עבור לתוכן

איזו גירסא של Windows 7 64bit עדיפה למשחקים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לפני קניית מחשב חדש למשחקים ואני תוהה איזו גירסא של Windows 7 עלי לקנות על מנת לאפשר תאימות מירבית למשחקים חדשים וישנים.

ההבדל העיקרי מבחינתי בין Home ל-Pro הוא ה-XP Mode אשר יכול לדמות מכונת XP שעל פניו נשמע לי כמו סביבה מושלמת למשחקים שלא תואמים Windows 7.

כרגע אני מדבר על משחקים כמו Doom 3 ו-Half Life 2 אבל השאיפה שלי היא להתקין מערכת הפעלה שתיהיה תואמת לכמה שיותר משחקים.

מדובר במחשב i5 עם 8gb ram.

האם ה-XP Mode יודע להשתמש במאיץ גרפי ייעודי (לא מה שמגיע על המעבד)?

פורסם

זה לא קשור. המשחקים ירוצו בכל הגירסאות אותו דבר. יש תצוגת תאימות שמתאימה את המערכת למשחק ומדמה מצב של מערכת הפעלה ישנה יותר. ה-XP MODE לא קשור לזה בכלל. בכל אופן בשביל לנצל את כל הזיכרון אתה צריך מערכת 64bit. אם השימושים שלך הם רק גיימינג, אז אתה לא צריך יותר מה-Home Premium, שלצרכים בסיסיים היא מספקת בלי תלונות.

פורסם

מהנסיון שלי, משחקים ישנים בעיקר עלולים לא להתמך ולא לעלות על WIN7 בגירסאת 64BIT. על גירסא של 32BIT הסיכוי שהם יעלו גבוה יותר.

לגבי המשחקים הספציפיים האלה, ע"פ מייקרוסופט לא צריכה להיות שום בעיה.

http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/Search.aspx?l=en-us&type=Software&s=DOOM%203

עד כמה ישנים המשחקים שאתה רוצה להריץ?

פורסם
  • מחבר

אין לי רשימה סדורה אבל תכננתי על משחקים שפספסתי מאמצע שנות ה-2000. כמו HL2 ו-Doom 3 :)

פורסם

Doom 3 עובד, בדוק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

Home Premium it is!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים