עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייד לסטודנט בין 3K-5K...

Featured Replies

פורסם

הייתי באופיס דיפו ובבאג, באופיס דיפו המליצו לי על HP מסדרת PROBOOK שיש לו 2 דגמים, אחד עולה 3700 והשני 5000,

המשקל של המחשב הכי חשוב לי ואני לא רוצה שהוא יעלה על 2 קילו, לכן חשבתי על מחשב עם מסך 13.3.

השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל הייתי רוצה שהמחשב יוכל להריץ גם משחקים קלים וסרטים לפחות ב 720P...

בבאג שהייתי המליצו לי על מחשב אחד של דל ואחד אחר של טושיבה ששוקל ממש מעט אבל המפרט שלו ממש ישן...

רציתי לשאול באופן כללי איזה מהחברות מומלצות? אני יודע ש- HP היו על הפנים לפני כמה שנים במחשבים ניידים,

איך הם עכשיו?

על איזה דגם אתם ממליצים באופן כללי מכל חברה בתקציב כזה?

פורסם

אכן הטושיבה מעל התקציב ויש את הדגם הקודם R700 עם מעבד יותר ישן (אבל שוקל 1.6 ועם כונן DVD) , אז אתה נשאר עם הדל והאסוס בגדול.

בקשר לHP, הוא יותר כבד, 2-2.1KG, ותקבל פחות זמן סוללה מבדל, הוא עולה 3.5K+, אבל מגיע עם כונן קשיח למקרה שזה חשוב לך. בנוסף איך שהבנתי היבואן של HP לא משהו משהו בנושא אחריות ותיקונים

פורסם

היי, אני גם סטודנטית רכשתי עבורי מחשב לפני שבועיים של ASUS, ששוקל סך הכל 1.9 קילו, הוא קל משקל ומאוד נוח.

U30SD, עם מעבד I5 ו4 ג'יגה זיכרון ודיסק קשיח גדול 640 ג'יגה. אני מעצבת גראפית (לומדת) אז הייתי צריכה גם כרטיס מסך אז יש בו גם את הכרטיס מסך של NVIDIA GT520 1GB, שטפו טפו טפו הכל עובד כמו שצריך, כל התוכנות הגראפיות שלי עובדות מעולה ובכללי המחשב טס

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות אני כנראה אלך על הדל או האסוס, לא החלטתי ננסה לראות אותם במציאות אולי זה יעזור...

ולגבי ה-HP המוכר שם אמר לי שהדגם שם הוא מהשבועות האחרונים והוא שוקל 1.8 ועולה כמעט 5000, זה הסדרה העסקית שלהם, אבל באופיס דיפו יש נציג של HP וזה כל כך שקוף שגם כל המוכרים האחרים,מנסים לדחוף לך בכל מקרה HP כנראה הבונוס שלהם

שמן על המחשבים האלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים