פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים פותח הדיון, אני (מניח שכבר הבנת) בהתלבטות דומה לשלך.בסריקה נוספת של מקלדות מוארות שנמכרות ב KSP גיליתי 2 מקלדות של TT:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13661http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13378לא תיחקרתי את KSP כמו על הX4/X6 אבל די כתוב בבירור שיש עברית.. (אתחקר בהמשך)מה דעתכם על המקלדות האלו? שוות יותר / פחות יחסית לX4/X6?הבאנדל של TT די נחמד.. יש שם כמה מקשים נוספים, אריזה ששומרת על המקלדת ומאוורר(WTF?) שייבש את הידיים במחירים דומים לאלו של הX4/X6.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים לא הבנתי בדיוק את סעיף 5... איזה פי'צר נהרס בדיוק בX4 ? מה הבעיה עם החריטה ?מה שתואר עד כה..המקלדת מוארת, אך במקום חריטה שקופה בעברית שמאפשרת מעבר אור, נעשתה "חריטה" פשוטה של הדבקת אותיות (הכוונה לא למדבקות שקונים ומדביקים ידנית אלא להדבקה מקצועית כמו בהרבה מקלדות).
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר אני הייתי ב KSP ושאלתי את המוכר אם יש תאורה בעברית, שאלתי בצורה ברורה מאוד והוא התקשר לספק ולברר הספק ענה בשלילה ושהאוטיות בעברית מודפסות הלכתי כבר ל TMS והם אמרו לי והראו לי שאצלהם אין חריטה המוכר אמר לי שמיציידו לזכות אותי על המקלדת ושאני הילך לבדוק ב KSP אבל בשניהם אין מה שיש לכם ה X6 המואר בעברית זה דגמים מוקדמים יותר שכנראה עשו בהם בשכל עכשיו כבר אין ... לצערי מה שמעניין אותי זה ksn1981 איפה אפשר לעשות חריטה וכמה זה עולה ?Zinger777אני לא יודע לגבי TT .... אני חושש שהמקלדות שלהם כמו שאר המוצרים שלהם . . . לא "הכי הכי " אמינים
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים לקחתי מבאג את הX4 במבצע 1+1 והכפתורים שקופים החריטה נראית בדיוק כמו האנגלית, רק שהאור לא מגיע לכל האות העברית כי האור מאיר על מרכז הכפתור איפה שהאות האנגלית נמצאת.צלם את הז' שלך ונוכל להשוותלתמונה שאני צילמתי בX6 מאמצע הדיון
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים תודה על המידע.ירדתי מהX4 בגלל שאין לו תאורה של "מסילות המקשים" כמו בX6.אחרי שדיברתי עם באג קצת בטלפון אחד הנציגים (התקשרתי לכמה סניפים) אמר שללייקוסה של רייזר יש עברית.די מפתיע.. אבל עדיין יקר.כנראה שאלך לקנות 2 מקלדות X6 בKSP מחר.אחזור עם עדכונים.צלם את הז' שלך ונוכל להשוותאני חושב שאוותר על ההצעה, תודה בכל מקרה (;
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר אז בבאג יש חריטה על ה X4 ? שווה להחזיר את ה X4 שלי ל TMS וללכת לבאג ??ה X4 בבאג עולה יותר יקר מה X6 ב TMS
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים KSP בפייסבוק אמרו שהתאורה חודרת.אחי קנה היום 2 X6 והתאורה חדרה רק באנגלית.כתבתי להם על הוול בפייסבוק לפשר העניין.בראשון אני אלך אליהם להחזיר להם את 2 המקלדות.
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר מישהוא יודע איפה אפשר לעשות את החרטיה הזאת ?? זה נראה לי כבר עדיף על ללחת ולחפש בכול המדינה מקלדת מה גם שלפי מה שאני רואה הם לא יודעים בעצמם אם העברית מואר או לא
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים חריטה כזאת עולה כ-150 ש"ח. יש מקום באזור, אני רציתי לעשות דבר כזה על הלפטופ שלי (בעל תאורה אחורית במקלדת).בסוף לא עשיתי ואני שמח שכך. יש לי רק אנגלית במחשב ובזכות זה אני מקליד עיוורת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.