עבור לתוכן

בעיה קצת דחופה לגבי מאוורר תקול במארז

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש איזה תקלה ממש מוזרה שקרתה לפני כמה זמן וראיתי את זה - יש לי במארז 4 מאווררים (מאוורר אחד של המעבד) ואחד בחלק העליון של המארז...עכשיו אני במקרה הבטתי על החלק העליון ופתאום אני קולט שהמאוורר מאט ומפסיק לעבוד! פתחתי את המארז לבדוק אם יש איזה בעיה בחיבור או משהו אבל לא ממש מצאתי את הבעיה...המאוורר מחובר לספק כוח שעדיין עובד והכול נראה תקין מלבד המאוורר ששבק חיים ???

מה עושים במקרה כזה?

תודה

פורסם

אם אתה נותן לו "פוש" עם היד, הוא מתחיל להסתובב? אם כן, אפשר לנקות אותו ולשמן את המנוע.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לסובב אותו עם האצבע וכן הוא מסתובב בחופשיות ולא מתנגד...

צריך פשוט לנקות אותו ולשמן? יש לי כאן רק מיכל אוויר בלחץ אבל אין לי פה שמן :nixweiss:

פורסם

אז תשיג שמן.... (לא שמן זית או משהו כזה)

אגב יש מדריך באתר על ניקוי מאווררים אם בא לך להעיף מבט...

אגב, התכוונתי אם אתה נותן לו דחיפה כשהוא מחובר לספק, אם הוא מצליח להמשיך להסתובב בכוחות עצמו (בעצם בכוחות הספק כח), לא סתם אם הוא מתנגד..

בכל מקרה סביר להניח שהוא דורש ניקוי ושימון, מאוורר זה משהו פשוט ולא נוטה להתקלק סתם ככה. מחשב דורש תחזוק אין מה לעשות, זו בכלל לא בעיה מוזרה כמו שאתה מציין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אבדוק את המדריך ואת מה שהצעת :xyxthumbs:

פורסם

גם שמן למאכל עושה את העבודה יופי...

פורסם

לטווח הקצר. אחרי זה הוא נהיה סמיך ועם הזמן נקרש (נהיה צמיגי כזה)... בשביל זה יש שמן מכונות.

לא מומלץ.

פורסם

ניסיתי לסובב אותו עם האצבע וכן הוא מסתובב בחופשיות ולא מתנגד...

צריך פשוט לנקות אותו ולשמן? יש לי כאן רק מיכל אוויר בלחץ אבל אין לי פה שמן :nixweiss:

גם

WD40 ודומיו הוא פתרון.

פורסם
  • מחבר

WD40? וואו מגניב, מה מיכל של אופיס דיפו זה לא טוב?

אם כבר יש לי שאלה שלא ממש מתאימה לפה יש חומר מומלץ לניקוי מסכים? קניתי של סילבר ליין והם מכתימים לי את המסכים :-\

פורסם

מגבונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים