עבור לתוכן

הצבת לחצנים על פנל ממתכת ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש דרך לחבר לחצן לפנל מתכתי (שהוא המארז של המעגל החשמלי).

הפנל מאלומיניום והעובי שלו הוא כ1 מ"מ.

חשבתי להשתמש בTactile switch פשוט (עם ידית טיפה גבוהה) שיולחם ללוח והלוח יחובר קרוב לפנל כך שהכפתור יצא קצת החוצה.

כעת אני צריך למצוא חנות בישראל שהיא ספק מורשה של משרד הבטחון ויש לך מכסה/"כובעון" ללחצנים.

משהו בסגנון הזה.

מישהו מכיר חנות שמוכרת מכסה שכזה ? או אולי לחצן שמתאים להצבה על פנל ?

או שאולי יש דרך לייצר תחליף שיראה סביר ?

פורסם

בחיל האוויר משתמשים בלחצנים שיש להם הברגה בשני הצדדים ככה שאתה יכול לקבע אותם וזה מחזיק מצויין.

תחפש mount button באייבי ותמצא דוגמאות כמו זה:

http://www.ebay.com/itm/Yellow-Cap-Panel-Mount-Push-Button-Switch-w-Locking-Nut-/390354889350?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ae2f6ea86

פורסם
  • מחבר

איך ההרגשה כשלוחצים על לחצן כזה ?

אני רוצה להשתמש בהם כדי לנווט בתפריט לכן הם צריכים להיות קלים ללחיצה ורצוי שיהיה להם גם הרגשה "קליקית" (Tactile).

אני מנסה לחפש לחצן דומה באריהב אבל המסד נתונים שלהם על הפנים.

הכי אידיאלי יהיה משהו כזה:

R4952135-25.jpg

פורסם

זה כבר תלוי בלחצן שאתה קונה...

אם זה לניווט אז כדאי שתקנה משהו יעודי, תתחיל לחפש באינטרנט בפרוייקטים דומים.

אתה גם יכול לקנות לחצן 4 כיוונים (מעין גויסטיק כזה) זה גם נראה נח.

פורסם

תיצור לחצנים מכל לוח פלסטיק ישר ודק (תחתוך קווים ותשאיר פינות מחוברות כדיי שהלחצנים יהיו ניתנים ללחיצה אבל לא מנותקים)

מאחוריהם תשים לחצנים רגילים (מפסק מרובע של 6mm אם לחצן שחור עגול)

פורסם
  • מחבר

משהו בסגנון של Membrane switch ?

היום חשבתי גם אולי לקנות שלט שכזה:

egpk1259048226828.jpg

לצבוע אותו בצבע של הפנל, לחתוך את הפנל בצורה שלו, ולהציב אותו בפנים. הממשק יהיה דווקה די פשוט, ניתן להסיר את הלד אינפרא אדום ולחבר במקומו חוט למיקרו בקר.

מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות שלט שכזה ?

[כמובן שבארץ וחנות שהיא ספק מורשה של משרד הבטחון]

פורסם

לא חשבתי אל האופציה הזאת אלא :

תיקח פלאטה מפלסטיק גמיש ודק. אני השתמשתי אם השיטה הזאת אם פלסטיק של תעלת חשמל מרובעת (10x20mm) כשהמארז עצמו היה בנוי מהתעלת חשמל (דק וארוך - light saber מפלורסצנט דק אם מפסק הפעלה. והשתמשתי אם התעלה גם בתור המקום לסוללות). אני חושב שלבינוי ביחידה שלך יש תעלת חשמל או משהוא דומה אם אותו סוג של פלסטיק

תחתוך בפלסטיק צורה כמו זאת :

[_] [_] [_]

[_] [_] [_]
,,,

כך שכל חלק כזה חתוך ממספיק צדדים כדיי שתוכל ללחוץ אותו פנימה (איפה שהוא לוחץ אל לחצן רגיל שמולחם במעגל), אבל נשאר מחובר אם צד אחד לפלסטיק וזה מחזיק אותו במקום

מעל זה תוכל להדפיס טפט כלשהוא (אם שמות ללחצנים וכו) וזה גם יאטום את החריץ החתוך אבל הטפט כנראה לא יחזיק הרבה זמן וייקרע בשלב כלשהוא (הלחצנים עצמם דיי עמידים תלוי בגודל שאתה עושה אותם - תעשה כך שצריך ללחוץ קצת כדיי להגיע למפסק - הלחצנים השחורים הקטנים כמו שמולחמים ללוח ב 4 חורים הם מעולים בשביל זה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים