פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים שלום, יש לי i5 ,מערך 2 כרטיסי 570 וddr3 1600 של kingston. אני רוצה לקנות לוח אם רק של asus והדרישות שלי שהוא יהיה בעל כל החיבורים החדשים,USB3,SATA3וכ"ד. שיתמוך בraid והכי חשוב שיהיה מערכת חשמל טובה. אני גיימר ועושה OC כבד לכן אני צריך לוח חזק שיתמוך בOC בצורה מיטבית.התקציב הוא עד 1000 שקלים.וגם אני רוצה שזה יהיה z68 האם יש המלצות כלשהן?
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את הפלטפורמה שלה מיועד הלוח, את תמצית הדרישות ואת התקציב.
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים אין צורך להוסיף הודעה שערכת את הכותרת.P8Z68-V, רק שלא ממש ברור לי למה אתה מתעקש דווקא על Asus.לוח משתלם הרבה יותר לאור הדרישות שלך יהיה ASRock Z68 Extreme 3 Gen3.
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים מחבר לטכנאי שאני קונה ממנו יש רק asus או gigabyte.האם יש לוח של gigabyte שעונה לדרישותי שאתה ממליץ עליו?
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים לא ממש. במקרה כזה קנה את הלוח שהמלצתי כי הוא עדיף במקצת על מה שיש ל-GB להציע באותו טווח מחיר ותכונות עבור פלטפורמת SB.
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים נכון להיום ASROCK נמצאת בחוד החנית!הלוחות האחרונים שלהם נמצאים בראש הרשימה
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים מחבר אוקיי, מצויין דיברתי עם הטכנאי שלי והוא אמר לי שהוא יביא לי asrock!!!!! עכשיו השאלה שלי היא איזה לקחת? יש את asrock extreme3 gen3 או asrock extreme4 gen3 או extreme4 b4 או אולי משהו אחר של asrock? מה ההבדלים בינהם בכלל? קחו בחשבון ש: אני עושה OC כבד למעבד. חשוב לי שיהיה את כל היציאות החדשות בלוח(USB3,SATA3 וכ"ו). תודה לכל העוזרים .
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים את ההבדלים אתה יכול למצוא במפרטי הלוחות.הכיתוב Gen3 משמעותו שאפיק (או אפיקי) ה-PCIex16 הם מתקן 3.0. לא ממש קריטי אם אתה שואל אותי.וכפי שכבר כתבתי:לוח משתלם הרבה יותר לאור הדרישות שלך יהיה ASRock Z68 Extreme 3 Gen3.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.