עבור לתוכן

זקוקה למידע בנושא RAM והתאמותיו

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי שאלה בקשר ל כרטיסי RAM.

האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 2גב? (2X2)?

האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 4גב? (2X4)?

יש לי 4 סלוטים לטובת הRAM והכרטיסים שלי יושבים ב סלוטים הכחולים (יש לי עוד 2 סלוטים לבנים פנויים)

מאחר והלוח שלי יכול להכיל כרטיסי 2133

רציתי לדעת האם אוכל להחילף את הכרטיסים שלי ל 4 כרטיסים של 2גב כל אחד?

האם אני באמת יכולה להשתמש גם בסלוטים הלבנים וגם בכחולים?

האם זה משנה באיזה כרטיס אני משתמשת? ז"א האם יש הבדל בין 2כרטיסים של 2גב - לבין 2 כרטיסים של 4גב?

אני יודעת שהכרטיסים צריכים להיות בעלי אותו תדר ולא התדר הכי נמוך יבחר והכרטיסים לא ינוצלו כמו שצריך.

האם אני יכולה בכלל להשתמש בכרטיסי 4גב עם הלוח שלי?

תראו יש לי מעבד I5-2500K

ולוח-אם בשם : Z68P-DS3 s1155, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI

לוח-אם:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp

והנה התמונה:

4838.jpg

כרגע אני משתמשת בX64 ויש לי 2 כרטיסי RAM של 2גב כל אחד (2X2)

יש לי : 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition DDR3 1600MHZ

אז לסיכום:

יש לי 4 סלוטים לטובת הRAM והכרטיסים שלי יושבים ב סלוטים הכחולים (יש לי עוד 2 סלוטים לבנים פנויים)

מאחר והלוח שלי יכול להכיל כרטיסי 2133

רציתי לדעת האם אוכל להחילף את הכרטיסים שלי ל 4 כרטיסים של 2גב כל אחד?

האם זה משנה באיזה כרטיס אני משתמשת? ז"א האם יש הבדל בין 2כרטיסים של 2גב - לבין 2 כרטיסים של 4גב?

אני יודעת שהכרטיסים צריכים להיות בעלי אותו תדר ולא התדר הכי נמוך יבחר והכרטיסים לא ינוצלו כמו שצריך.

האם אני יכולה בכלל להשתמש בכרטיסי 4גב עם הלוח שלי?

פורסם

1. לפי מפרט הלוח שלך הוא תומך בעד ל-32GB של זכרון מה שאומר שאת יכולה להשתמש עד ל-4x8GB של זכרון.

2. למה לך בכלל להחליף את הזכרון? אין שום טעם או סיבה להחליף זכרון לתדר גבוה מ-1600 (ואם התדר כל כך חשוב, תעשי להם פשוט OC עד כמה שיגיעו).

3.

לא ממש הבנתי את השאלה. מלבד הנפח והבדלים בנתוני העבודה שייתכן שיש בין המודולים, אין שום הבדל אחר.

4.

כן כמובן. כל צבע מייצג בדרך כלל ערוץ זכרון שונה כדי להקל על הזיהוי וההתקנה למי שמעוניין בתצורת עבודה בערוץ כפול.

5.

קראי בבקשה את סעיף 6.3 שבסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות.

פורסם

מנסיון, ערבוב סטיקים באוברקלוק הוא, בהיעדר תיאור טוב יותר בעברית, a lesson in futility.

בסטוק לא אמור להיות בעיה, גם לא עם גדלים שונים של סטיקים (אלו שב-DC חייבים להיות זהים בגודל), אבל אני לא מבטיח שום דבר.

ואני לא מבין למה להחליף את הקיימים ב-4 של 2. עדיף 2 של 4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים