עבור לתוכן

בעיה חמורה עם כרטיס טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אז ככה:אתמול קניתי כרטיס טלויזיה FLY VIDEO 3000 והתקנתי אותו כמו שצריך וגם את הדריברים שמתאימים (יש לי וינדוס XP ) התקנתי את התוכנה שבאה איתו (TVR ) והכל הלך חלק אבל כשאני בא להקליט משהו אני לוחץ על כפתור ההקלטה הוא מקליט מצויין אבל ברגע שאני לוחץ על להפסיק את ההקלטה הוא עושה ריסטרט למחשב

הסרתי את התוכנה וניסיתי עוד פעם אבל אותו דבר זה ממש דיכאון מישהו יודע ויכול לעזור??

??? ??? ???

פורסם

חיפשת במאפיינים?אולי יש איזו אופציה שמסומנת הגורמת לזה.

ניסית להחליף תוכנה בכדי להיות בטוח שזאת בעית חומרה? (מה שממש לא נראה לי)

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה הסתדר בינתיים מקווה שזה ימשיך כך פשוט הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס לא עבד בהתחלה ופתאום התחיל לעבוד אז התקנתי את הדריברים משם וכנראה שזה עזר

תודה קודקוד על היחס

:D

פורסם
  • מחבר

עכשיו יש בעיה אחרת:שאני מנסה לעבוד באינטרנט ובאותו זמן לראות טלויזיה הקול נשמע קטוע לגמרי ופשוט אי אפשר לשמוע בצורה נורמלית כאילו גם שההרד דיסק עובד אז זה קורה זה פשוט זוועה מה יכול להיות הבעיה???

האם זה אמור להשפיע עד כדי כך???

???

פורסם
  • מחבר

אנשים אני עדיין מחכה לתשובה בטוח שמישהו מכם יכול לעזור לי בקשר לבעיות הסאונד!!!

פורסם

אל תקפיץ !

לי יש את הFLY VIDEO 2000 והכל עובד מצויין ! תנסה לעדכן את הדרייברים מהאתר שלהם .

פורסם

אולי הכרטיס מסך והמעבד הם הגורם.

כאשר הכרטיס מסך או המעבד חלשים, אז לוקח להם יותר cycles (סבובים) כדי לגמור משימה מסוימת, אז אולי העומס על המחשב משפיע.אם אתה רוצה להפטר מהבעיה או שתקנה כרטיס קול, או שתחליף מעבד.

פורסם

אל תקפיץ !

^^^

אני לא חושב שזה המעבד מפני שיש לו 1.4GHZ וכרטיסי טלוויזיה היו עוד לפני זה. יכול להיות שהתוכנה במצב TIMESHIFTING או הקלטה באותו זמן?

פורסם

בטח את ה-automatic restart ככה שהוא יציג לך מסך כחול במקום לעשות ריסט

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה רק עם כרטיס TV ישן יותר, אם אני לא טועה זה FLYVIDEO 98.

הוא היה מותקן אצלי במחשב הישן, P-1 ועבד שם מצויין, ואחרי שקניתי מחשב חדש, התקנתי את הכרטיס לשם, ופתאום התחיל הרעש המעצבן הזה.

לא הצלחתי עד עכשיו לפתור את הבעיה, מה שכן, אם המחשב שלך לא מחובר לאינטרנט ואין שום יישומים פועלים אז הרעש קטן יותר.

אני משער שזאת בעיה בלוח אם אבל לא בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים