עבור לתוכן

מחשב איטי מאוד כאשר תוכנת UTTORENT פועלת

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי מתוחזק באופן אופטימאלי (אנטי וירוס, פיירוול, וכו'). הכל עובד מהר כפי שצריך.

אבל כאשר תוכנת ה - UTTORENT פןעלת (ולא משנה אם מורידה או מעלה או רק פתוחה ללא הורדה והעלאה) המחשב נעשה איטי להחריד, עד כדי כך שלא ניתן להוריד מייל באואטלוק ולא ניתן לגלוש באינטרנט.

מה יכולה להיות הבעיה. ואני מדגיש - יש NOD32 מעודכן ואין וירוסים.

תודה,

עמית

פורסם

תוכנות כאלה ואחרות לוקחות רוחב פס גדול לכן ההשפעה על מהירות הגלישה משמעותית

הפתרון למחוק את התוכנה ללכת לחנות כלשהי ולקנות מה שאתה צריך במקום להוריד דברים .

פורסם

זה אולי בגלל הגבלת הTCP CONNECTION ATTEMPS שיש בXP.

בהנחה שזאת הבעיה, אתה יכול להגדיר בUTORRENT מספר קטן יותר שלא יחנוק את המערכת (והורדות הטורנטים יסבלו), או שתפעיל פריצה שמורידה את החסימה (ואם תטעה בפריצה תסתבך עם מסכים כחולים), או שתתקין וינ7 ותגמור עם הסיפור הזה שנקרא XP.

פורסם
  • מחבר

זה אולי בגלל הגבלת הTCP CONNECTION ATTEMPS שיש בXP.

בהנחה שזאת הבעיה, אתה יכול להגדיר בUTORRENT מספר קטן יותר שלא יחנוק את המערכת (והורדות הטורנטים יסבלו), או שתפעיל פריצה שמורידה את החסימה (ואם תטעה בפריצה תסתבך עם מסכים כחולים), או שתתקין וינ7 ותגמור עם הסיפור הזה שנקרא XP.

מהירות הגלישה שלי היא 10MB בחבילה סטנדרטית. לאיזה מספר/מהירות להגביל את ה - TCP CONNECTION ATTEMPS?

ואני רוצה להדגיש שגם כשהתוכנה לא מורידה או מעלה קבצים היא משפיעה על מהירות המחשב. כאילו שמספיק שהיא פתוחה וכבר משפיעה לרעה על המהירות.

פורסם

נסה לבטל את האנטירירוס.

תראה אם יש גרסה חדשה יותר של UTORRENT.

נסה תוכנת הורדת טורנטים אחרת (TIXATI למשל).

פורסם

תבדוק בהגדרות התוכנה על כמה שמת את ה UPLOAD? אם אתה נותן לאנשים אחרים להוריד ממך במלוא רוחב הפס, אתה לא תוכל לעשות כלום באינטרנט. תגביל קצת את מהירות ההורדה, ז"א אם אתה מעלה על 100 Kb/s תגביל את זה ל 50 Kb/s.

פורסם

המחשב נעשה איטי להחריד, עד כדי כך שלא ניתן להוריד מייל באואטלוק ולא ניתן לגלוש באינטרנט.

עמית שלום,

מחשב מתחיל לעבוד לאט רק באינטרנט?

קיריל,

ברק מחשבים, אשקלון

פורסם
  • מחבר

עמית שלום,

מחשב מתחיל לעבוד לאט רק באינטרנט?

קיריל,

ברק מחשבים, אשקלון

כן. רק באינטרנט ובהורדת מיילים באאוטלוק. אלו התוכנות שאני משתמש בהם במחשב.

עמית

פורסם

כן. רק באינטרנט ובהורדת מיילים באאוטלוק. אלו התוכנות שאני משתמש בהם במחשב.

עמית

אני מסכים עם Art Tatum לגבי הגבלות חיבורי רשת . מערכת Windows לפי ברירת מחדל שלה מאפשרת לא יותר מ10 חיבורים של TCP בו זמנית. כנראה תוכנת הורדה שלך תופסת את כולם.

כדי לפטור את הבעיה חפש בדודל tcp connections limit

קיריל

ברק מחשבים, אשקלון

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מסכים עם Art Tatum לגבי הגבלות חיבורי רשת . מערכת Windows לפי ברירת מחדל שלה מאפשרת לא יותר מ10 חיבורים של TCP בו זמנית. כנראה תוכנת הורדה שלך תופסת את כולם.

כדי לפטור את הבעיה חפש בדודל tcp connections limit

קיריל

ברק מחשבים, אשקלון

תודה רבה.

הגדתי את מספר החיבורים הפתוחים ואכן יש שיפור ניכר (גם אם לא מושלם).

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים