עבור לתוכן

מה עדיף? radeon 9600 pro או Fx 5600 256??

Featured Replies

פורסם

אף אחד פה לא חייב לך שום דבר אז תשמור על הפה שלך, טוב???!!! >:(

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי והradeon 9800 pro יעבוד על הלוח אם שלי של 400 מגה הרץ.. יותר טוב מאשר ה9600xt? תענו על השאלה ואל תזיינו את השכל טוב!?

כנראה שכן.....

אבל זה תלוי בך

אם אתה בקטע של משחקים ...ואין לך בעיה לשרוף 500 שקל ... לך על זה קח את ה 9800np

חבל לבזבז 1000 שקל על ה pro ....

או שתחליף את המוכר המפגר או שתקשיב לנו ...

וכן 9800 np יתרום לך קצת יותר... אבל עדין תיהיה מוגבל מבחינת מעבד...

ולא אתה לא צריך להחליף ביינתיים כלום...

קח או 9800np או 9600xt

וזה תלוי בכסף שאתה מוכן לשקיע...אם אתה יכול עוד 400-500 שקל קח את ה 9800np, זאת דעתי ....ועוד דעתי אל תקשיב למכור הזה, מקווה שגם לא ידפוק אותך אם איזה סחורה פגומה או משהו ... או איזה מחיר גבוה...וזהו...

פורסם

אחי והradeon 9800 pro יעבוד על הלוח אם שלי של 400 מגה הרץ.. יותר טוב מאשר ה9600xt? תענו על השאלה ואל תזיינו את השכל טוב!?

תגיד מה חשבת שמישהו חייב לך משהו פה? מספיק שיגעת את השכל אתה עוד מלכלך? אם לא מצא חן בעינך התגובות שפה אתה יכול ללכת למוכר השרוט שלך...ואתה תפסיד בסופו של דבר...

לחברי הפורום אין שום אינטרס לענות לך דבר שהוא לא נכון או לעבוד עליך...אבל למוכר יש אינטרס וזה הכסףףף!!

בקיצור כמו שכולם אמרו קח את ה 9600xt יספיק לך בהחלט...

פורסם

OK, מיצינו, לא צריך להתייחס יותר להערה הזאת.

רק, elad_jacoby, אם תמשיך עם השפה והגישה הזאת הדיון יכול להנעל מהר מאוד ולהשאיר אותך לבלות עם סיפורי הפיות של הטכנאי שלך

פורסם
  • מחבר

טוב חברים סליחה על השפה.. הייתי קצת מעוצבן על זה שעבדו עליי... בעעע... טוב אני הולך על 9800 pro

פורסם

ה-9800 יעבוד יותר טוב מה-9600 בלי קשר ל-MOBO, סתם כי הוא כרטיס יותר חזק (ומן הסתם בגלל זה גם עולה יותר).... הגיון פשוט.

ההבדל לדעתי לא שווה את ה-1000 שקל.

פורסם
  • מחבר

אחי אבל לשנים הבאות זה יהיה משנה מאוד.. אז כדאי לי לעבור לradeon 9800 pro? יראו הבדלים אבל בינו לבין 9600 pro?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים