עבור לתוכן

גילוח שערות התחת, אל תעשו את זה! סיפור מבדח במיוחד XD

Featured Replies

פורסם

וואו, אכן הזוי

פורסם

הזוי - אבל נכון! זו באמת מכה רצינית :-X (אתם החלקים בורכתם, באמת).

אני חושב שהדברים שהוא תיאר שם סתם מוגזמים יתר על המידה או סתם תופעות של גילוח בהתחלה,

אבל הפסקה האחרונה באמת נכונה ("the texture of a brillo pad" :lol:) , לכן אצלי זה עף בלייזר! :cool2:

פורסם

כמה שערות יכולות להיות בתחת??זה כמו חזה של אישה

פורסם

כמה שערות יכולות להיות בתחת??זה כמו חזה של אישה

WTF?!?! מה המקורות שלך?!?!?!

בכל אופן, ת'רד הזוי ומבדר ביותר.

אני חושב שהדברים שהוא תיאר שם סתם מוגזמים יתר על המידה או סתם תופעות של גילוח בהתחלה,

אבל הפסקה האחרונה באמת נכונה ("the texture of a brillo pad" :lol: ) , לכן אצלי זה עף בלייזר! :cool2::funn:

?!?!?!?!

פורסם
  • מחבר

אבל הפסקה האחרונה באמת נכונה ("the texture of a brillo pad" :lol: ) , לכן אצלי זה עף בלייזר! :cool2:

מוגזם או לא התיאור שלו פשוט קרע אותי... כתב בצורה כשרונית מאוד, גאון קומי. צחקתי בצורה כזאת בלתי נשלטת שנהייתי אפילו מעט נבוך מכמה שמצאתי את זה מצחיק. מה נעשה מזדהים... אתה לא לבד אחי, גם אצלי מערת העטלף הצמיחה חורשה ענפה שאפשר ללכת בא לאיבוד, סבך רציני מה שמתחולל שם....

מכמות התגובות של אנשים בפווסט נראה שאפשר לעשות הון ממי שיפתור אותנו מבעית שער התחת הזאת. גברים והתחת השעיר שלהם... רק לקרוא את המילים ass hair מוציא ממני גיכוך :lol: .

פורסם

נו טוב, עיראקי גאה ;)

?!?!?!?!

מה אתה מתפלא? אתה חושב שזה עדיף לקבל ישבן עם מרקם של ברזלית? מסתבר שיש לא מעט מכונים שמוכנים לעשות שם בלייזר וזו לא הפעם הראשונה ששואלים אותם (זה לא זול אבל!).

פורסם

ואו אתם לא מבינים עד כמה זה ישן. קראתי את זה לראשונה מתישהו בסביבות 2001.

אבל כן זה אחד החזקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים