עבור לתוכן

מבקש המלצה לכרטיס מסך פשוט ביותר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך פשוט ביותר שיעשה את העבודה.

מדובר במחשב משרדי - אינטרנט ויישומי אופיס בלבד.

לוח אם : gigabyte p31ds3l

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2615&dl=1#sp

רצוי שתהיה יציאת DVI.

מסך שיתחבר אליו: viewsonic vx922

נ.ב

אני בכוונה לא נותן תקציב כיוון שמן הסתם אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר שיעשה את העבודה ונחשב קצת לאמין.

תודה רבה רבה על העזרה

פורסם

Geforce G210 הכי זול שתמצא יעשה את העבודה או לחלופין HD5450 של AMD במידה ואין

פורסם
  • מחבר

Geforce G210 הכי זול שתמצא יעשה את העבודה או לחלופין HD5450 של AMD במידה ואין

תודה על העזרה.

האם HD5450 טוב יותר מ ATI RADEON HD 4850 ?

כי לי היום יש את הכרטיס הזה (Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe) וחשבתי אולי לעשות איזה switch , אולי בעצם אתן את הכרטיס מסך שלי ובמקום אחליף לכרטיס קצת יותר טוב , לא צריך משהו פצצה , העיקר שיוציא FULL HD ושתהיה יציאת HDMI .

פורסם

HD4850 חזק באופן משמעותי מהכרטיסים שציינתי, הוא כרטיס גיימינג.

פורסם
  • מחבר

HD4850 חזק באופן משמעותי מהכרטיסים שציינתי, הוא כרטיס גיימינג.

הבנתי ,

אתה יכול בבקשה להמליץ לי גם על כרטיס גיימינג קצת יותר מתקדם ממה שיש לי היום? אני רוצה לראות על איזה סדר גודל של מחיר מדובר פחות או יותר , אם מדובר בעוד 200-300 מכרטיס פשוט אז יכול להיות שאקנה לי כרטיס חדש.

אני לאחרונה לא משחק במשחקים אבל אני בהחלט מתכוון לשחק ב GTA5 כשיצא :)

אז כאמור , הכי חשוב שיוציא FULL HD ביציאת HDMI .

תודה רבה על העזרה ומצטער שאני קופץ מכרטיס לכרטיס , אני פשוט רוצה לעבור על כל האופציות.

פורסם

עד שיצא GTA5 אלוהים גדול וכרטיסים חדשים.

עדיף לך להמתין לקראת יציאת המשחק ולקנות אז כרטיס מסדרה חדשה שככל הנראה תצא כבר עד יציאת המשחק.

אם אין עוד משחקים שאתה משחק או שעם ה4850 הם המשחקים שכן עבדו טוב, תחסוך את הכסף לשדרוג עתידי.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא משדרג רכיבים ספציפיים במחשב לעולם,

אני פעם בשנתיים - 3 קונה מחשב חדש וחזק , לכן מכיוון שאני לא חושב על להחליף מחשב בזמן הקרוב (בעיקר כי הפסקתי לשחק משחקים) ומכיוון שאני חייב להחליף כרטיס מסך במחשב המשרדי (הכרטיס הנוכחי כנראה נדפק) אז זה או שאני קונה את אחד הכרטיסים שהמלצת לי עליהם (הפשוטים) ולא קונה לי כרטיס מסך יותר טוב או שאני מעביר את הכרטיס שלי וקונה לי כרטיס יותר טוב.

חחחח קצת סיבכתי..

בכל מקרה , אשמח אם בכל זאת תוכל להמליץ לי על כרטיס מסך לגיימינג שהוא יותר טוב מהכרטיס הנוכחי שלי בוא נגיד , בתקציב של 500-600 ש"ח אני יכול להשיג איזשהו כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי היום (כמובן ש FULL HD זה חובה) ?

תודה

פורסם
  • מחבר

רזולוצית המסך (מסך בן יום) 1920X1200

ספק : Seasonic 550Watt, Active PFC, 80PLUS Bronze

מעבד : Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache (כמובן שזה לא מסדרת הsandy bridge )

עריכה :

למה שלא אקנה את זה למשל בפחות כסף ויותר זכרון?

http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=S6771GD5HD&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=97&aff=Zap〈=he

או את זה , אותו כרטיס במחיר משמעותית יותר זול?

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-6770-512mb-gddr5-p-12076?language=he

פורסם

ה6850 יותר טוב משניהם ... לדעתי זאת הבחירה הכי נכונה שאתה יכול לעשות ...

אם אתה רוצה לשחק בGTA עדיף שתחכה שהמשחק יצא ואז המחירים ישתנו ותקבל באותו כסף תמורה טובה יותר ...

אם זה בישביל לשחק כרגע במשחקים עדיף שתיקח 6850 ...

פורסם
  • מחבר

ה 6850 לדעתי כבר יקר מדיי , אני לא רוצה להגזים.

עוד משהו שכנראה לא חשבתי עליו , האם הספק במחשב המשרדי יוכל לעבוד עם כרטיס המסך שאני רוצה להעביר אליו...

פורסם

אם אתה מתכוון שהסיסוניק יוכל לעבוד עם ה6850 אז כן.

המחיר הזה (675 ש''ח) מעולה לכרטיס הזה, אתה לא תצטער.

אבל אם זה יקר מידי בשבילך לך על ה6770. גם הוא כרטיס לא רע, למרות שברזולוציה שלך הוא יתקשה יותר להריץ משחקים על הגדרות גבוהות.

כדאי לך גם לקחת את הגרסא עם ה 1GB, כי יותר זיכרון עוזר ברזולוציות גבוהות.

אופציה אחרת היא שוב, לחכות. שיהיה לך את הכסף אתה תוכל גם לקנות כרטיס מהסדרה החדשה ואולי אפילו כרטיס יותר חזק.

שוב אתה לא רשמת בדיוק אם כרגע אתה משחק או שאתה פשוט רוצה שדרוג לעתיד. המחשב שלך כרגע הוא טוב ולא תהיה לך בעיה לשים כרטיסים חזקים גם מ6850. אם אתה יכול למשוך עוד קצת עם ה4850 לדעתי זה ישתלם לך בסוף כשתוכל לקנות כרטיס חזק שיחזיק לך לתקופה בערך כמו ה4850 שמחזיק עד עכשיו ואולי אפילו יותר.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון שהסיסוניק יוכל לעבוד עם ה6850 אז כן.

המחיר הזה (675 ש''ח) מעולה לכרטיס הזה, אתה לא תצטער.

אבל אם זה יקר מידי בשבילך לך על ה6770. גם הוא כרטיס לא רע, למרות שברזולוציה שלך הוא יתקשה יותר להריץ משחקים על הגדרות גבוהות.

כדאי לך גם לקחת את הגרסא עם ה 1GB, כי יותר זיכרון עוזר ברזולוציות גבוהות.

אופציה אחרת היא שוב, לחכות. שיהיה לך את הכסף אתה תוכל גם לקנות כרטיס מהסדרה החדשה ואולי אפילו כרטיס יותר חזק.

שוב אתה לא רשמת בדיוק אם כרגע אתה משחק או שאתה פשוט רוצה שדרוג לעתיד. המחשב שלך כרגע הוא טוב ולא תהיה לך בעיה לשים כרטיסים חזקים גם מ6850. אם אתה יכול למשוך עוד קצת עם ה4850 לדעתי זה ישתלם לך בסוף כשתוכל לקנות כרטיס חזק שיחזיק לך לתקופה בערך כמו ה4850 שמחזיק עד עכשיו ואולי אפילו יותר.

זה בעייתי לי כי אני חייב כרגע לקנות כרטיס מסך , הכרטיס מסך במחשב במשרד הלך.

מה שאני מפחד ממנו זה שה 4850 לא יוכל לעבוד עם הספק במחשב המשרדי , מה ההספק המינימלי בשביל שיעבוד (ואני מדבר על אינטרנט ואופיס בלבד , לא משהו שיאמץ אותו יותר מדיי)?

כמו כן , האם אתה חושב שאוכל למכור את ה4850 ביד 2? אם כן כמה פחות או יותר אתה חושב שכדאי לי לבקש? (ראיתי שחדש עולה 606 ש"ח)

פורסם

כמו כן , האם אתה חושב שאוכל למכור את ה4850 ביד 2? אם כן כמה פחות או יותר אתה חושב שכדאי לי לבקש? (ראיתי שחדש עולה 606 ש"ח)

אז בו אני יחדש לך עוד משהו, 6850 חדש עולה 675 ש"ח תשווה בין הביצועים ותבין לבד בכמה בערך למכור אותו.

פורסם

זה בעייתי לי כי אני חייב כרגע לקנות כרטיס מסך , הכרטיס מסך במחשב במשרד הלך.

מה שאני מפחד ממנו זה שה 4850 לא יוכל לעבוד עם הספק במחשב המשרדי , מה ההספק המינימלי בשביל שיעבוד (ואני מדבר על אינטרנט ואופיס בלבד , לא משהו שיאמץ אותו יותר מדיי)?

דוגמא למישהו שמוכר כרטיס מסך כמו שלך בTradeZone

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/21109/cat/8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים