עבור לתוכן

מישהו כבר ראה את "שיבת המלך"?

Featured Replies

פורסם

חיל האוויר עם הקומבינות שלו....

• תגובות 42
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol: :lol: :lol: קרע אותי!!!

אני חשבתי ללכת בשישי לסינמה סיטי בערב לראות את זה, אבל אתמול בערב התברר שאין את זה בשישי בערב שם :P נלך לקולנוע "רגיל" אני מניח

פורסם

כרגע חזרתי מהסרט

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מהמם

אבל כמו שאמרו פה הסוף יותר מידי ארוך

אבל מצד אמור להיות לזה סוף כי זה משלים תעלילה

ההההה כמה פעמים כתבתי ומחקתי כנראה שאני יותר מידי עייף

פורסם

סרט מדהים ומהמם הטרילוגיה הכי טובה שראיתי בחיים שלי (מטריקס פשוט חרא אחד גדול ליד היצירה הזאת)

ראיתי אותו בבכורה הרגילה מה שנקרא.

בסך הכול ראיתי את הסרט הראשון שלוש פעמים בקולנוע (פעמיים בהקרנה "פרטית" רק אני אבא ואחי זה התאפשר לנו דרך קשרים מאוד קרובים), ועוד כמה פעמים בבית

את השני פעמיים ועוד הרבה פעמים בבית

והשלישי פעם אחת בנתיים יש לציין

אני מסכים צאם כול אלה שאמרו שהסוף משעמם הוא לא רק משעמם הוא מעצבן אחרי סצנת קרב כזה גדולה מגיעות 20 דקותצ כמעיט עם אני לא טועה של סגירת מעגל אפשר היה לקצר מעט זה לא היה גורע שום דבר מהיצירה הזאת ומטולקין שלמרות שלא קראתי אף אחד מספריו אני פשוט סוגד לו!

פורסם

היום ראיתי את הסרט בסינה סיטי ואני מסכים על כל מה שאמרו שזה זה סרט מדהים! אבל, לכל אלא שאמרו שהסוף עיצבן אותם

שינסו לעבור את כל זה שוב שב10 דקות האחרונות מתעורר "צורך" ללכת לשירותים ;) (כמו שלצערי קרה לי)

פורסם

אני מסכים צאם כול אלה שאמרו שהסוף משעמם הוא לא רק משעמם הוא מעצבן אחרי סצנת קרב כזה גדולה מגיעות 20 דקותצ כמעיט עם אני לא טועה של סגירת מעגל אפשר היה לקצר מעט זה לא היה גורע שום דבר מהיצירה הזאת ומטולקין שלמרות שלא קראתי אף אחד מספריו אני פשוט סוגד לו!

לא הגיע הזמן לקרוא אותם? אתה תתפלא כמה דברים חסרים בסרטים..

פורסם

אני עכשיו באמצע ( עמוד 250 ) הספר השלישי , ספר ממש טוב :o

בכל מקרה , רציתי ללכת למרתון , אבל חשבתי שיהיה לי בצפר ביום חמישי , אז ויתרתי . אם היו מודיעים לי שאני מושעה לפני שבוע , הייתי הולך ;D

אני הולך לקנות \ להשכיר את ה Collectors Edition של שלושת הסרטים כשזה יצא , ואז אני פשוט אראה את זה בבית רצוף , זה חייב להיות משהו . אבל מי יודע , אולי יעשו עוד הקרנה רצופה של שלושת הסרטים ? ;D

פורסם

ממש ממש סרט יפה

הכי יפה שראיתי איי פעם

בכלל הטרילוגיה הכי טובה שנוצרה איי פעם

פשוט אין מילים..

פורסם

סרט ממש ממש טוב...

ד"א, מי שהלך למרתון, חזר ככה? : :cwm3:

פורסם

עוד פעם הילדים התחילו...תפסיקו להשוות את זה למטריקס או למלחמת הכוכבים,אחד זה פנטזיה השני זה מדע בדיוני.

לדעתי מלחמת הכוכבים אוכל את שר הטבעות כי אני אוהב מדע בדיוני יותר.

כל אחד והסטיה שלו\שלה.

פורסם

לא השוותי את זה לאף טרילוגיה

]שוט ציינתי שזאת הכי יפה שראיתי ולא ציינתי שמות..

כנראה שהסטיה שלי היא באמת פנטזיה, כי אני חושב שאני היחיד שבכה בכמה רגעים אחרונים בסרט (נא לא לצחוק :-\ )

פורסם

זה בסדר גמור,אני גם בכיתי בסוף של בבילון 5 ::)

פורסם

הסרט היה מצוין קצת משכו ת'סוף ו היה עוד כמה קטעים שהיתי גוזר אבל סה'כ נהנתי מכל הטרילוגיה,אבל עדיין לדעתי הטרילוגיה שנהנתי מכל פרק זה היה "בחזרה לעתיד"

פורסם

הייתי במרתון ואני אלך לראות את השלישי שוב (כנראה השבוע)

בתור סרטים הם מדהימים......

תקראו לי דקדן, קפדן, פדנט מה שתרצו אבל בתור אחד שמגיל 10 הספיק לקרוא את שר הטבעות יותר מ-10 פעמים הפריעה לי מידת חוסר הדיוק (שרק הלכה וגדלה מסרט לסרט).

עדיין, זו הטרילוגיה הקולנועית המרשימה ביותר שראיתי עד היום.

פורסם

זה בסדר גמור,אני גם בכיתי בסוף של בבילון 5 ::)

ME 2!!!!!!

זה היה מדהיייםםםםם, הפרידה של דאלן ושרידן הייתה כזאת עצווובה.......

ובסוף, כשהוא על הwhite star ולוריאן מגיע לקחת אותו ויייייייייייייייייייייייייייייייייייי

:'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים