עבור לתוכן

פרמוט מחשב דרך כרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

שלום 1!

שמעתי שאפשר לפרמט את המחשב דרך כרטיס הרשת , מישהו מכיר מדריך בנושא

?

פורסם

בשביל מה אתה צריך את זה?

זה פיצ׳ר שנועד בעיקר לסביבות Enterprise ששם אין זמן לקום מהכיסא בשביל לפרמט מחשב, אלה משתמשים בשירותים כמו WDS, SCCM, Ghost server וכו׳

פורסם

עושים את זה בחוות שרתים ובמערכי מחשב גדולים, אני לא חושב שאתה צריך את זה.

פורסם

מאיפה אתם יודעים מה הוא צריך הוא שאל שאלה. אם אתם יודעים איך לעשות את זה, מה מפריעה לכם לענות לו.

פורסם
  • מחבר

יוצא לפרמט לא מעט מחשבים וחבר שלי סיפר לי שיש כזאת אפשרות והיא יותר מהירה מפרמוט רגיל

פורסם

זה יהיה מהיר יותר רק אם אתה חוסך שעה נסיעה.

פורסם
  • מחבר

מה ??

פורסם

יוצא לפרמט לא מעט מחשבים וחבר שלי סיפר לי שיש כזאת אפשרות והיא יותר מהירה מפרמוט רגיל

אם יוצא לך לפרמט לא מעט מחשבים, אני מניח שאתה מתמצא במושג DATA RATE TRANSFER או בעברית מהירות ההעברת נתונים.

http://tinyurl.com/cd4zr2k

לאחר שראית את הנתונים - כדאי לפרמט דרך כרטיס הרשת ?

פורסם

וגם בגלל שיצא לך לפרמט לא מעט מחשבים אני מעניין שנתקלת באפשרות לבצע boot מהכרטיס הרשת.... (PXE)

פורסם

שלום,

למרות שאני כנראה סתם מסבך אותך - ישנה אפשרות נוספת לפריסת מכונות - הכוונה היא להטמיע במכונות דרך MULTICAST אימאג' של מערכת ההפעלה.

זה יותר מכוון למעבדות או לארגונים שפורסים עשרות (או מאות) מחשבים ביום.

אני בכל מקרה לא ממליץ על זה אם מספר התחנות שיש לך להתקין - קטן.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

ישנם מספר דרכים למה שביקשת.

1. ב-Server או מחשבים חשובים במיוחד ישנה אפשרות להתקין כרטיס רשת מיוחד שמאפשר לך צפיה מרחוק ושליטה במחשב וע"י כך אתה חוסך זמן נסיעה ו/או הליכה למקום השרת.

2. ניתן לפרמט ע"י Remote Control של מחשב מרוחק במערכת הפעלת Windows ולאחר מכן לגשת לדיסק קשיח רצוי ולפרמט (חשוב שיהיה לך הרשאה מתאימה לכך - admin)

3. ניתן לשפוך image ע"י GHOST וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים