פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים שלום שלום,יש לימחשב asus eee קטן וחמוד שיש בו ווינדווס xpאחי התקין לי פה windows 7 לפני כשנה, כמו שקיבלתי אותו...מתישהו במהלך השימוש שלי במחשב, גיליתי שכפתורי הפונקציה מתים בחלקם.הכפתור שמשנה את עוצמת הכוח של המחשב (במקש הרווח), הווליום ועוד... חלקם גם עובדים...עוד כפתור שהפך למת זה הכפתור המקביל לכפתור הכיבוי, מצידו השני, שהוא של העכבר, מבטל אותו ומדליק אותו... הפסיק לעבוד...איך אפשר להחזיר הכל ? איך ביטלתי את כל זה?....מבקשת אם אפשר לענות בפירוט, אני בחורה (זו כבר סיבה אחת) ולא מבינה מספיק במחשבים בשביל שאבין באמת את הכוונה שלכם אם לא תפרטואחי בחו"ל כבר הרבה חודשים, הוא הגאון ואין לי מושג מה לעשות.כבר קראתי את המדריך שימוש ומשום מה לא רשום איך לעשות לזה unlockמדברים על הכפתורים כאילו זה ברור שהם עובדים...ורק מסבירים מה כל אחד עושהתודה
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים את צריכה להתקין ATKPackage ואז זה אמור לפעול. הנה לינק שהעלתי זה פועל בדוק תורידי תחלצי בעזרת WINRAR ותתקיני לא צריך להיות בעיות.http://www.upf.co.il/file/741122111.html
פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים מחבר הורדתי, התקנתי, עשיתי הפעלה מחדש...בדקתי את הכפתוריםכלום לא השנתנה...מה אמור לקרות?
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים מוזר מאוד, לי יש גם מחשב asus וגם הייתה לי את אותה הבעיה עם הכפתורים הורדתי את הדרייבר מהאתר שלהם התקנתי והכל פעל. באמת שזה מוזר
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים עם הדרייברים שהוא שם זה אמור לעבוד..לנסות עוד פעם מפהwww.asustreiber.de/downloads/asus-atk-komponenten/1931-atk-package/download
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים מחבר איזה חמודים אתם פה, לא חשבתי שיגיבו לי בכללהסרתי את הatk הקודם, התקנתי את זה ששלחת בלינק...... (הסרתי כי הוא רשם לי שבשביל להתקין את זה צריך לעשות הסרה לראשון)התקנתי, הפעלתי מחדש את המחשב, ו....כלום ... נדהההההלא עובד הfn עם הווליום ולא עם רב המקשים....ז"א כלום לא השתנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.