פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים שלום לכולםאני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתיבתודה מראשינשוף לבן
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים חיפוש באתר של Realtek מוצא את דגם 8029AS:http://www.realtek.com.tw/downloads/downloads1-3.aspx?software=True&refdesign=True&spec=True&other=True&series=14שם יש את הדרייברים להורדה.מקווה שזה יעזור.
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים ינשוף אם יש לך Windows2000 או WindowsXP שהמערכת אומרת לך שיש כרטיס רשת לא מזוהה תן לו לחפש דריבר לבד.. יש ב-Win2K/XP את הדריבר במערכת הפעלה.מתן.
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר זה ווינדוס 98 שלא מחובר לאינטרנט וכונן דיסקטים לא עובד אז אני משתמש כרגע בדריברים שהיו על דיסקט על דיסק שצרבתי אבל הוא מסרב למצוא שלושה קבצים ובלעדיהם הוא לא יכול לעבוד חיפשתי אותם באתר של ריאלטק אבל עדיין הווינודס טוען שחסרים לו שלושה קבצים דבר מוזר כי לפני זה לא היו לי בעיות
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים 1. תוריד את הדרייברים המתאימים מהאתר של Realtek ותנסה להתקין. ההתקנה - לחץ על הכפתור הימני ב device manager בכרטיס שלך, תבחר לעדכן את הדרייברים ותפנה אותו לספרייה המתאימה.2. בקשר לקבצים החסרים - אולי אתה צריך להפנות אותו לקבצי ההתקנה של 98.3. תקרא את קבצי העזרה/תמיכה שעל דיסקט הדרייברים - אולי יש שם הסבר /פיתרון לבעיה.4. אם שום דבר לא עוזר, תכתוב לתמיכה של החברה. אולי הם יוכלו לעזור לך.
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מחבר תודה לכולם באמת במהלך השבת כתבתי לתמיכה של החברה יאמר לזכותם שהם ענו לי מהר ושלחו לי את הדריברים עם הקבצים החסרים ועכשיו לאחר ההתקנה הכרטיס עובד פיקסתודה לכום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.