עבור לתוכן

בעיית איטיות בגלישה בבזק+הוט 12 מגה

Featured Replies

פורסם

עשיתי חבילת גלישה בבזק בינלאומי + תשתית הוט 12 מגה ,ואני נתקל בבעיות איטיות מחרידות לפעמים בדפדוף בין אתרים,שלא לדבר על סדרות וסרטים בצפייה ישירה שכל שניה או כמה שניות נתקעים ונטענים ,שזה הכי מפריע לי.

עכשיו בזמן התקלות האלה עשיתי בדיקות מהירות ב speedtest ,וגם באתרי הבדיקת מהירות של הוט ,וגם של בזק.והם מראים לי תוצאות תקינות של : 12.2mbit down ,1.05mbit up . קצת מוזר.

התקשרתי לבזק,והם בדקו ואמרו שהבעיה לא אצלם והעבירו אותי לנציג של הוט,וגם הם אומרים שהבדיקות מראות שאצלי הכל תקין והמהירות טובה אפילו. התעקשתי איתם שקיימת איזשהו בעיה ,לא יודע אולי בתשתית,בחוזק האות,אז הם אמרו לי שיבוא טכנאי ,ואם הוא מוצא תקלה אני לא אשלם על השירות,אך אם לא ,אצטרך לשלם 100 שקל.....איזה חוצפנים! אמרתי להם שאני מוותר על התענוג.

מה לדעתכם כדאי לי לעשות?

פורסם

מוכן להתערב שהתקלה בצד של בזב"ל והם כמובן מאשימים את הוט.

תעשה בדיקה לבד. אם אתה בחייגן אז תתנתק, לך לאתר הזה

http://speed.hot.net.il/

אם בהמחשת מהירות אתה מקבל 12, אז הוט בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

גם שם בדקתי ויצא תקין,וכנל גם בהמחשת מהירות של בזק יצא תקין...

ועדיין בעיות איטיות ,ותקיעות בצפיות ישירות

פורסם

גם לי היה ככה, עברתי ל-נטוויזן + גיימר עכשיו טס...

תבדוק גם שאתה עם חייגן l2tp ולא חיבור ללא חייגן על מנת שתקבל את תעדוף הספק...

פורסם

בדרך כלל אם המהיריות תקינות ויש איטיות באתרים וסטרימינג זה 99% בעיה בספק.

אני בטוח שאם תעבור למסלול "גיימר" פתאום הכל יטוס ולא יהיו תקיעות.

מצד שני יש עוד כמה ספקיות שאפשר לנסות בלי התחייבות.

פורסם

האמת שבדרך כלל אם הבדיקת מהירות תקינה ויש איטיות בגלישה מדובר בדפדפן בעייתי או מחשב מפוצץ ברוגלות/ווירוסים. תנסה דפדפן אחר, ותוודא טוב טוב שאין לך מזיקים שונים במחשב...

אתה יכול גם לבצע בדיקה מאוד פשוטה כדי לדעת אם מדובר בבעיה עם הספקית: תתחבר עם שם המשתמש והסיסמא שלך בבית אחר, נגיד של חבר. הכל עובד שם בסדר? הבעיה היא מקומית אצלך.

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בגיימר כי אני לא משחק ,וחוץ מזה זה תוספת כסף שאין לי כרגע בתור סטודנט .

מה שכן בשביל מהירויות כאלה,אני אמור לקבל איזשהי תמורה ושיפור ,לעומת חבילות איטיות יותר.

בבית של ההורים שלי יש 12 מגה עם הוט +012 והגלישה אצלהם טסה,וכמה דפים שלא אפתח הכל יעוף,וגם הצפייה ישירה הולכת חלק, אך משום מה הטורנטים איטיים למדיי .

פורסם

אז תעבור ל 012. בבזב"ל חבילת גיימר עכשיו זה לא רק למשחקים אלא זאת חבילה תעדוף שנותנת לך גלישה ומהירות הורדה יותר טובות.

פורסם
  • מחבר

ומאיפה לי שזה לא בעיה בתשתית? או בהפרעות כלשהן וחוזק האות בתשתית? הבנתי שיש איזשהו מגבר שהם יכולים לחבר לי כדי לחזק את האות.איך אני גורם להם לבוא להתקין לי אותו?

אני לא רוצה לעבור ל 012 ,לאור העובדה שראיתי שמהירויות ההורדה שלהם בטורנטים על הפנים.

פורסם

כי אם בהמחשת מהירות של הוט הכל תקין, אז אין בעיה עם תשתית. ב 99% מהמקרים אם אין לך איבוד סנכרון של המודם ובבדיקה הכל תקין, אז הספק אשם. למה אתה חושב ב012 גלישה יותר טובה? כי הם עושים עיצוב תעבורה אגרסיבי וחוסמים הורדות וטורנטים, לכן לגולשים הרגילים יש רוחב פס לגלוש נורמלי. בבזב"ל לא חוסמים טורנטים, אבל אתה סובל באספקטים אחרים של גלישה אם אין לך גיימר. תבחר מה חשוב לך

פורסם

אין לי צורך בגיימר כי אני לא משחק ,וחוץ מזה זה תוספת כסף שאין לי כרגע בתור סטודנט .

מה שכן בשביל מהירויות כאלה,אני אמור לקבל איזשהי תמורה ושיפור ,לעומת חבילות איטיות יותר.

בבית של ההורים שלי יש 12 מגה עם הוט +012 והגלישה אצלהם טסה,וכמה דפים שלא אפתח הכל יעוף,וגם הצפייה ישירה הולכת חלק, אך משום מה הטורנטים איטיים למדיי .

שוב, כדי לבדוק בצורה בטוחה: תכניס את היוזר והסיסמא שלך ב-014 בראוטר/חייגן של ההורים ותראה אם שם עובד טוב או לא. אם עובד טוב תדע שאין קשר לספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים