עבור לתוכן

סדרת 7000 AMD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם האם כדי לי בעוד כמה ימים לקנות מערך cf של 6850 או לחכות עוד חודש ומשהו לסדרה החדשה של ה7xxx ?

יש מידע עליה? אם כן אפשר? היא תיהיה טובה?

הכל..

תודה

פורסם

נכון להיום הפרטים שלכאורה ידועים עדיין לא משקפים בצורה ברורה על ביצועיהם או מחיריהם של סדרת HD7. צריך להמתין למבחני הביצועים ואז לדעת, ההשקה תהיה סביב סוף דצמבר-אמצע ינואר

פורסם
  • מחבר

אוקי.. האם ידוע שיהיה הבדל רב בין הסדרה של ה6000?

ומתי זה יגיע לחנויות המחשבים בישראל?

פורסם

לפי הכתבה באתר ההערכה שלי היא שכרטיס הדגל החדש יהיה 50% יותר חזק (מבחינת כוח עיבוד) מה 6970 . והכרטיס הבא בסידרה יהיה בערך 27% יותר חזק.בפיטרים ההבדל יותר קטן אבל יש כפול ROP שאני חושב משפיע על FPS בשביל להתמודד עם רזולוציות כמו 1600p שבה יש 20% יותר פיקסלים מfull HD. אני עדיין לא מבין גדול בכרטיסי מסך . כמו שdj electric אמר אי אפשר לדעת עד שיהיו מבחני ביצועים. צריך לחכות בסבלנות להכרזה רשמית והמבחני ביצועים יצאו מיד אחרי בטח ברגע האחרון (~10 לדצמבר בכדי שאנשים יוכלו להזמין ולשים מתחת לעץ).

אני מתכנן לקנות מחשב בסביבות הדצמבר ינואר (בעית תקציב) אבל אני יכול עוד למשוך(יש לי המון משחקים). אני חושב שאני אחכה אם צריך ליציאה של הכרטיסים הבאים וגם יעלה את הרף שלי מ1500 ל2000 שקל . צפויה גם ירידת מחירים עם ההכרזה כי הכרטיסים מהדור הנוכחי בטח לוקחים יותר חשמל ויתנו פחות ביצועים יחסית לכרטיסים החדשים שבאים בליתוגראפיה של 28 ננומטר.

הבעיה של לחכות היא תמיד מאוד בעיתית כי אפשר לחכות בערך לנצח . כשיצאו הכרטיסי מסך יתחילו לצאת מעבדים ואז אני אחשוב אולי לחכות עוד קצת ועוד קצת וזה ימשוך אותי לסוף Q2-Q3 ואם אין לי מה לשחק בזמן הזה זה גם מחיר שאני אשלם בסבל... בגלל זה אני מעדיף לשלם פרמיום על כרטיס חדש mid-high מאשר למשוך לנצח. זמן חופשי גם שווה כסף ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים