עבור לתוכן

מעוניין בהסבר על SLI או CF או כרטיס חזק

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לשחק במסך אחד באיכות מקסימלית נכון להיום ולשנה הקרובה. מסך 24"

קונה מחשב חדש

ספק 1200W Antec או פחות תלוי בכרטיסי מסך

מעבד AMD FX 8 ליבות

זיכרון 16G

עכשיו לעניין הלוח זה תלוי בכרטיס מסך.

צריך להבין אם אני צריך SLI או CF או שמספיק כרטיס כמו GTX570 -580 או ATI6970

בCF מעוניין ב ATI6950

או SLI GTX560

בנוסף ראיתי באתר הנל http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx

שרוב הספקים לא מתאימים לCF בכרטיסים של הדור 69XX

מה עושים צריך הסבר תודה. :nixweiss:

פורסם

אם זה מחשב למשחקים.....אתה לא צריך כל כך הרבה זיכרון !

ובטח שלא ספק כזה....

שמע קטע....אני קניתי את המחשב שלי לפני שלוש שנים....אמרתי לעצמי "אני אקנה את הכרטיס מסך הכי חזק שיש ואחלה ספק שיתאים לSLI...כשהביצועים ירדו אני אוסיף עוד כרטיס מסך ועשה מערך".

....עכשיו מצד אחד עברו שלוש שנים וכל המשחקים עובדים חלק על מקסימום !

מצד שני....מה הטעם שאני אקנה עוד 285 גם אם הביצועים ירדו...הוא לא תומך DX11 :-(....אבל זה לאו דווקא קריטי....ומעבר לזה אפשר פשוט לקפוץ ישר שתי דורות קדימה ל570 בודד שיעשה את העבודה.

עכשיו מצד שלישי....כמה שאני גאה ב285 החיה רעה שלי....בן דוד קנה חצי שנה אחרי 275....וגם הוא עדיין משחק הכל על מקסימום.

אז לפואנטות שלי -

א.תעשה מה שעושה לך טוב...זה מה שאני עשיתי :-)

ב.לא תמיד שווה "לבנות" על מערך כשדרוג עתידי....כמובן שלא צריך לשלול.

ג.לקנות את החד ליבתי (מה שאני עשיתי בזמנו) ההכי חזק...או אחד לפניו....לפעמים נותן את התוצאה הרצויה ! גם בלי SLI חחחח

ד.לא נראה לי שתצטרך ספק חזק משלי (750) גם למערך.

אגב במקומך הייתי דואג להקצות כסף לSSD שיהווה SYSTEM + משחקים מותקנים !

פורסם
  • מחבר

רשמתי שאני לא מכין לשדרוג זה מה שאני רוצה לקנות.

גם לי יש ניסיון.

יש לי כרטיס מסך שקניתי בסכום ענק יחסית וזאת לא פעם ראשונה. אבל לא סוחב.

יש לי מעבד 4 ליבות כ.מסך 8900GTX+

2G זיכרון מחשב ישן.

ספק 600W טרמלאטק.

עובד לי חלק BF3 אבל לא ברזולציה מקסימלית ולא עם כל האפקטים. אני מעוניין להנות יותר. והייתי חכם אז ואמרתי שאני לא צריך יותר מ2G כי אני גם מבין.

מהניסיון שלי למדתי שעדיף להוציא עוד 100 -200 ש"ח על זיכרון, כי לשדרג אותו בעתיד עולה יקר ולא משתלם. וזאת בעיה שיוצאת אזו מערכת חדשה דוגמא WINPXXXX לא משתלם.

עכשיו לבעיה.

אני מעוניין לדעת עם זה משתלם מערך של שתי כרטיסי מסך או כ.מסך טוב אחד?

ופרסמתי לינק של AMD שמפרסמים נתונים של ספק כוח לפי סוג כרטיס מסך המצב נראה לא טוב.

מכל מה שבדקתי רק ספק אחד התאים למערך 2 כרטיסים.

http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx

פורסם

מהניסיון שלי מערך SLI\CF משתלם רק אם אתה משיג 2 כרטיסים במחיר טוב אחרת עדיף לחסוך את הכאב ראש של תאימות במשחקים, דרייברים, חום וכו...

תחשוב על זה ככה, במקום לקנות ספק מטורף כמו שרשמת כדי שיחזיק CF\SLI של כרטיסים חזקים פשוט תרד בספק לספק יותר חלש ואת ההפרש תוסיף לכרטיס יותר חזק מזה שהתכוונת לרכוש.

לגבי הלינק:

זה שהדגמים לא רשומים בדף לא אומר שהם לא מתאימים... לדעתי הדגמים שרשומים תחת כל ספק הם הדגמים שהיו בשוק באותה תקופה שהוא יצא ומספיק חזקים להחזיק מערך. אתה באמת חושב שספק 950W של CORSAIR יכול להחזיק CF של 4870X2 אבל לא יכול להחזיק CF של 5750 ?

אם הספק שלך יכול להחזיק CF\SLI של כרטיס חזק הוא יכול להחזיק מערך של כרטיס יותר חלש גם אם הוא לא ברשימה שם...

פורסם
  • מחבר

מקבל את התשובה

חשבתי שבתחילת הדרך לא היה תאימות. עד היום יש בעית תאימות במשחקים.

פורסם

דווקה CF של 6950 להפוך אותם ל 6970 נשמע מעניין מאד ...

פורסם

נשמע מעניין זה אחלה.

נחוץ? ממש לא.

למסך אחד, CF של 6950 הוא OVERKILL.

קנה 570, או אם אתה מוצא, 6950 שנפתח

פורסם

מחזק את זה שמעליי...וכשאמרתי עובד חלק התכוונתי עם מקסימום בהכככככככל ורזולוציה של FHD

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים