פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער)גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?)CPUi7 2600K - 1490 KSPCPU COOLINGNoctua NH-D14 - 310 KSPMOTHERBOARDGigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSPMEMORY4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSPHARD DRIVERSCrucial SSD 128GB - Already ownedDeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSPDeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSPVIDEO CARDPNY QUADRO 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDP DVI PCI-E - 3800 KSPBURNERSAsus 24B3ST - 140 KSPAsus BC-12B1LT - 450 KSPCASECorsair CC650DW - 940 KSPPSUCorsair CMPSU-700GS - 550 IVORYאשמח לתגובות, ותודה רבה לעוזרים על הזמן שלהםיום טוב
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים איזה קירור! אתה הולך להביא אותה באוברקלוק רצחני?זה כבר נראה הרבה יותר טוב מהקודם, חוץ מהכרטיס מסך.
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים מחבר איזה קירור! אתה הולך להביא אותה באוברקלוק רצחני?זה כבר נראה הרבה יותר טוב מהקודם, חוץ מהכרטיס מסך.כן אני אעשה OC למעבד, אין לי ניסיון אז אתייעץ פה כשהמחשב יהיה מורכב.בקשר לכרטיס מסך, זה היחידי שראיתי שנתמך עם מק, זה לא נראה לי כזה קריטי.. לא ?
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים הכרטיס הזה לא ממש נתמך בצורה חלקה, הוא לא יעבוד OOBE בניגוד לכרטיסים שכן נתמכים.תהליך ההתקנה שלו הוא לא הכי פשוט, וסביר להניח שתצטרך להתקין אותו מחדש לאחר עדכוני מערכת.
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים מחבר הכרטיס הזה לא ממש נתמך בצורה חלקה, הוא לא יעבוד OOBE בניגוד לכרטיסים שכן נתמכים.תהליך ההתקנה שלו הוא לא הכי פשוט, וסביר להניח שתצטרך להתקין אותו מחדש לאחר עדכוני מערכת.אז על איזה כרטיס אתה ממליץ ברמה שלו \ רמה יותר גבוהה במחיר שלו בערך שיעבוד עם OOBE עם מק ?
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים אם אתה צריך כרטיס למשחקים - תיקח GTX 570 ותתקין ווינדוס כי רוב המשחקים לא מתאימים למק.ואם אתה צריך כרטיס לעבודה - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3283#ov
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים מחבר הכרטיס מסך שהבאת לא חזק כמו מה שרציתי לשים ול ATI אין את הטכנולוגיה של CUDA שיש לאינבידיה שטובה לעריכת וידאו, אני טועה ?אשמח לעוד עצות.
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516875.msg4419815#msg4419815רוצה כרטיס שיהיה גם יותר חזק וגם יעבוד במק? אין לך הרבה אפשרויות חוץ מ Quadro FX 4000 של PNY.
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים מחבר אוקיי, תודה שהארת את תשומת ליבי. אני רואה שזה באמת האופצייה היחידה שאפל מוכרים בעצמם את הכרטיס הזה, אז אלך עליו.הכרטיס מסך שונה ל PNY QUADRO 4000.יש עוד הערות אנשים לפני שאני קונה ?תודה על התגובות.
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים מחבר וד"א אני רוצה להוסיף את הקורא-כרטיסים הזה:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25536זה יעבוד במק ?
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים שווה לך ממש אבל ממש לעשות חושבים, לגבי הכדאיות, כי אתה כן בונה כאן משהו שבשיקולי עלות / תועלת נראה מגוחך. המארז והלוח יקרים להחריד כנ"ל לגבי הזיכרונות. תוכל לקבל OC עצבני וביצועים דומים למדי גם מזיכרונות VALUE שעובדים סטנדרטית ב1.5V שזה עקרונית עדיף עם המעבדים הללו.למעשה עם כמויות הכסף שאתה מוציא, הייתי ממתין למעבד הSB-E וכבר מבסס את המערכת עליהם.מחירי הקשיחים כיום גבוהים, אתה רוכש כונן של 2TB במחיר של שניים כאלו.ה700GS לא ספק מדהים כל כך, ב550 ש"ח אפשר למצוא טוב יותר בקלות.בקיצור, כל העסק פשוט לא נותן תמורה טובה לכסף.
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים מחבר שווה לך ממש אבל ממש לעשות חושבים, לגבי הכדאיות, כי אתה כן בונה כאן משהו שבשיקולי עלות / תועלת נראה מגוחך. המארז והלוח יקרים להחריד כנ"ל לגבי הזיכרונות. תוכל לקבל OC עצבני וביצועים דומים למדי גם מזיכרונות VALUE שעובדים סטנדרטית ב1.5V שזה עקרונית עדיף עם המעבדים הללו.למעשה עם כמויות הכסף שאתה מוציא, הייתי ממתין למעבד הSB-E וכבר מבסס את המערכת עליהם.מחירי הקשיחים כיום גבוהים, אתה רוכש כונן של 2TB במחיר של שניים כאלו.ה700GS לא ספק מדהים כל כך, ב550 ש"ח אפשר למצוא טוב יותר בקלות.בקיצור, כל העסק פשוט לא נותן תמורה טובה לכסף.תודה על התגובה.לגבי המתנה למעבדים עתידיים זה לא בא בחשבון כי אני מעוניין לרכוש את המחשב כרגע.המארז הוא הדגם שרציתי ואהבתי. הלוח נבחר כי הוא מתאים למק בשלמות (אין לי הרבה ברירות).לגבי הזכרונות, מה לדעתך יהיה עדיף לשים ?4x4GB G.Skill RipJaw Edition Dual Channel CL9-9-9-2הם עובדים על 1.5Vאפשר הסבר קצר על איך הוולט משפיע ? ועוד שאלה קטנה היא האם ההבדלים בתזמונים יורגשו בעבודה כבדה ?בדיסקים הקשיחים זה הכי זול שיכלתי למצוא, אני צריך שהם יעבדו ב RAID.לגבי הספק, פתוח לשמוע הצעות.שוב, תודה.
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים ספק M12II-620 של Seasonic אמור להספיק לדעתי, זה כבר לא 990X עם כרטיס מסך של גיימרים כמו במפרט הקודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.