עבור לתוכן

מה עדיף? radeon 9600 pro או Fx 5600 256??

Featured Replies

פורסם

אחי קח את ה xt !!!

הטכנאי שלי יניר נקש אמר המוכר שעובדים עליך בעיניים והוא באמת מנסה להיפטר מהסחורה שלו(pro או fx 5600) נראה לי...

יניר נקש הוא מנוסה תקשיב לו!! 8)

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יכול להיות אבל אני לא מאמין.. אבל נראה לכם שעל הלוח שלי גם radeon 9800 pro יעבוד טוב??

ואין לי סלרון יש לי intel pentium 4

פורסם

לך על ה XT הוא ויתר טוב, ואני גם חושב שהתכנאי עובד עליך.

הדבר היחיד שיכול להגביל כרטיס מסך ע"י הלוח הוא אם הכרטיס עובד ב AGPX8 ולך יש תומך נגיד רק AGPX4 אז אולי

זה יעבוד פחות מהמקסימום שהוא יכול אבל עדיין, גם במקרה כזה ה XT יתן יותר ביצועים מ PRO.

אתה יודע מה, נניח שהם יעבדו אותו דבר, מה אכפת לך, תשלם עוד 20 ש"ח ויהיה לך HL2...

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש חשוב לי אחי הHL2 נו אבל נראה לכם שכדאי לי לקנות לוח אם חדש?... שיתמוך בradeon 9800 pro agpX8

פורסם

רגע,

איזה לוח יש לך עכשיו?

חוץ מזה, נתתי את ה AGP סתם כדוגמה אחי, אני לא אומר שזה אולי מה שיש לך...

פורסם
  • מחבר

לוח אם יש לי 400 מגה הרץ.. של intel נראה לי...

פורסם

מה זה קשור למה אתה כל הזמן אומר הלוח 400 הרץ !

ובקשר לרדאון כל מ שאמרו לך עד עכשיו זה נכון

לך על הXT וזהוו

פורסם

עדיין לא הבנתי מה אומר ה 400MHZ. אני לא חושב שיש כזה דבר.

אתה יכול לתת שם של דגם בבקשה...

פורסם

יש דבר כזה לוחות של 400 מגה-הרץ אבל עדיין. לפותח הת'רד, תקשיב פה לאנשים הם יודעים מה הם אומרים, מהירות הלוח לא קשורה בכלל לכרטיס שתקנה.

ברור שלגבי השאלה שלך על 9800פרו אז המחשב שלך לא יינצל אותו ב100 אחוז כי בשביל שהכל יפעל כמו שצריך כגון זכרונות וכו'...

אבל קח את 9600XT ואתה תהיה מרוצה מאוד כי הוא נותן תמורה יוצאת מהכלל למחיר שלא (שלא יקר ביחס למה שנותנים לך)!

אז תעשה את הבחירה הנכונה, ותתחדש!!

פורסם

לא שווה לקנות לוח אם חדש בשביל תמיכה ב AGP8 בלבד. ההבדלים לא כאלה משמעותיים שהופכים את ההשקעה לשווה.

אה, וקנה אתה- 9600XT, היה לי כבר נסיון לא נעים עם מוכר שדחף לי FX5200 במקום TI4200. תקשיב לעצות של מבינים, לא של אנשים שרוצים לרוקן סחורה.

פורסם

לא שווה לקנות לוח אם חדש בשביל תמיכה ב AGP8 בלבד. ההבדלים לא כאלה משמעותיים שהופכים את ההשקעה לשווה.

אה, וקנה אתה- 9600XT, היה לי כבר נסיון לא נעים עם מוכר שדחף לי FX5200 במקום TI4200. תקשיב לעצות של מבינים, לא של אנשים שרוצים לרוקן סחורה.

תבינו חברה, אני נתתי את זה סתם בתור דוגמה לדבר שיגרום אי-ניצול מלא של כוח הכרטיס אבל זה לא מה שיש לו,

יכול להיות שבכלל יש לו מחשב שינצל את הכרטיס במלוא העוצמה ויהיה לו ממש אדיר...

לפותח הת'רד: אתה יכול להגיד בבקשה את דגם הלוח אם?

(אם כי בכל מקרה תקנה את ה 9600XT אבל תגיד כדי שנדע כמה דברים ואולי גם נגיד לך אם או עד כמה התכנאי משקר/אינו דובר אמת...)

פורסם
  • מחבר

לא יודע איך אני בודק....

נו ומה שהטכנאי אמר לי שהכרטיס נגיד 9800 pro א ינצל במלואו את הכח שלו ואני רוצה שכן בגלל זה אני רוצה לשדרג את כל הלוח אם בכלל

פורסם

לא יודע איך אני בודק....

נו ומה שהטכנאי אמר לי שהכרטיס נגיד 9800 pro א ינצל במלואו את הכח שלו ואני רוצה שכן בגלל זה אני רוצה לשדרג את כל הלוח אם בכלל

קודם כל- אני ממליץ לך לעשות היכרות עם סימני הפיסוק, כן, קיימים כל מיני ., וכו', ממש קשה להבין מה שאתה רושם.

ותמסור לטכנאי שלך אישית, שיפסיק לבלבל בשכל ולהטעות אנשים. הוא פשוט רוצה "על הדרך" עוד איזה 500 שקל שישתלשלו לו לכיס.

אם אתה לא מוכן להקשיב לעצות שנתנו לך פה, וכל עצה הייתה נכונה, אז בבקשה, תקשיב לו.

פורסם

כדי לחדד את הנקודה:

כרטיס מסך חדש יכול לעבוד על לוח אם עם באס 400, אין קשר! לוח אם בעל AGP8X לא יוסיף לך יותר מ5 פריימים

בקיצור: קנה 9600XT, אל תחליף לוח אם

פורסם
  • מחבר

אחי והradeon 9800 pro יעבוד על הלוח אם שלי של 400 מגה הרץ.. יותר טוב מאשר ה9600xt? תענו על השאלה ואל תזיינו את השכל טוב!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים