition-Core-i7-2630QM-ATI-6770M-6G-DDR3-750G-HD-Blu-ray-/300624256377?pt=Laptops_Nov05&hash=item45fe9a1d79#ht_602wt_1139אני לא יודע אם זה שווה את הטרחה... עם המשלוח, המע"מ, בעיות הביטוח, החריטה של האותיות... אבל אחלה מפרט בכל מקרהולמפרט נוסף למחשב ללימודים בלבד. ראיתי לפטופים גם ב-1700 שקל... אני לא יודע אם משתלם לקנות את ההכי זול (של פוג'יטסו לדוג') או להשקיע קצת יותר... של איזה חברה לקנות?שניהם 15-16 אינץ'...
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים ההבדל בין שני המחשבים זה סוג המעבד והגודל של ההרדיסק 500 גיגה זה מספיק חות מזה שתמיד יש חיצוי שאפשר להוסיףיש לי את הדגם היותר מתקדם של ASUS עם I7 ואני מאוד מרוצה ממנולHP אני לא מתקרב יש לי רק בעיות עם הלפטופים האלהבשביל לימודים בסיסיים המחשב הכי פשוט בשוק מספיק אני ממליץ ACER או DELL יעשו את העבודה יופי האבדל הין I7 לI5 הוא כשמבצעים מספר פעולות בו זמנית I7 פועל יותר טוב בכמות משתנים גכולה לאומת הI5 והם מחזיקים יופי מעמד אבל כל עוד אתה לא הולך להריץ את המשחקים הכי חדשים בשוק כל מחשב יעשה לך יופי שלעבודה
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים מחבר גודל ההארד דיסק והמעבד הם זניחים פספסת את ההבדל המרכזיהכרטיס מסך הכי חשוב נראה ליבאחד יש GT555 (עם 2GB זיכרון כרטיס מסך), מעבד i5 2430, סל"ד 7200, 6 ג"ב ראם, רזולוציה 1920X1080מחיר 4949 ש"חhttp://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1221321&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=heבשני יש GT540 (עם 1BG), מעבד i7 2630, סל"ד 5400, 4 ג"ב ראם, רזולוציה 1366*768.מחיר 4496 ש"חhttp://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=545&category_id=43&manufacturer_id=37אני מתלבט עם המחשב הראשון שווה את ההפרש.מה אתה חושב?שמתי לב הרגע שיש סתירה לגבי המידע על הרזולוציה בתוך האתר... צריך להתקשר לשאול... אני חושב ששניהם 1366*768 (נערך)
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים לשניהם יש רזולוציה זאה תראה אני לא חושב שיש צרך להשקיע עוד 500 שקל על כרטיס מסך 1 גיגה מספיק טוב אלה אם אתה מתכוון לשחק עכשיו משחקים מאוד כבדים גם ככה על לפטופ זה לא הכי נוח וערך שלהם דיי דומה את מקבל על המעבד היותר חזק מפרט יותר נמוך ועל מעבד חלש מפרט יותר טוב אבל בסופו של דבר הם דיי זהים אני הייתי משקיע בI7 כי אני מבצע יותר פעולות בו זמנית אבל זה הכל תלוי מה אתה הולך לעשות איתו
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים אבל יש הבדל במהירות הדיסק קשיח, רזולוציית FHD (!) ביקר יותר.פה המפרט יותר טוב ב-4,400:http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=5152135&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=heתלוי מה חשוב בביצועי המחשב. מעבד/כ.מסך.כי משחקים יפיקו יותר מכרטיס מסך חזק יותר ולא בהבדל בין I5\I7. אבל, במידה ואתה משחק ב-FHD את המשחקים ולא ברזולוציה רגילה תתיכן דווקא הרעה ב-FPS במשחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.