עבור לתוכן

המלצה לקניית מחשב נייד' 3000-3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

עקב הבהרה על חוקי הפורום שיניתי את הפוסט המקורי לפורמט הסטנדרטי. את הפוסט המקורי ניתן למצוא בתחתית.

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית - מצגות למען פרסום מוצרים, מחשב לעסק.

* גודל המסך? רצוי 13 אינץ אבל לא פוסל 14 או אף 15.

* משקל רצוי? רצוי עד שתי קילו, שוב גמיש.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות,.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB 2.0, או שתיים ואחת של USB 3.0, רצוי גם HDMI.

* בלוטות? לא הכרחי.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB, ואני מעדיף 7200 RPM, אבל אם זה 7200 אפשר גפ 320.

* כונן CD/DVD? צורב? כונן אני רוצה, פחות חשוב לי שהכונן גם צורב, אם ההבדל במחיר משמעותי מעדיף בלי כונן (תמיד אפשר לקנות חיצוני)

* כונן Bluray? לא צריך.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות של שלוש שנים חשובה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, מאוד הייתי רוצה שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה ורישיון.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

פוסט מקורי:

Dell Inspiron N3010 i3 Vr Samsung ‎300V3A-A06IL

מתלבט בין שני מחשבים לעסק, מה אתם חושבים?

שלום, אני שובר את הראש כבר מספר ימים ומנסה לקבל החלטה ואשמח לקבל חוות דעת מקהל הקוראים, או אולי המלצה למחשב אחר?

אני מתלבט בין שני מחשבים לעסק (עסק קטן ורוב הדרישות מהמחשב הן בסיסיות*)

-התקציב הוא עד 3200 ש"ח.

והגעתי לשני דגמים שיחסית דומים במחיר ובאחריות אך יש כמה נקודות שוני מרכזיות.

Dell Inspiron N3010 i3 V Samsung ‎300V3A-A06IL ‎

מפרט לDELL "מנייד נייד"

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6376

מפרט לSAMSUNG מ"KSP"

http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=14048

ההבדלים המרכזיים שאני רואה בין המחשבים הוא שלDELL הדיסק הקשיח יותר מהיר (7200) לעומת הסמסונג (5400) אולם המעבד של הסמסונג יותר חזק.

ישנם עוד הבדלים כמו שיש כונן דיסקים בסמסונג ויש חיבור ESATA בDELL... הכרטיס גרפי נראה דומה בביצועים.

אודה לחוות דעת בנושא :)

טל.

*אני יודע שגם מחשב פשוט יותר יכול להתאים לרמת הביצועים שתיארתי אך ייתכן שיידרשו ביצועים ופעולות שדורשות מחשב חזק יותר בעתיד ולכן העדפתי ללכת על מחשב בעל יכולות קצת יותר טובות.

פורסם

לך על הדל, ולו רק בגלל האחריות באתר הלקוח (שים לב מה האחריות שאתה מקבל, לכל חנות והשטיקים שלה. באופן כללי האחריות של דל טובה. של סמסונג - לא מכיר. ) (וכמובן - לקחת היום נייד עם 5400 RPM זה לא מעשה חכם)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה, רק אני לא בטוח שהאחריות של KSP נופלת על זאת של נייד נייד, רשום ככה:

"שלוש שנות אחריות באתר הלקוח ע''י מעבדות IBM..."

פורסם

המפרטים שבחרת לא ממש להיט בלי קשר לחברה, הסמסונג עוד אפשרי אבל הדל הוא דגם לא עדכני.

תמלא את השאלון בחוקי הפורום בנעוץ, אפשר יהיה לבחור מחשב יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה שוקו, עדכנתי את הפוסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים