עבור לתוכן

המלצה לרמקולים למחשב למוזיקה בעיקר עד 1000

Featured Replies

פורסם

שלום.

הרמקולים הישנים שלי לוג'יטק X220 הלכו לפח אתמול אחרי ששירתו אותי מעל ל 8 שנים חחועכשיו יש צורך בחדשים..

את האמת שהייתי סגור על הארמן קרדן סאונדסטיק 3 שמהיום שיצא סאונדסטיק אחד אני מפנטז לי עליהם ובמיוחד שיש לי חברים שטסים עוד כמה ימים לחול אז המחיר בדיוטי ממש משתלם..

אבל אחרי כל מה שקראתי בפורום כאן אני ממש מבולבל..למרות שכל העולם ממש מעריך את הרמקולים האלה אתם דיי נגדם.. אז אני בנאדם שאוהב לשמוע עוד הצעות ואז להחליט בעצמו ולא ללכת ראש בקיר ואחרי זה להתבאס..

בקיצור החדר שלי הוא דיי קטן(אני אמדוד אותו ואגיד לכם את מידותיו,אני מניח 250X270 בערך אולי טיפה יותר גדול)

אני צריך רמקולים למשחקי מחשב אבל בעיקר למוזיקה..והחל ממוזיקה קלאסית ועד למטאל ובלוז וגאז וממש מה שבא לי באותו יום חח.

ואני אשמח לעזרה בנושא כי ממש אין לי קצה של חוט..

ודרך אגב אני ממש לא רוצה לחרוג מהתקציב אבל אם זה ממש בקטנה אז תגידו לי ואני אשקול את זה...

את האמת שבן דוד שלי קנה סט רמקולים של מורל ב20K שהייתי ממש שמח אליהם אבל זה חורג מהסכום שלי קצת חח.

פורסם

קראת את מדור ביקורות האודיו של האתר?

קיימות סקירות מעולות על מערכות רלוונטיות עבורך.

פורסם

Microlab 6c/7c!!

תקרא את הסקירות, יש לי את שניהם. באמת שלדעתי הרמקולים הכי טובים ובמחירים האלו!

פורסם
  • מחבר

קראת את מדור ביקורות האודיו של האתר?

קיימות סקירות מעולות על מערכות רלוונטיות עבורך.

היה מאוד עוזר אם היית ממליץ לי על איזה מאמר לקרוא.. אם אני אומר לך שקראתי כל מ יני דברים בפורום צא מנקודת הנחה שגם קראתי את ההמלצות וגם אם לא קראתי זה מאוד לא עוזר סתם להגיד למישהו חפש המלצה..זה כמו שתגיד לי חפש ביקורות בגוגל אתה בטוח תמצא הרבה..

בכל מקרה הסולו 6-7 אולי אני אלך לשמוע אותם,את האמת היא שהגודל שלהם טיפה מאוד מרתיע אותי כי כמו שציינתי החדר שלי פיצי ולא בא לי לתקוע שתי מפלצות בכל צד(56 סמ לגובה זה קצת מוגזם זה כבר גובל במערכת קולנוע ביתית) אבל אם הסאונד יקנה אותי אז יכול להיות שאני אתפתה..

ותגידו ראיתי כל מיני המלצות על לוג'יטק Z5500 איך הוא? ויש לי אפשרות לקנות בדיוטי אז זה פותח עוד אפשרויות..ראיתי אפילו "מקרן קול" של פיליפס ב200 דולר...

פורסם

החדר שלך קטן ולרוב הסגנונות שציינת צריך מידריינג' טוב, זה אומר תתרחק מהסולו6/7, ממה שאני שמעתי.

הייתי הולך על האודיואניג'ן 2, הם קצת מעבר אבל הוא נותן הנחת מזומן לא רעה .

פורסם

היה מאוד עוזר אם היית ממליץ לי על איזה מאמר לקרוא.. אם אני אומר לך שקראתי כל מ יני דברים בפורום צא מנקודת הנחה שגם קראתי את ההמלצות וגם אם לא קראתי זה מאוד לא עוזר סתם להגיד למישהו חפש המלצה..זה כמו שתגיד לי חפש ביקורות בגוגל אתה בטוח תמצא הרבה..

חשבת על זה שיש כאן אנשים שגולשים מהטלפון הנייד וזה קצת סרט לקשר משם לינקים?

כולה הפניתי אותך לביקורות אודיו באתר, לא כזה מסובך.

ואחרי ביקורות של אנטולי לא צריך לקרוא יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים