פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים שלום רב ברשותי מערכת חדשה עם MUGEN 3וגם מאוורר SYTCHE GT 3450שניהם במארז COOLERMASTER CM2 BASICעכשיו שאלתי היא לפני שאני מרכיב האם כדאי להחליף את המאורר המקורי שמגיע עם המוגן לGT?ובנוסף איפה כדאי למקם מאוורר שלישי במארז ,יש לי אחד מקדימה אחד מאחורה .
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים המאורר שמגיע עם המוגן הוא מאורר מהאיכותיים שיש.אם אני לא טועה למה שאתה מביא אין שליטה על המהירות, אז הוא סתם יהיה רועש גם. אין טעם כל כך. לטעמי כדאי שוציא אוויר מלמעלה.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים לא יודע איך האוזן שלך מבחינת רעש..אבל אתה לא רוצה מאוורר 3000+RPM על הקירור של המעבד..תתקין הכל כמ שהוא בסטוק..מה שכן ההחלטה שלך לרכישת מאוורר לא ממש מובנת לי..שכן רכשת מאוורר בעל ביצועים מעולים..אבל אין לך בו צורך ממשי..עוד מאוורר במארז יהיה מיותר..אם כבר להחליף את הGT באחד מהמאווררים במארז..או ובמידה וביצעת OC והטמפ' עם הMUGEN לא מספקות..להתקין את הGT עליו..וגם שם זה יהיה מוגבל...אבל שוב איאפשר לנחש..תצטרך לבדוק את זה באופן פרטני לכל מקרה..
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים מחבר הבנתי...אז אולי ...להתקין את הGT במקום המאוורר האחורי...ולמעלה לשים את הסטוק ,על שאיבת אוויר מהמארז עצמו החוצה?
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים מחבר פירקתי את המאורר סטוק האחורי בקולר מסטרורציתי להרכיב שם את ה gtאבל הברגים פשוט מסרבים להכנס !
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים מחבר ועוד שאלה קטנה ...להרכיב את הקולר מסטר למעלה שימשוך אויר ?ועוד אחת מה ההבדל בין הסוקטים בלוח אם של שאסי פן ? לפאואר פן ?
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים מחבר בקיצור לא יצא מזה שום דבר טוב ....המאוורר של SYTCHE יש לו רעש של שואב אבק.....אז אני מסיר אותו...ואקנה מאוורר קטן רגיל של CMמה ההבדל בין מאוורר PWM ?למאורר רגיל ?הרי גם מאוורר רגיל מתחבר ללוח אם וניתן לשלוט בו
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים כמו שכבר ציינתי 3000+ RPM זה המון..אתה לא צריך לרכוש מאוורר של CM..מאוורר מדגם GT רק עם RPM נורמלי של 1500 ומטה יהיה טוב..וחיפוש יענה לך על השאלה של הPWM..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.