עבור לתוכן

עקיבה בעייתית של עכבר אל-חוטי (G700)

Featured Replies

פורסם

היי,

מסתבר שבדרך למעבר למערכת אלחוטית חבויים להם אתגרים ומכשולים רבים. הפעם בעיות עקיבה עם ה-G700.

לפני מספר דק' קיבלתי את העכבר, התקנתי/עדכנתי את כל התוכנות הדרושות, אך הוא מסרב בתוקף לספק את הביצועים המרשימים בהם לוג'יטק כל כך מתגאים. העיקבה שלו קטועה ובעייתית במצב אל חוטי (כרגע הוא נטען עם כבל USB) גם בהגדרות המקסימליות.

(האם יכול להיות שזה בגלל הטעינה/בטריה כמעט ריקה?)

הרסיבר מחובר למחשב בנמצא במרחק של כמטר או פחות מהעכבר כאשר השולחן הוא שולחן עץ (לא מתכת). לידו מותקן הרסיבר של המקלדת ומעליו האנטנה של האינטרנט האלחוטי.

מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

בתודה מראש!

**עריכה: העכבר מראה סימנים של בעיות עקיבה גם במצב חוטי. יכול להיות שזה המשטח (רייזר SPHEX)?

*אך במצב חוטי זה בקושי מורגש בניגוד לאל-חוטי. (במצב חוטי זה שואף לאפס, מאוד נדיר ובקושי מורגש אם בכלל - יש מצב שסתם הזיתי, אך בכל מקרה הוא עוקב הרבה יותר טוב משום מה ישירות על השולחן במצב אל-חוטי מאשר על המשטח)

כי משום מה על השולחן העקיבה בסדר גמור גם במצב אל-חוטי.

אני לא מבין איך משטח שמתיימר להיות מיועד לזה בדיוק נכשל באותה הנקודה. אבסורד!

האם יש לכם המלצה לפאד שיילך טוב עם העכבר הספציפי הזה?

*זה קורה לאחר שהוא לא בשימוש זמן מה. ואם אני עושה ריסט זה מסתדר. אבל מן הסתם לא הגיוני שאני כל הזמן אדליק ואכבה את העכבר.

אשמח לעצות.

פורסם

Steelseries 4HD או 9HD, ה-G700 עובד מצויין איתם.

אני עם Steelseries SX וממש מרוצה ממנו אבל הוא יקר.

פורסם
  • מחבר

אבל אני רואה שאת משתמשת בMAMBA.

במקור רציתי לרכוש את ה-9HD, אך לא היה להם אותו בKSP באותו רגע :\. חוץ מזה, למה כשהוא מחובר חוטית המצב יותר טוב?

הוא לא אמור לספק את אותם הביצועים בשני המצבים? גם לא מצאתי ברשת על מישהו שדיווח על בעיות ספציפיץ עם הקומבינציה הזאת.

טוב, כנראה שאני אאלץ לרכוש פאד חדש...

או אולי עדיף לא לרכוש בכלל? על השולחן הוא עובד מושלם. כלומר אני זקוק לפאד עם גימור אחיד וחלק ככל הניתן.

פורסם

יש לי גם את ה-G700, מדי פעם אני מחליפה ביניהם.

כל המשטחים שהמלצתי לך עליהם מצויינים.

גם אני בזמנו רציתי את ה-9HD ולא השגתי אותו וגם ל-KSP לא היה במלאי.

אז בסוף קניתי את ה-SX והוא מעולה, פשוט הוא יותר יקר.

אגב הייתה לי את אותה הבעיה שה-G700 עבד טוב בחוטי וקרטע באלחוטי עם משטח של Func Archetype 1030.

כשהחלפתי משטח, הבעיה נעלמה.

יכול להיות שהמשטח הספציפי שלי של Func היה שחוק וזה גרם לבעיה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה דפקט במוצר עצמו?

פורסם

לא יודעת, אולי.

בכל המשטחים האחרים זה עבד לי פרפקט גם בחוטי וגם באלחוטי.

וגם מה שמוזר זה שעל אותו משטח של Func זה עבד תקין בחוטי אך לא באלחוטי.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שמטריד אותי, הפערים הכ"כ גדולים בביצועים בין חוטי לאל-חוטי. הם מתיימרים לספק ביצועים שמשתווים לעכברים החוטיים הכי טובים בשוק במצב אל-חוטי, והם פשוט לא עומדים בהבטחות...פשוט יומרנות.

פורסם

בזמנו כשזה קרה, יצרתי קשר עם התמיכה של לוג'יטק בחו"ל והם אמרו שזה לא תקין ושאפנה לחנות שיחליפו את העכבר.

אולי שווה לנסות לפנות לחנות באמת.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שזה נרכש דרך איביי...

מעבר לכך הבעיות עקיבה לא עקביות. כלמור הוא פועל מצויין ואחת לכמה זמן פשוט נמאס לא לעקוב כמו שצריך והוא נתקע לכמה עשריות השנייה.

נראה לי שאני אעדיף להחליף משטח מאשר לשלוח אותו חזרה ולחכות עוד איזה חודש+ עד שאני אקבל אחד חדש.

פורסם
  • מחבר

העקיבה שלו בעייתית על כל משטח. פשוט עכבר דפוק!

נראה לי שאני אאלץ להחליף אותו....

עדכון: מסתבר שאני הדפוק. חיברתי את הרסיבר בUSB אחר ובנתיים זה עובד בסדר גמור.

עריכה 2: העיצוב של העכבר לא כ"כ חכם. הצורה מאוד נוחה, אבל העיינית ממוקמת מקדימה וגם מרכז הכובד, ככה שהעיינית פחות או יותר מהווה את הציר שהוא גם רחוק ממפרק כף היד. הייתי מצפה מה לחשוב על זה.

זה יכול אולי לתת דיוק גבוה יותר בתנועות קטנות, אך זה הרבה יותר מעייף לשימוש. המשקל היה צריך להיות מפוזר בצורה יותר אחידה לדעתי.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני מקפיץ את הנושא אני יודע שהוא מלפני המון זמן אבל סוף סוף מצאתי דיון עם בעייה ספציפית כמו שלי.

העכבר הזה G700 עבד מצויין בשבועיים הראשונים, אבל בימים האחרונים הוא מקרטע בטירוף במצב אלחוטי. במצב חוטי עובד מצויין אין שום קירטועים.

לפני שאני מגיע לממש אחריות בחנות, אני רוצה לדעת אולי יש איזה תיקון אולי אני חיברתי משהו לא בסדר, בסה"כ ניסיתי כבר 3 כניסות שונות של USB. ניסיתי להסיר את הSETPOINT ולעבוד ללא התוכנה אבל עדיין אותה הבעייה נשארת.

יש למישהו מכם פיתרון לבעייה ?

תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים