עבור לתוכן

חייבים לשמור על הבולבול

Featured Replies

פורסם

^לא, מספיק להדביק את הקישור לסרטון ביוטיוב ומערכת הפורומים מטמיעה אותו לבד.

• תגובות 35
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

::)

[attachment deleted by admin]

פורסם

איך לא משלבים סרטון בהודעה?

בטח בגלל שהוא שם לינק עם https

פורסם

^^ נכון.

הקמפיין מטומטם ברמות. לא סובל את הדברים האלו שכל מה שעומד מאחוריהם זו חברה שרק מחפשת לעשות כסף.

את הסטנד-אפ אהבתי.

פורסם

הסטנד-אפ חמוד בתור מי שמציג.. אם אחד מהקהל היה צועק חותכים עור צדדי מהזין - היה מייבש אותו .

פורסם

נו, התורן הדתי הגיע :D

"עור צדדי" זה לא חלק מהזין?

פורסם

דרך הסטנד-אפ לקחת דבר אמיתי ופעמיים להחסיר נקודה... -וזה בסדר ,כל הרעיון בא להצחיק.

בגלל שהוא כל כך צעק וחזר על זה הרבה פעמיים. פשוט היה בא לי שמישהו מהקהל יחזיר בצעקה כפי שציינתי מקודם. :silly:

עניין שזה גם איך שזה משתמע " חתכו לו תזין" ממקום שיהיה לו 22 ס"מ יש לו רק 20 ס"מ.

ציפורן זה חלק מהאצבע. נו חתכת היום את האצבע ? (ציפורן ) :cool2: .

יש עוד דברים מטעים שם.... אבל כרגיל זה דרך הסטנד-אפ .

פורסם

ציפורן זה חלק מהאצבע. נו חתכת היום את האצבע ? (ציפורן ) :cool2: .

ציפורן גדלה על קצה האצבע ומורכבת מחלבונים (בניגוד לאצבע עצמה).

עורלה זה חלק בלתי נפרד.

פורסם

עורלה זה חלק בלתי נפרד.

כנראה שלא מספיק בלתי נפרד :P

פורסם

חברה, אל תכנסו לדיון הזה על דת ואמונה גם פה, באמת.

זה באמת דבילי לעשות ברית מילה, אין בכלל מה להתווכח.

זה מבוסס על אמונה, אין בזה שום הגיון, בדיוק כפי שנאמר בסטנד-אפ,

גם אם זה "רק עור צדדי".

וזה ממש לא כמו ציפורן, כי הסרת העורלה היא תהליך כירורגי של ממש.

ציפורן אני יכול אפילו לכסוס עם השיניים, אז זה ממש לא אותו הדבר(אלא אם כן הדוסים כבר מצאו שיטה לכסוס עורלות).

פורסם

ציפורן גדלה על קצה האצבע ומורכבת מחלבונים (בניגוד לאצבע עצמה).

עורלה זה חלק בלתי נפרד.

זה לא משנה ,גם ערלה בנויה מחלקים שאין על כל הפין . הכל תלוי איך משתמע מהבדרן. בלי קשר אלייך יש כאלה שלוקחים דוגמאות ולומדים מסטנד-אפ :kopfpatsch: . גם בטח עניין הסבון הם יצדיקו (בעצם כל דבר שמופנה לרעה ),הרי סבון יכול "לנצח " מחלת מין.

פורסם

אתה חייב למצוא דרך להוציא את המקל שתקוע לך בתחת, זה עושה אותך עצבני..

פורסם

כל מה שהתכתבתי עם -LosNir- לא בהקשר דת,לא נכנסתי לפאן הדתי. בכל זאת מדגדג להם באצבעות ושופכים את "פניני החכמה" .

פורסם

נכון, זה לא היה בהקשר של דת, זה היה בהקשר של כך שאתה נחרד כל כך מאיזה סטאנדאפיסט דרגה ז שסיפר בדיחה ברמה של כיתה ו, ואתה במקום להגיד זה לא שווה את הבזבוז זמן של תגובה נכנסת לאיזה לחץ כאילו קרה משהו ששווה התייחסות.. אז תשתה משהו, תרגע ואל תיכנסו לפאניקה מכל בדיחה על דת, זה יותר בריא ללב שלך ויעשה את החיים של רובנו יותר טובים.

פורסם

אני בפאניקה? הרגע אישרת שלא בהקשר דת אז איך אני בפאניקה דת? :lol: (אגב אכן יש אנשים שלוקחים מבידור כל דבר כאמת-נו לא ראית כבר אחד כאן שאישר זאת) הסתכלת פעם על התגובות שלך אחי דדי (הטייס ;D )?הן תמיד קשורות "לנאמר" או על זה שאמר ;) . אני כנראה צריך להחליף את הניק שלי שאני מגיב ב'כללי' או "אקטואליה ותרבות" תפסיקו להכניס אותי כל פעם להקשר דת שכזה. כבר ציינתי שרק בגלל סוג הבדרן ואיך שהוא צעק היה בסך הכל בא לי שמישהו יחזיר לו צעקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים