עבור לתוכן

בעיה בעלאת Windows 7 64 Bit

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי איזשהי בעיה מוזרה במחשב של אח שלי, E7500, כשאני מתקין עליו Windows 7 64bit, הוא מתקין אותו והכל בסדר, מסיים את התתקנה עובר את האיזור של הכנסת ה-Cdkey והשם של המחשב, לאחר מכן הוא עושה Restart, ואז עולה מחדש ומגיע לנקודה שרשום "Starting Windows" עם הלוגו של Microsoft, אך כאן הוא פשוט לא זז, ניסיתי במשך 5-10 דקות, אחר כך אפילו השארתי אותו לילה שלם כי נאלצתי ללכת לישון ,הוא פשוט נישאר באותו המצב.

הקטע המוזר, שממה שאני יודע מדובר רק על 64ביט, וה-32ביט עבד כמו שצריך...מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה? ויותר חשוב אפילו כיצד לפתור את הבעיה הזאת?

אם אני לא טועה, זה לא משהו חדש שפתאום קרה,

נדמה לי שניסיתי כבר בעבר להתקין על המחשב הזה 64ביט וזה עשה סוג של בעיה, אך זה היה מזמן ואני לא יכול בוודאות לזכור אם מדובר באותה בעיה או בעיה שונה.

דרך אגב,

בחור כלשהו אמר לי שיכול להיות שגירסאת ה-Bios אצלי לא מעודכנת, ובגלל זה הבעיה הזאת עושה את התקיעה המוזרה הזאת,

במידה ועל זה מדובר - אשמח לקבל קצת עזרה בנושא עדכון גירסא ל-Bios ובכלל מאיפהא אני מביא גירסא חדשה יותר.

תודה מראש לכל העוזרים :)

פורסם

ככל הנראה מדובר בעדכון BIOS. איזה לוח אם יש לך?

פורסם

שלום,

תתחיל מבדיקת דיסק קשיח עם MHDD (מדריך בחתימה שלי)

קיריל,

ברק מחשיבים, אשקלון

פורסם

בדקת שוב עם X32 והכל עובד בסדר?

מאיפה הדיסק של ה 64? אולי יש איתו בעיה? תנסה עם דיסק התקנה אחר של X64.

פורסם
  • מחבר

הדיסק עובד בסדר, התקנתי אותו על המחשב שלי, עובד פיקס

32 ביט - עובד בלי בעיות על המחשב ההוא.

אני אבדוק ת'לוח אם,

קיריל בקשר לבדיקה במידה והייתה בעיה כלשהי לדעתי המחשב לא היה מעלה גם מערכות הפעלה אחרות, אך אין לו בעיה איתם יש לו בעיה ספציפית עם 64ביט, תקן אותי אם אני טועה..

דרך אגב כיצד אני יכול להשיג מידע על הלוח אם שיש על המחשב כשאין עליו אף מערכת הפעלה? אפשר לבדוק את זה דרך הDOS?

פורסם

אני חושב שאנשים רצים כאן יותר מדי קדימה בבדיקות. לפחות לפי דעתי.

תנסה להפעיל את המחשב במצב בטוח, יכול להיות איזה דרייבר שהמערכת התקינה לבד ואינו מתאים.

פורסם
  • מחבר

זה היה יכול להיות רעיון טוב קודם לכן,

עכשיו יש בעיה הזויה, ניסיתי להתקין שוב Windows, עכשיו כשאני עושה BOOT מהדיסק, הוא עושה לי Windwos Loading Files...

ואז הוא מפעיל את המסך הכחול איפה שאתה אמור לבחור שפה, רק שהוא מעלה רק את המסך הכחול הזה של הWin בלי שום בחירה, אם אני מחכה מספיק זמן (10 דקות), עולה הדף של הבחירת שפה, ואני שוב מתקין והכל, זה מגיע לחלק ההתקנה עצמו, ונישאר על 0%, משהו כמו שעה ואז פשוט פרשתי.

לא יודע מה נסגר עם המחשב הזה,

אני חושב שהביוס שם דפוק לגמרי, ואין לי מושג איזה לוח אם יש שם.

פורסם

מה שאתה מתאר קרה לי פעם והבעיה הייתה בדיסק ו/או הפצה (והמבין יבין).

פורסם
  • מחבר

אממ בדקתי 3 דיסקים, שלושתם אותה בעיה - ואחד מהם אף מותקן על המחשב השני שלי כמו שאמרתי.

מה שאני עושה עכשיו אני מנסה להתקין Windows Xp, ולראות אם גם יש בעיה ...אם לא - אז המחשב עושה איזה שטות עם ה-7, לא הגיוני ש-3 דיסקים פגומים כשאחד בוודאות עבד.

בכל מקרה במידה וזה יעבוד אני אתקין מהWIN עצמו את ה-7 ואפרמט את הכונן עם ה-XP.

פורסם
  • מחבר

יש למחשב לוח אם GIGABYTE GA-G41M-ES2L , איפה אני מוריד עדכון BIOS לדבר הזה?

פורסם
  • מחבר

זה שאלה קשה מדי,

איך\איפה אני יכול לבדוק את זה?

דרך אגב הצלחתי להתקין את ה-64ביט, הוא עובד,

אבל משום מה המחשב נתקע, לפעמים, למרות שאין ניצול גבוה של הראם או המעבד.

יכול להיות זה עדיין איכשהו קשור לBIOS? ובכל זאת עדיף לעדכן?

פורסם

תריץ msinfo32.exe לבדיקת גרסת bios

פורסם

יש למחשב לוח אם GIGABYTE GA-G41M-ES2L , איפה אני מוריד עדכון BIOS לדבר הזה?

ביוס ללוח תוכל להוריד

מכאן , אלא שאינני מאמין שביוס ישנה את המצב.

נשאלת ולא ענית - האם ניסית להתקין שוב גירסת 32 על אותו מחשב ?

פורסם

את הסוג אפשר ליראות על גבי הקופסה של הלוח -אם

או בחנות ממנה רכשת אפשר לברר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים