עבור לתוכן

רגע לפני קניה - 5700 גיימינג (קונה היום)

Featured Replies

פורסם

מעבד:

[..] Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪917

לוח אם:

[..] ASROCK H67M-GE B3 - זמין במלאי ₪506

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1579

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] Antec P183 V3 FRONT USB 3.0 w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪775

ספק כוח:

[..] Seasonic S12II 620W BRONZE - RETAIL ₪457

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪110

דיסק קשיח:

[..] CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB - זמין במלאי ₪600

דיסק קשיח 2:

WD BLUE 500GB SATA3 ₪280

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5665

זהו מפרט שגיל הרכיב..

האם כמות המאווררים מספיקה? יש איזהשהוא צורך להוסיף מאווררים?

איזהשהוא שינוי שהייתם ממליצים עליו? אני קונה את המחשב היום!

אתם בטוחים שלא עדיף לי לקנות את המארז של H2 או R3?

עריכה: יצאלי לקרוא על המארז עוד קצת ושמעתי עליו שהוא מהשקטים ביותר יותר מהאחרים..

בכל אופן, אני רוצה להוסיף מאוורר.. תמליצו לי על אחד טוב ושקט? ולאן להוסיף? אולי אפילו יותר מאחד?

פורסם

המפרט טוב, אם כי לא בהכרח משתלם, בגלל המארז והספק כמובן. אתה משקיע פה לכיוון שקט, ובכל זאת זה נראה כמו הוצאה של לא מעט כסף שלא ממש מצדיקה את עצמה.

במאמץ מלא, GTX570 ועוד אחד ללא קירור מיוחד, כן יישמע, ובמצב מנוחה, גם מארזים זולים יותר ייתנו לך מערכת שקטה למדי.

מעבר לזה, מחיר הקשיח לא מעודכן כלל, לפי המחירים של היום הוא בערך כפול מהמחיר הרשום במפרט - קח את זה בחשבון.

פורסם
  • מחבר

אני פריק של שקט, אני מאוד רוצה אותו שקט, אם תוכל להרכיבלי מחדש את המחשב להביא לי מפרט משלך אני ישמח..

1. מה התקציב המקסימאלי? 7k

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומוזיקה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10, כמה שפחות רעש בבקשה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

גולשים משקיעים מזמנם וממרצם לעזור לך לא בכדי שאחרי כמה ימים תפתח עץ נוסף ותתחיל את כל התהליך מחדש, יש לך שאלות נוספות תעלה אותן בעץ המקורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים