עבור לתוכן

איך עושים Virtual Surround באוזניות?

Featured Replies

פורסם

יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין שעושה את זה?

פורסם
  • מחבר

מישהו??

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שהכרטיס קול שברשותי הוא

Realtek ALC883 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7channel Support for S/PDIF Out Support for CD In

מצאתי פה אופציה שנותנת הדגמה של Virtual Surround הכרטיס קול אבל לא מוצא שום אופציה איך אני מפעיל אותה באמת

מישהו יודע איך ??

הינה תמונה:

94751703.jpg

פורסם

התמונה הזאתי היא לא "סראונד וירטואלי" אלא סתם כדור שאתה יכול להזיז ומציא סאונד באוזניה מתאימה (L, R).

תחפש בכרטיס קול אפשרות של אפקט תלת מימדי..

פורסם
  • מחבר

התמונה הזאתי היא לא "סראונד וירטואלי" אלא סתם כדור שאתה יכול להזיז ומציא סאונד באוזניה מתאימה (L, R).

תחפש בכרטיס קול אפשרות של אפקט תלת מימדי..

אני לא מוצא..יש אולי תוכנת צד 3 שעושה את זה??

פורסם

לא.

פורסם

במה אתה חושב שזה ישפר את חוויית ההאזנה?

פורסם

גם לי עלתה השאלה הזאתי, אבל העדפתי לא לפתוח עכשיו תיבת פנדורה.

פורסם

גם להערכתי כשיש בדיוק אזניה לכל אוזן, אז כל עיבוד מיותר באמצע פוגע באיכות הצליל.

בסראונד כשיש 5 רמקולים מסביבך, אז אתה יכול לקבל תחושה של צליל מלפנים או מאחור, אם הראש נמצע בזוית קלה ביחס לרמקולים.

אבל כשהרמקולים צמודים לאזניים, אין אפקט כזה.

פורסם
  • מחבר

אומרים שבמשחקים ישהבדל ובסרטים

ורציתי לשמוע איך זה נישמע ככה באוזניות החדשות

אומרים שזה ממש נחמד במשחקים ואתה ממש יכול להרגיש היכן היריב ונותן חווית משחק וסרט שונים (לא סתם כניראה רוב אוזניות הגיימרים עם אופציה כזאת..

אז רציתי להרגיש איך זה מרגיש.. :)

פורסם

כן, זה ככה בסראונד אמיתי, לא במצב דמה על אוזניות.

אם היית קונה אוזניות אמיתיות עם במה והפרדה גבוהה, ולא אוזניות "בום בום" היית חווה את זה גם במצב סטריאו רגיל!

אומרים שזה ממש נחמד במשחקים ואתה ממש יכול להרגיש היכן היריב ונותן חווית משחק וסרט שונים (לא סתם כניראה רוב אוזניות הגיימרים עם אופציה כזאת..

נכון, זה לא "סתם" - זה גימיק כדי שתקנה אוזניות עלובות במחיר אסטרונומי. זה לא מוסיף כלום, בטח לא על אוזניות עם דרייברים זולים, אלא סתם הורס.

כל אוזניה נורמלית מחברה ידועה תיהיה עדיפה, גם במשחקים.

פורסם

תקנה כרטיס קול שתומך בCMSS-3D (או איך שזה לא נקרא ברטיסים של אסוס). אישית לא מצאתי את העניין ממש משכנע גם עם אוזניות "אמיתיות". :) הרבה יותר חשוב מבחינתי למשחקים האימיג'ינג הטבעי של האוזניה- לשחזר מיקום של צלילים במרחב, כמו גם עומק טוב של הבמה.

פורסם
  • מחבר

כן, זה ככה בסראונד אמיתי, לא במצב דמה על אוזניות.

אם היית קונה אוזניות אמיתיות עם במה והפרדה גבוהה, ולא אוזניות "בום בום" היית חווה את זה גם במצב סטריאו רגיל!

נכון, זה לא "סתם" - זה גימיק כדי שתקנה אוזניות עלובות במחיר אסטרונומי. זה לא מוסיף כלום, בטח לא על אוזניות עם דרייברים זולים, אלא סתם הורס.

כל אוזניה נורמלית מחברה ידועה תיהיה עדיפה, גם במשחקים.

יכול להיות שאתה צודק שזה גימיק..למרות שתמיד חשבתי שזה מדמה יותר טוב מתיקנה נגיד סט רמקולים לויינים 5.1 פשוטים (כי בדרך כלל הצרכן המצוי זה מה שהוא קונה ולא משקיע..)

רציתי לנסות את האופציה הזאת עם האוזניות החדשות שלי MONSTER BEAT PRO (כן אני יודע שאתם לא אוהבים אותם :hat: אבל לפחות בנתיים אני מרוצה מהם ואני לא מוריד אותם מהאוזניים) אני בנתיים יצא לי רק לשחק איתם בnfs underground 2 והיה הבדל ממש לטובה שהרגשתי מהאוזניות הקודמות..אני רוצה לנסות לראות איך זה יהיה במשחק יריות כמו GTA לדוגמה(עוד לא יצא לי לבדוק..) אז חשבתי לעשות שימוש עם סראונד וירטואלי..וניסוי בלי..ולראות מזה נותן באמת..

בכל מיקרה אבל הכרטיס כל הזה שיש לי חייב לעוף חחח(הוא יותר גרוע ממה שהיה לי..הכריאטיב..פשוט הייתי חייב להוציא אותו בגלל שהוא תפס מקום ולא ניכנס הכרטיס מסך..

אני יביא תכרטיס הבא שיהיה בPCI EX ואז אני יוכל להרכיב אותו מאחורי הכרטיס מסך שיש שם יציאה פנויה...

אבל זה עדיין מעניין שאין שום אופציה כזאת בכרטיס כל הזה של רילטק...

רילטק שולטת היום ברוב בכרטיסי קול המובנים..ניראלה לי ראוי שתיהיה האופציה הזאת מובנת במנהל התקנים :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים