עבור לתוכן

המלצות לקירור למפרט מחשב שאני בונה..

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מרכיב מחשב חדש שאני מעוניין שיהיה שקט יחסית. לכן אני כנראה אלך על הפרקטל R3. התכנון הוא מערך CF של 6870 ולכן אני הייתי רוצה לדעת איזה קירור להציב בו.

אני מעוניין בהמלצה לקירור מעבד 2500K ל - OC של 4.1 בערך כהתחלה וכן איזה מאווררים (אם יש צורך בכלל..) כדאי להוסיף למארז (שמגיע עם 2 מאווררים בלבד - 1. קדימה 2. אחורה) מבלי לאבד יותר מדי את אלמנט השקט.

תודה.

פורסם

שקט לא הכי הולך עם מערך כרטיסי מסך. אם בכל זאת אתה מעוניין בביצועים גבוהים וגם לשמור על רמת שקט גבוהה תוכל במידה מסויימת.

אני אניח כי אתה לא מבצע OC לכרטיסים. ל-4.1GHZ תגיע בקלות מבלי אפילו להעלות מתחים. עם קירור שקט כמו KATANAIII תוכל להגיע

ל-OC אפילו גבוהה יותר. סביר כבר בשלב הזה שהקירור של כרטיסי המסך יהיו פחות שקטים ממנו.

לא תצטרך להוסיף מאווררים נוספים למארז. לא תגיע למערכת קרירה, אך תישאר בטווח טמפרטורה בטוח והמערכת תישאר שקטה יחסית.

פורסם
  • מחבר

סבבה.. תודה רבה!!!

פורסם

קח בחשבון שהKATANA 3 יספיק אבל הוא די יהיה בגבול שלו..ולכן הייתי מוסיף עוד קצת לרכוש את הMUGEN 2/3 על מנת לאפשר מרווח בMAX ביצועים.

כמו כן שקט ומערך CF של 6870 לא נכנס באותו משפט ;)

פורסם
  • מחבר

כן אני בהחלט מתלבט לגבי אוורור טיפה יותר ביצועי.. אבל המחשב עבור אחי, שלא מבין ולא מתכנן לעשות OC.. אז התוכנית שלי היא לעשות OC ראשוני שיהיה באזור ה - 4.. ואז הוא יכול לעבוד בשקט על משחקים תקופה ארוכה מבלי לדחוף את התקציב יותר מאשר כבר נעשה :) ..

כמו כן אני מודע שמערך כרטיסים זה לא דבר שקט ולכן אני לא מצפה בכלל לשקט טוטאלי.. אני רק יודע שאצלי ב - CM690 - בתקופה שהוא היה בחדר השינה שלי דיי סבלתי ממנו.. ולכן אני מעדיף לנסות ליצור משהו "קצת" יותר שקט..

המון תודה על העזרה והסיוע.. :)

פורסם

ה-KATANAIII יספיק ל-OC בינוני. הוא טוב בהרבה מהסטוק של אינטל ובמצב של OC בלי העלאת מתח (או העלאה זניחה) הטמפרטורה

תישמר.

כמובן שאם מתוכנן OC גבוה יותר בעתיד, אין טעם לשלם פעמיים וה-mugen יהיה מצויין.

פורסם
  • מחבר

אם כבר ב - Katana 3 עסקינן.. :)

מה בדיוק ההשפעה של הזווית הנטויה של המאוורר? האם זה יתרון? חסרון? זניח?..

נראה לי פשוט מוזר שדחיפת האוויר לא נעשית בקו ישיר למאוורר האחורי.. זה לא מפריע?..

פורסם

אוויר חם גם ככה עולה למעלה.

השמועות אומרות שעיצוב כזה מאפשר סירקולצייה טובה יותר באזור הסוקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים