עבור לתוכן

התייעצות לגבי נייד של dell

Featured Replies

פורסם

הי

לאחרונה חקרתי המון ניידים על מנת לרכוש אחד

הדרישות שלי הן:

i5

7200 rpm

כרטיס מסך ברמה טובה

usb3 (נראה לי בסיסי)

השימושים שלי הם:

בעיקר בבית עם תאורה רגועה מסביב או תאורת יום קלה בסופ"ש

מדי פעם ישיבה בבתי קפה (פעם בכמה שבועות)

גלישה באינטרנט לשימוש משפחתי

חיבור המחשב ל LCD לטובת צפייה בסרטים ומשחקים (משחקים כמו pro evolution, gta)

הרצת סביבות פיתוח תוכנה

התקציב שלי הוא: 3500 עם נטיה קלה לשפר למעלה

(סליחה מראש על החפירה הדרמטית)

אז לאחר התעמקות די ארוכה ננעלתי על dell vostro 3450 עם גודל מסך 14 אינץ' מט וכרטיס של ati radeon 6630

ולאחר שקצת קראתי התחלתי להסתבך כי גיליתי שלדגמי ה vostro שנחשבים איכותיים יחסית יש/הייתה בעיה עם המעבר בין כרטיסי המסך (אינטל ו ati) או יותר נכון אי זיהוי הכרטיס החיצוני. בעיה שלפי הבנתי נפתרה ע"י dell

ואז חשבתי למה להכניס את עצמי למצב בו יכולות לצוץ בעיות בהמשך הדרך עם דגמי ה vostro? ובדיוק באותו הרגע גיליתי את ה inspisron 5110 עם מפרט די זהה רק עם מסך LED 15.6 וכרטיס geforce 525 (שלא ידוע שעושה בעיות כלשהן) אך עם מהירות דיסק קשיח של 5400

ופה אני צריך את העזרה שלכם:

1. מה דעתכם על הבעיה של ה ATI, מכירים אותה? נניח שנפתרה ע"י דרייבר, נכון לעכשיו האם הייתם מתעלמים ממנה?

2. מה בעניין המסך, לאחר ראיתי במו עיניי את ה 14 הוא נראה לי מעט קטן, אני חושש שאתאכזב, מצד שני ה 15.6 תמיד הרתיע אותי בגודלו בתור אחד שחובב לשים את הנייד על הברכיים (מעל כרית)

3. לגבי מסך מט ומבריק אני בכלל לא שואל כי ברור לי שתמליצו לי על המט, אז נעבור הלאה

4. 5400 לעומת 7200, רב הניידים המוצעים בארץ עובדים 5400, האם באמת קריטי?

5. ולסיכום, בהנחה והמחיר די זהה, האם הייתם הולכים על ה 5110 או על הvostro המקביל? או שמא אתם מעוניינים להמליץ לי על נייד דומה (asus?)

אני במצב נורא מבולבל, אודה לכם אם תסייעו לי בגיבוש הדיעה

תודה

פורסם

הבעייה המדוברת נפתרה ע"י עדכון ביוס. לכל לפטופ יש מחלות ילדות והן נפתרות לרוב די מהר.

הייתי הולך על ה-vostro בלי לחשוב. מחשב מעולה (משימוש קצר שלי איתו).

פורסם
  • מחבר

תודה. עוד מישהו? :-)

פורסם
  • מחבר

חברים,

האם אני יכול להיות רגוע לגבי רכישת vostro 3550? אני מבין שהבעיות שהיו עם ה ati radeon 6630 נפתרו, האמנם?

פורסם

האינספיריון זו סידרה זולה למדי. איכות הבניה של המחשבים גרועה, הכל מורכב מפלסטיקה שמרגישה זולה, והמחשבים האלה מתחממים בטירוף.

אם אתה רוצה משהו, לך על הVOSTRO 3450\ 3550, כבר אין לו בעיות.. [אני בעצמי קניתי אחד]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים