פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים כרגע יש ברשותי:לוח ASUS P5QL-EMמעבד Q9550זכרון 2X2GB KVR Kingstonכ.מסך 560GTX Tiאני מתכנן לשדרג את המחשבכרגע התכנון הוא למעבד I5-2300לגביי לוח אני מתלבט על איזה דגם זול וטוב של P67זכרון אני צריך קיט של 2X2GB 1600MHZ , אשמח להמלצהכרטיס מסך יישאר אותו דברוספק נוכחי, ENERMAX ECO80+ 500W (אם יש ספק באותו תקציב בערך שמומלץ אני ישמח לשמוע)תודה מראש.
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים אפשר לשאול מה מטרות השימוש במחשב? עושה רושם שלרוב השימושים המחשב עונה על הדרישות, ולדעתי לא כדאי לשדרג את המפרט הקיים.
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.כדי להפוך את הכותרת לעניינית נסח בה את השאלה המרכזית וספק פרטים מזהים כלשהם לגבי הפלטפורמה הקיימת.אני מסכים עם SumMeR69 שעל-פניו אין ממש סיבה להחליף את המעבד (עדיף כבר יהיה לבצע לו OC אם הוא מגביל אותך).
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים אפשר לשאול מה מטרות השימוש במחשב? עושה רושם שלרוב השימושים המחשב עונה על הדרישות, ולדעתי לא כדאי לשדרג את המפרט הקיים.מצטרף לשאלה.הQ9550 מעבד מצויין לכל שימוש ביתי וגם לגיימינג. איפה אתה רואה שהוא איננו מספיק עבורך?מה גרם לך לחשוב שאתה זקוק לשידרוג?
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים מחבר השדרוג לא כרוך בתשלום.אז תורידו את זה מהשיקולאותו דבר לגביי הזיכרון.אולי רק את הלוח אני אצטרך לקנות.
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים אם אתה מתעקש לשדרג, אז תתן תקציב ותציין בידיוק מה אתה רוצה לשדרג.אגב, אם אתה מעוניין להחליף בגלל הקריסות שיש לך בזמן Load - אז כמו שHelpSupport ציין, כדאי לך לנסות את המערכת עם ספק כוח אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.