עבור לתוכן

צריך בבקשה הכוונה בקניית נייד לגרפיקה ב 3000 שח

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב?- בעיקר לשימוש בתוכנה After effects ופוטושופ, בגדול מדובר בגרפיקה 2D אבל למי שמכיר את האפטר אפקטס יש לה מין יכולת תלת מימד אבל היא שונה בתכלית מתוכנות כמו מאיה ו- 3d max למינהם, אני לא יודע כמה ההבדל משמעותי מבחינת הדרישה לביצועים. מערכת ווינדוס 7 אולטימט 64 ביט.

אולי בעתיד יהיה גם לצורכי לימודים. אופציה שולית זה גם סרטים, אבל לא HD.

* גודל המסך?- המחשב צריך להיות נייד. לא מוכן להסתובב עם מחשב שעדיף שהיה נשאר בבית אחרת הייתי קונה מחשב רגיל. לפי מה שהבנתי מדובר בגודל סטנדרטי של סביבות 15".

* משקל רצוי?- כמו הסעיף הקודם, רצוי שיהיה קל יחסית למה שניתן לקבל ממחשב בגודל כזה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- רצוי שיהיה אפשר להשתמש בו בלי לחבר לחשמל, לפי מה שהבנתי 4 שעות זה בערך המקסימום תלוי בשימוש, רוב הזמן יהיה ליד חשמל אז הנתון הזה פחות קריטי. מה שכן עדיף שבשימוש מתון או מינימלי שייתן זמן סוללה ראוי. [כלומר שיכלול את הטכנולוגיות ההן להנמכת מהירות מעבד וכרטיס מסך וכו' לחיסכון בחשמל, זה כן חשוב].

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

ESATA, HDMI וכו)- רצוי שיהיה לפחות 3 USB, חיבור לאוזניות\ רמקולים זה בטח סטדרנט, וחוץ מזה מה שבא ברוך הבא, אין דרישה מיוחדת.

* בלוטות?- אופציה, לא קריטי. מה שכן חיבור wifi בתקן g, גם N זה אופציה אולי זה יעזור בעתיד.

* גודל מינימלי של

כונן קשיח ?- לדעתי יותר מ 500 לא צריך. הכי הכי מינימום זה 250.

* כונן CD/DVD? צורב?- צורב DVD* כונן Bluray? ממש לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לפי מה שהבנתי ההבדל בין הדגמים יותר משמעותי מההבדלים שבין חברות, אני מעוניין במחשב איכותי נוח ואמין, לא משנה מאיזו חברה. חשוב שהמחשב לא יהיה מאלה שהופכים לפלטת חימום של בשר אחרי שימוש שהוא קצת יותר מהממוצע.

-------------------------------

תקציב 3,000-3,500 ש"ח. אלא אם כן יש מחשב שהוא בול מה שאני צריך הכי אופטימלי והוא עולה נגיד 3,800 אז בסדר.

אני בגדול מעוניין בייעוץ על איזה רכיבים לחפש ובמה להתמקד, מאשר המלצה על דגמים מסויימים [למרות שגם זה יעזור].

בבקשה ממי שנותן דגם כלשהו שיסביר מה היתרונות שבו לעומת מה שאני צריך.

קראתי את הטיפים לרכישת מחשב נייד אבל מטבע הדברים הדרישות שלי מהמחשב יותר ספציפיות וקשה לי לסווג איפה הן עומדות

בגדול באיזה מעבד אני צריך להתמקד? i5 או 3? לפי מה שהבנתי ההבדל בין 5 ל 7 הוא לא כזה משמעותי שמצדיק את המחיר.

באיזה מהירות צריך להיות המעבד? הזיכרון? האם להתעקש על כונן קשיח 7,200 RPM או 5,400 יספיק? כל הפרטים הקטנים האלה.

וכמובן לרכיב המפתח כרטיס מסך- אני מחפש כרטיס שייתן מענה לשימוש הראשי כלומר עבודה חלקה עד כמה שאפשר בתוכנות האלה,

[על וינדוס 7], ומצד שני שלא יהיה יותר ממה שאני צריך כלומר יאכל סתם חשמל ויפלוט חום מיותר.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים