עבור לתוכן

מחירים בפיצריות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

היום התקשרתי לכמה פיצריות (אני גר בצפון הארץ, ככה שלא מדובר בהרצליה פיתוח או סביון) וגיליתי להפתעתי שהם רצו בין 90 ל- 140 ש"ח ל-2 משפחתיות.

אני זוכר שלפני 5-7 הייתי קונה 2 משפחתיות ב- 50 כולל משלוח ו-2 בקבוקי 1.5 של קולה במתנה.

לא שאני אוכל יותר מדי פיצה, אבל מעניין אותי לדעת.

האם המחירים של הפיצריות באמת עלו עד כדי כך או שסתם התקשרתי ליקרנים?

תודה,

MODY

• תגובות 139
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנסיון פיצות אכן התייקרו בצורה משמעותית בשנים האחרונות.

יש לי פיצירייה ליד הבית שפעם מכרה משולשים ב 8 שקלים, ועכשיו מוכרת ב 12.5

ומגש ב85 או משהו כזה. פיצה איכותית, אבל עדיין עלייה מטורפת של מחירים.

גם בדומינוס לקנות מגש בלי המבצעים שלהם נהיה כבר שערורייתי

אבל איפלו עם המבצעים שלהם,ף נדיר למצוא מגשים היום בפחות מ-40 שקל.

קשה לי להצביע על סיבה טובה לעליות במחירים, חוץ מפשוט הציע וביקוש

כנראה שאנשים אוהבים פיצות ומוכנים לשלם עליהם יותר.

עדיין 40-50 שקל למגש משפחתי זה בהחלט בסדר,

אבל זה לא מה שהיה פעם

פורסם

אצלינו 40 ש"ח למגש+RC (אגב, RC זה קולה שהומצאה בעבור פיצריות)

יש גם ב-30 אבל הטעם בהתאם. תבדוק כמה עולה קילו של מוצרלה.

פורסם

אח שלי מכן פיצות יותר טוב מהפציריות - פיצה עבה ועסיסת... מעדיף לאכול אצלו anytime במיוחד כשיש מחירם מופרזים האלה.

כול עלויות המחייה בארץ כול כך גבוהות שזה פשוט מעצבן אותי, לא כיף לגור בארץ! הצרכנים פה ביג סאקרס משלמים בשתיקה יותר מידי.

תלמדו להכין פיצות בעצמכם יותר מספק יותר טעים והרבה הרבה יותר זול. צריך לדעת מתי למתוח את הקו.

פורסם

אח שלי מכן פיצות יותר טוב מהפציריות - פיצה עבה ועסיסת... מעדיף לאכול אצלו anytime במיוחד כשיש מחירם מופרזים האלה.

כול עלויות המחייה בארץ כול כך גבוהות שזה פשוט מעצבן אותי, לא כיף לגור בארץ! הצרכנים פה ביג סאקרס משלמים בשתיקה יותר מידי.

תלמדו להכין פיצות בעצמכם יותר מספק יותר טעים והרבה הרבה יותר זול. צריך לדעת מתי למתוח את הקו.

מזה פיצה עסיסית?

ועבה זה שטויות, זה טעם אישי. אני למשל מעדיף כמה שיותר דק.

פורסם

איזה ת'רד הזוי.

מחיר ממוצע של פיצה "שכונתית" (שיכולה להיות גם מצויינת!) הוא באיזור ה-40-50 ש"ח. תלוי בתוספות/שתיה/מבצעים וכו'.

בפיצריות "גדולות" (דומינוס,האט) המחיר קצת יותר יקר. באיזור ה-60-70.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא הזוי... פשוט ממש הופתעתי שהמחיר הוכפל תוך שנים בודדות.

פעם 2 משפחתיות היו עולות קצת פחות מ- 50 והיום 2 עולות באזור ה- 100.

פורסם

בכל הפיצריות הזולות הטריק למחיר הוא פשוט - אין מוצרלה.

במקום זה צהובה ותחליפי גבינה (שומן צמחי) ושאר זבל עופות..

אף פעם לא היתה דרך לעשות משפחתית ב40 או 2 ב50 - גם לא לפני 10 שנים.

ליביו

פורסם

אתה יכול להגיד את זה בערך על כל מוצר מזון שקיים. אתה יודע איזה קל זה להכין לבאנה, חומוס, גבינה לבנה? פאקינג סלט חצילים מצ'וקמק שעולה לך איזה 12 שקל לרבע קילו? שלא לדבר על פסטה, לחם, עוגיות, פופקורן.

חוץ מזה נכנס פה העניין של הזמן - להכין אוכל לוקח הרבה זמן ולרובנו אין שלוש שעות ביום להיות במטבח. וגם אם היה, לא בטוח שאנשים רוצים להעביר ככה את הזמן הפנוי שלהם.

וגם יש לא מעט אנשים שהזמן שלהם יותר יקר מפיצה - הרי לוקח כמעט שעה להכין פיצה נורמלית (עם כל המסביב, לקצוץ דברים לרוטב ותוספות וללוש בצק ולרדד וכו' וכו'). אם שעה שלי שווה יותר מ-60 ש"ח אז אני מעדיף לקנות פיצה איכותית של דומינוס במקום לבזבז שעה על להכין אחת בעצמי...

פורסם

הכי שווה כרגע זה דומינוס YNET

110 שח לשני פיצות עם תוספות ללא הגבלה.

פורסם

חוץ מזה נכנס פה העניין של הזמן - להכין אוכל לוקח הרבה זמן ולרובנו אין שלוש שעות ביום להיות במטבח. וגם אם היה, לא בטוח שאנשים רוצים להעביר ככה את הזמן הפנוי שלהם.

וגם יש לא מעט אנשים שהזמן שלהם יותר יקר מפיצה - הרי לוקח כמעט שעה להכין פיצה נורמלית (עם כל המסביב, לקצוץ דברים לרוטב ותוספות וללוש בצק ולרדד וכו' וכו'). אם שעה שלי שווה יותר מ-60 ש"ח אז אני מעדיף לקנות פיצה איכותית של דומינוס במקום לבזבז שעה על להכין אחת בעצמי...

זו בדיוק הנקודה!

להכין בבית אפשר כל דבר בעשירית מהמחיר שמוצע על אותו הדבר במסעדה....... אבל למישהו יש זמן לשבת ולהכין לעצמו כל יום פיצה/ סושי/ פסטה בולונז/ שניצלים? ושיהיה טרי? ספק!

אז אין מה להתלונן. המחירים של כל דבר עולים. תחשוב שהפיצריות צריכות לשלם שכירות על המקום, משכורות לעובדים, ועוד מליון דברים..... להוריד את המחירים = לפשוט רגל.

אז כן, יקר. אבל זה מה יש. ולמי שלא מתאים לו, יכול לאכל שניצלים מהמקפיא בבית.

פורסם

הכי שווה כרגע זה דומינוס YNET

110 שח לשני פיצות עם תוספות ללא הגבלה.

מי אוכל את הזבל הזה?

ב-110 שקל אתה מביא מטוני ווספה פיצות הרבה יותר טובות והרבה יותר פיצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים